Mira från Plejadernas Höga Råd Via Sharon Stewart, 17 maj 2020

Mira från Plejadernas Höga Råd, 17 maj 2020

Via Sharon Stewart

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag har kommit till er idag för att svara en fråga som har ställts till mig: ”Hur är Plejaderna i allmänhet involverade i Stormen och befrielsen av planeten Jorden?”

Jag kommer gärna att öka den kunskap som ni hittills har om detta ämne.

Plejaderna har varit era övervakare under den här eran, eftersom ni är mest lika oss i den femte dimensionen och lägre. Vårt utseende är mycket likt ert. Våra DNA liknar varandras. Vi är era närmaste kusiner, som ni skulle säga.

Av den orsaken ser vi er som våra bröder som har drabbats av en mörk plåga. Genom hela eran har ert folk kontinuerligt inkarnerat till fattiga omständigheter, men har ändå lyckats hålla er tidslinje mot en kollektiv implosion i 26 000 år. Ja, vi från Plejaderna var här för att hjälpa er personligen, privat och kollektivt i denna strävan. Vi hjälpte och vägledde era världsledare och nyckelpersonerna och i er värld.

En sådan ledare som arbetade tillsammans med oss var Diana, Prinsessan av Wales. Även om hennes uppgift aldrig avslutades, var hon den som skulle berätta för världen om de mörka som styr den, men hon blev mördad innan hon kunde avslöja allt som hon visste, men hon visade er vad verklig kunglighet var, vad en sann ledare var – en kvinna som brydde sig om så många och vars Ljus strålade ut till massorna. Hon lämnade sin son, William, för att återigen överföra sitt DNA till hans barn, vilka kommer att gottgöra det sätt på vilket dynastin har behandlat befolkningen. Allt kommer att visas för er, och upprättelse kommer att ske. Dianas arv är inte avslutat än, långt därifrån.

Vi gav er David Icke också, som har öppnat ögonen hos så många som inte ville se, och hos dem som var mer än redo för att höra vad han hade att säga. Han fortsätter att växa i popularitet.

Det finns dagliga hjältar på Jorden som vi stödjer, skyddar och hjälper i deras arbete. Julian Assange är också en av Plejadernas hjälte. Även Phil Schneider och John Lennon. De hade alla sina budskap och vi arbetade med dem för att säkerställa att deras kändisskap inte gick förlorad i oväsentliga saker.

Nu är vi i de underjordiska baserna och demonterar teknik och arbetar tillsammans med era väpnade styrkor. Vi har några av de barn som fanns i dessa baser och det har pågått ett tag, många år, att läka dem och hjälpa dem att återhämta sig från sina trauman. De lever med oss på Plejaderna och de kommer inte att bli funna på Jorden, men de kan en dag återföras om de vill.

Våra skepp omger er planet. Ja, de Galaktiska Skeppen, men vi har våra egen flotta av vetenskapsmän, tekniker, healers och våra egna Ljusarbetare, som hjälper till att guida och arrangera energierna. Vi riktar dessa till de rätta platserna på er planet för att hjälpa till att väcka upp människor i dessa sektorer, och för att vända de negativa polariteterna till positiva.

Vi läker och renar era skyar och era hav.

Vi arbetar med att utbilda dem som kommer att arbeta med nya teknologier som de kommer att presentera för världen, så att ni kan njuta av hälsa som resten av galaxen gör.

Invånarna på Plejaderna är nyckeln i arresteringarna och behandlingen av de mörka entiteterna, som kommer att söka anstånd inför en universell domare om dispens, som beslutas av råden.

Arresteringar pågår fortfarande. Er planet är starkt angripen. Medan er viruspandemi fortsätter, söker vi botemedel för denna och vi försöker läka de som har drabbats.

Vi hjälper er miljö med energier. Och vi arbetar genom ert ljusarbetarsystem för att uttrycka vårt Ljus på era tredje- och fjärdedimensionella nivåer.

Nya livsmedelskällor har skapats för er planet av oss. Nya livsmedel kommer att tas fram som är läckra, näringsrika och högfrekventa, och dessa kommer att planteras av oss, det Plejadiska kollektivet. Vi är botaniker och kommer att transplantera eller skapa nya arter av liv för er framtida näring.

Vi ger er kärlek. Vi är där för att uppmuntra och lugna er när ni tvivlar. Vi är där för att uppmana er när era bröder behöver hjälp. Vi uppmanar er att donera, att hjälpa till när det finns möjlighet, och nu finns det mycket på er planet.

Vi på Plejaderna är mycket aktiva, vårdande, beskyddande och aggressiva mot de mörka. Vi ser allt från våra skepp, som svävar över er värld, och arbetar enligt den gudomliga planen för att föra er värld tillbaka på Ljusets väg

Ha det bra!

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...