Trollkarlen Merlin via Galaxygirl (del 2), 22 november 2019

Trollkarlen Merlin via Galaxygirl (del 2)

22 november 2019

(Jag ser Merlin rida på Elthors rygg, flygande högt upp. Han kallar ihop de uppstigna drakarna och de som är uppstigande – ni och jag). Hälsningar! Stig upp! Från dammet till ljuset! (Jag ser Merlins stav sända månstrålar av starkt ljus till mörka platser).

Jag är Merlin som återvänt. I eoner har jag varit den som ser det osedda, ålderman av tiden, alkemisten av förändring. Jag tänder er, markbesättning, för att göra detsamma, att vara detta, i denna mest innehållsrika tid, av möjligheter som exploderar till ljus. Var inte ängsliga! För tiden för ängslan är urblekt som en gammal skjorta. Nu är det dags att stå fast, med staven i hand, omgiven av änglarna, de uppstigna drakarna, elementalerna som alla står redo. Låna ut ert ljus. Anfall! Anfall framåt! Omfamna ert ljus! För mörkret minskar och retirerar in i mörkret av sig själv. Sänd det ljus. Sträck ut era händer i tjänst och känn flamman genom era fingertoppar. Denna sfär har alltför länge varit i skuggornas grepp! Den är nu omfamnad av ljuset! Aldrig mer!

Jag är Merlin. Känn er styrka. Känn kraften rusa genom er. Inte ängslig längre, en krigare återigen. Var i glädje, var i frid, var i nådens perfektion. Känn pulsen och rotationen av era inre galaxer explodera i ännu mer ljus. Tänd er ljuskropp. Tänd Moder Gaias ljuskropp. Vi sänder regnbågsljus som tänder koderna. Känn magin i luften.

Jag är Merlin. Det här är inte ett billigt partytrick. Det här är ni som tå-doppar i sjön av gamla minnen, av tid bortom tid när ni var starka och fria. Var starka och var återigen fria, mänskliga vänner. Det finns inga fjättrar på era fötter. Uttala er frihet och det kommer att vara så. Matrisen faller sönder, skuggorna avslöjas som de rökridåer de alltid har varit. Vi sänder den Kristnade flammans ljus till all arkon-programmering och slår den i bitar. Vi flammar över den gula kuben med den violetta elden. Vi blästrar bort programmeringen av alla gångna åldrar, av mörker och förtvivlan, in i ljuset av den Kristnade. Var den kristnade. Var den skapare som ni är. Var den vildsinta krigarguden eller gudinnan av kärlek som ni alltid varit. Ert vapen är kärlek, är ljus.

Jag är Merlin. Det finns en störning i kraften, som ni säger. Den störningen är kärlek, är ni. Energierna virvlar och snurrar som en bubblande kittel. Det är dags att krydda magin i denna sektor för att avlägsna sörjan och ersätta den med gyllene möjligheter. Jag är en alkemist, precis som ni. Det är dags att minnas. Tavlan framför er är vackert tom. Ni kan skapa vad ni vill på den. Titta, er palett är full med de allra vackraste färger. Merkurius retrograd är vid sitt slut. Det har varit ett brutalt kapitel för många då den mörkaste sörjan kommit upp för att beskådas, för att rensas. Många av er har haft hårda dagar och nätter. Sänd minnena – era lärare – ljus. Sänd mörkret – era minnen av livstider som kommit upp för att rensas – ljus. Sänd dem som gått vilse – era bröder och systrar – ljus. Sänd healing till sfären.

Jag är Merlin. (Han är inte längre med drakarna, han sitter och röker en trollkarls pipa.) Ja, galaxygirl, jag älskar verkligen min trollkarlspipa. Jag älskar den frasen. I de högre sfärerna kan man njuta av alla typer av vanor som inte orsakar skada, förstås. Ni våghalsar som läser det här kommer att bli förtjusta över att veta att det inte finns några krossade knän i de högre sfärerna. Healing går fort och lätt. Jag väljer att röka min pipa med violett eld blandad med ånga från enhörningar. Ja, de ångar lite när de är arga, det lägger till en viss krydda till blandningen. (jag ser vita hästar som ångar i solljuset). Jag tycker om heta och kryddiga saker. När jag var förkroppsligad tyckte jag om mat som skapade en reaktion. För livet handlar om reaktioner. Hur reagerar ni? Detta påbörjade meddelande visar att vi lånar ut vårt ljus, vår magi, vår kraft, vår styrka, för att skapa en reaktion. Det är bättre att skapa än att reagera på en situation som någon annan skapat för att styra eller manipulera. Det är det gamla sättet. Skapare stiger upp. Jag blåser ut min rök över er krona, återtändande er förmåga att se och känna magi. För magi finns överallt omkring er. (Jag ser mörkblå rök med prickar av ljus likt en stjärnklar natthimmel).

Bli förtrollade återigen, barn av ljuset, av vägen, av Moderns och Faderns andedräkt. Har ni nu märkt att fler pusselbitar passar i den färdiga bilden? Har ni uppfattat djupet av förändringen på den globala skalan idag? Vet att allt framskrider riktigt fint. (Han lutar sig tillbaka och blossar på sin pipa i enorma cirklar, med bilder som bildas i dem. Jag ser vikingaskepp). Ni ser det gamla sättet. (Jag ser flygande skepp). Ni ser det nya sättet. För mänskligheten var avsedd att flyga och ska flyga igen bortom begränsningarna i detta samhälle i mörker. Inget mer mörker. Låt där finnas ljus. (Röken blir ett gult gyllene ljus med gnistor och nu vitt). Ni förstår, solblixten ska bli en vändpunkt, men den måste nås först och vi ser att det kommer att ske riktigt fint. (Jag ser solen i mitten av en rökcirkel som plötsligt expanderar så att hela cirkeln är vitt ljus. Jag ser Moderns söta ansikte och händer runt den och Fadern stående bakom). Ni ser verkligen. Vad var det nu ni var oroade över idag? Är det verkligen så stort så att det är bortom healing? Åh ja. Ha tillit. Det är dags att ha tillit till den stora planen. Modern och Fadern har den i sina mycket kapabla händer. Så ni förstår, det är därför jag inte är bekymrad. Jag blev ganska trött på att bekymra mig under mina inkarnationer – vilket slöseri med energi, när man istället kunde ha knåpat ut nya trollformler, nya skapelser, nya glädjeämnen. Jag slutade med det för länge sedan. Kanske ni också är redo att sluta med lockelsen av bekymmer? För bekymmer är skapelse av en falsk projektion eller verklighet ni inte vill ha. Varför skulle ni låna ut er energi till det? Det passar inte ett barn av skaparen, det kan jag säga er. Den är lätt att manipulera av dem som gläds åt er smärta, det vet jag. Deras dagar går mot en snabb undergång. (Han skrattar). Och ni var bekymrade? Varför? Inte längre. Människor kommer att känna smärtan i denna tid, några kommer att bli ängsliga. Sänd dem ljus. Transmutera på fläcken och ni hjälper många fler än ni vet. Det är ert jobb, ljusarbetare. Det är ljus och det är arbete. Det är inget lätt arbete. Det är därför ni blev utvalda. Kom ihåg, det är därför ni kom. Ni kom för att låna ut ert ljus, och lånat ut det, det har ni, det har ni, och ni kommer att fortsätta med det för det är er självaste natur att tjäna ljuset, för ni är av det.

Jag är Merlin. Har jag givit er tillräckligt att tänka på ikväll? Tyckte ni om min storslagna entre? Jag älskar så partnerskapet med Källan i alla former. Sådan spänning! (Han gnider händerna mot varandra och öppnar dem. Inuti finns en vacker elektrisk blå fjäril). Detta är en Arkturisk fjäril. Den är ljuvlig, eller hur? Så många finns nära för att hjälpa er, vägleda er, älska er. Bara låt dem göra det. Jag är Merlin. Min lektion ska precis börja. Kommer ni?

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...