Aieshla från Oceana via Galaxygirl med VIDEO, 17 maj 2020

Aieshla från Oceana via Galaxygirl med VIDEO,
17 maj 2020

 

Videolänk:  https://youtu.be/tsfqYz_Ne10

Aieshla från Oceana 17/05/2020

Jag är Aieshla från Nova Gaia. Jag har talat med den här kanalen tidigare, men för ganska länge sedan. Jag sammankallar er med detta stridsrop av kärlek, från oceanernas värld hos Nova Gaia. Det är svårare att kanalisera under havet, men jag tror att den här kanalen står pall för utmaningen! (Jag kommer att göra mitt bästa, Aieshla! Jag ser en gyllene stad omgiven av bubbelliknande strukturer av kristall. Jag ser havsvarelser av alla färger simma, lyckliga. Fiskarna har klara färger, men det finns ingen korall eftersom det är för djupt. Jag ser solens strålar infångas och de strålar direkt in i bubblorna, så det finns gott om ljus. Havet myllrar av liv och lycka. Havsvarelserna verkar upptagna och lyckliga, det finns mycket att göra men de gillar det. Det är en fridfull plats. Det finns en sorts stillhet här).

Ja! Jag är Aieshla från riket Oceana på Nova Gaia. Jag talar nu med dig som representant för mitt folk. Vi vill välkomna er till ert nya vibrerande hem, de av er som har valt den högre och smala vägen av uppstigning. Det är en ensam väg, men i denna ensamhet skapas en verklig inre frid med den gyllene varelsen inombords. Så som skatten vid regnbågens slut, som berättelsen säger. Det finns många regnbågar här i Nova Gaia och vi använder deras energier för att driva våra fartyg. (Jag ser undervattensfartyg. Deras fartyg är vattenlevande och är helt klimatkontrollerade efter behoven, men, de kan också resa till stjärnorna). Ja, vi kan resa till stjärnorna, men vi föredrar mestadels att stanna och hjälpa till att bygga och samskapa det nya riket, Oceana, tillsammans med våra uppstigna mänskliga varelser. (Jag ser redan dessa människor som befinner sig på Nova Gaia, de samverkar under tiden jag skriver).

Jag är Aieshla, jag hoppas att ni har haft glädje av att se en glimt av vår vackra stad, som expanderar och växer i glädjens syfte dag för dag. Vid denna tidpunkt har oceanerna nyligen rensats och renats från mänskligt skräp, och de vattenlevande varelserna mår bra och samverkar med livet. Gaia är balanserad, andas, är renad och känner djup frid. Hon känner sig tillfreds för att hennes barn äntligen är hemma, tillfreds för att det inte förekommer något krig mer i vattnen hos själarna. Det är som en dröm som lätt kan glömmas bort, bara lektionerna blir ihågkomna. Om man vill minnas bättre så kan man gå till biblioteket, men efter rensningen och healingen är det inte nödvändigt, och de flesta väljer att gå vidare och skapa på nytt. För universum skapar alltid. Källan expanderar alltid. Det finns mycket att göra i Oceana. Det blir inga tråkiga stunder, men det finns många tillfällen av underbar fridfullhet för varelserna. Alla här vet att deras inre koppling till källan och fria viljan, inte kränks i någon form. De mörka har tvingats iväg eller har frivilligt gett sig av, eftersom de inte kan vibrera så högt.

Vill ni se min trädgård? (Jag ser vackra rader med flytande tång i många färger, som används för medicinska ändamål. Jag ser också rader av mollusker mellan raderna. Växterna lever, musslor och sniglar är mycket nöjda med att rengöra tång. Det är en samverkande relation). Växterna erbjuder sitt näringsvärde och delar sin kraft med alla som behöver det. Vi äter inte havsdjur här eftersom de är våra vänner. Vi arbetar med dem sida vid sida och sköter om Gaias trädgård. Jag är örtläkare. Jag skördar örter och frön från de olika havsväxterna, för de som är i behov. Det finns inga sjukdomar här, men vi skördar sådant som kan ge mer healingenergi, så att de som skadas under sina äventyrliga eskapader kan läka snabbare. Det finns många sätt att utnyttja de medicinska egenskaperna och molekylföreningarna i havsväxternas arter. Det är min glädje att forska och skapa nya örtmediciner för Nova Gaias yttre och inre värld. Jag har gjort detta i två år nu. Jag har ytterligare ett år kvar innan jag gjort klart min praktik, och sedan kommer jag att glädjas åt att lära mig nya sätt efter eget val. Jag kommer att förmedla min kunskap så att alla kommer att gynnas, och jag kommer att utbilda lärlingen som kommer efter. Jag hoppas kunna fortsätta studera växter, men kanske kommer jag att lära mig nya sätt att skörda och odla? Jag skulle tycka om att lära mig mer om hur man kan göra det, med hjälp av våra vattenlevande fartyg, så att transport av dessa plantor och frön till andra stjärnsystem skulle vara möjligt! Jag önskar att ni kan känna spänningen i det här, det finns aldrig en tråkig stund här i multiversum. Ni kommer aldrig att sakna någonting, det finns mycket spännande som ni kan bygga upp och skapa efter eget val. Jag är oerhört upprymd över att kunna delta i denna undervattenskanalisering. Den här kanalen gillar inte alltid att kanalisera under vattnet, bubblorna kommer i vägen, och det kan lättare hända att någon luring glider igenom och kapar oss. Men detta är ett rent meddelande, eftersom det här är kristallklara vatten i Oceana, mitt hem. Jag är så glad att kunna nå ut och röra er, ni uppstigande varelser på nuvarande Gaia! Allt kommer bli bra. Det finns mycket glädje och spänning att uppnå. Nå inombords. Den vibrationsfrekvens ni söker finns inom er. Nå den. Finn det stilla, kristallklara vattnet i ert nya hem och bli fridfulla.

Jag är Aieshla från Oceana. Jag berör med mitt tredje öga ert. Jag använder min senaste örtmix, för att ytterligare aktivera era intuitiva förmågor. Ni är nästan hemma. Kom och besök mig i Oceana. Det är en härlig plats. Ytans värld har inget liknande, vill vi påpeka! Naturligtvis är det lättare att resa hit i er uppstigna mänskliga form, för då förändras ni till havsform. (Jag hör vattnet sjunga. Vattnet lever). Ja, Galaxygirl. Vattnet lever också i er värld, men de som kontrollerat er visste det och lade kemikalier i det, för att minska dess förmåga. Det är mycket viktigt att ni rengör ert vatten innan ni dricker det, att ni välsignar det. Varför inte fylla det med kristallvibrationerna från Oceana? Då kommer ni ännu mer att känna, att ni dricker lite från ert hem. Jag måste återvända till min tång och mina experiment. Tack så mycket. Välsignelser i överflöd, kära vänner. Mitt hjärta är ert. Jag älskar er. Jag är Aieshla.

~ Galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...