Tim i Agartha via Kerstin Sisilla, 6 augusti 2019

Tim i Agartha 6 augusti 2019
Hej Vänner. Jag är Tim i Jordens inre. Många av er på Jordens yta har minnen härifrån. En del minns och andra stänger av minnena för att lättare härda ut i livet på jordens yttre. Dock löses de tröga energierna på jorden upp mer och mer för var dag som går.
Många av er har i tidigare inkarnationer levt nära andliga Mästare som Buddha och Jesus. Även ni bär på samma kunskaper inom er. De var och är inte mer gudomliga än vad ni alla på jorden är. Dock steg de ner på jorden med ett specifikt uppdrag, nämligen att föra fram Sanningen till mänskligheten. Nu är tiden inne och uppdraget är överlämnat till alla er som lever på Gaia nu. Många av er har levt i urbefolkningar, som shamaner med mycket kunskaper, som kloka ledare i olika kulturer och tider, kloka häxor och präster. Ni har på olika sätt försökt föra fram Kärlekens budskap. Kärleken till Fader Himmel, Moder Jord och allt levande.
Det är dags nu att LEVA den Kärleken. Genom att njuta av kontakten med naturen och djuren ger ni kärlek till Moder Gaia som nu behöver den för att helt återställas. Genom er kontakt med djuren och naturen får ni även hjälp genom att ni mottar healing, balansering och kärleksfulla budskap. Genom vattnet återfår ni kontakten med ert ursprung, Mänsklighetens ursprung. Minnen och kunskaper kan väckas till liv. Delfinerna, valarna och andra vattenlevande väsen har en direkt kontakt med oss i Agartha. Eftersom allt är ett finner ni denna kontakt i allt vatten som är levande (d.v.s. ej alltför förgiftat av era gifter). Drick mycket rent vatten, bada i sjöar och hav, duscha, lek och njut i vattnet.
Skapa en värld i fred och kärlek genom hur ni själva utstrålar empati, frid och Kärlek. Se igenom illusionen och var i tacksamhet för det vackra runt omkring er. Känn brödra- och systraskapet mellan er alla på jorden, oss i Agartha som älskar er och följer er och alla som följer er med stor Kärlek från andra ”platser” i Universum. Vi är alla ett och allt som finns är Kärlek, Kärlek och åter Kärlek.
Det var allt jag önskade delge er denna dag. Man säger att kärleken har vingar och det är underbart att se hur den nu sprids över Jorden tack vare er.
All Världens Kärlek till er alla från oss i Agartha, jordens inre värld genom Tim

 


Du gillar kanske också...