Aisha North

En kort uppdatering om energierna

7 oktober 2014

Via Aisha North

 

 

Idag kommer ni än en gång in i en ny fas som kommer att medföra en ännu högre acceleration av den här processen, och genom det ni har åstadkommit under den senaste sessionen, om vi får kalla den så, eller er månatliga sammankomst för att vara mer exakt, är ni redan perfekt balanserade för att ta emot de välsignelser som kommer att inträffa genom vissa himmelska händelser, som en del av er redan är medvetna om. (Månförmörkelse, 8 oktober och partiell solförmörkelse, 23 oktober).

Låt oss förklara. Som vi tidigare har sagt så var den sammankomst ni deltog i för bara två dagar sedan en annan viktig händelse, en händelse som tillät er att öppna upp er själva för en helt ny energikraft. Ni förstår, det här var i alla bemärkelser en mycket individuell process, och även om den skedde tillsammans med många andra individer, var det ändå er egen personliga chans att stråla ert ljus på ett alldeles speciellt sätt. Och det gjorde ni, och för det kan vi inte tacka er nog, för som vi har sagt om och om igen, detta görs av er – inte för er.

Vad resten av oss kan göra är helt enkelt att hjälpa er på alla sätt vi kan på er resa. Så om ni tillåter er själva att ta ett steg framåt och ropar JA med era lungors fulla kraft, skulle så mycket sättas i rörelse med det till synes lilla steget av mänskligheten, och konsekvenserna av detta lilla steg framåt skulle komma att bli ännu mer gigantiskt än när de berömda orden yttrades för första gången av er landsman, när han satte foten på ytan av den hittills outforskade Terra Incognita, er måne.

Det ni håller på att ge er in i nu, kommer att vara ännu mer storslaget än det som gjordes för så många år sedan av några få individer, som tog på sig det skrämmande uppdraget att resa till era fredliga grannar i skyn, er måne. Och när vi säger att denna himlakropp också kommer att spela en viktig roll i de kommande händelserna, tror vi att ni alla förstår vad vi syftar på. För morgondagen kommer att bli den första i en serie av två sammanlänkade händelser som båda involverar himlakroppar i er närhet, och båda omfattar stora förändringar i er atmosfär.

Det var ingen slump att tidpunkten för er kollektiva sammankomst var sådan att den skulle föregå dessa två händelser på ett sådant sätt, att den skulle tjäna som ett perfekt tillfälle att göra det möjligt för er alla att bokstavligen tona in er själva för vad som kommer att börja hända om bara några få timmar. Ni förstår, ni kommer att börja ta emot några verkligt intressanta nedladdningar, och de kommer att förstärkas av månens faktiska mörkläggning, när den passerar genom skuggorna i er värld på ett sätt som kommer att möjliggöra för vissa koder att sändas i det regelbundna utbytet mellan er värld och era grannars världar.

Vi vet att vi låter som om vi helt enkelt upprepar samma gamla meddelanden, men det här är det som kommer att ske den kommande tvåveckorsperioden av förhöjda aktiviteter – både i skyarna men mest av allt – i er fysiska kropp. Se på det som en ny början på många sätt, för det ni har åstadkommit är att bokstavligen göra det möjligt för er själva att föra in en del av ert medvetande i er fysiska kropp, som inte har varit här förut. Och den här delen av er kommer att möjliggöra arbetet för er fysiska kropp att stiga upp en nivå på ett mycket effektivt och dugligt sätt, men det kommer också att underlätta er anslutning till hela Skapelsen.

Återigen säger vi tack för allt ni gör och för allt ni är, för ni är verkligen så mycket mer än ni var för bara några dagar sedan. Ni har börjat komplettera er själva på ett sådant sätt, att resten av den här processen kommer att utvecklas i en himla fart, för att använda en välbekant fras. Så luta er tillbaka och njut av åkturen, och vet att oavsett hur turbulent den ibland kan verka har ni nu en erfaren besättning ombord, och den kommer att göra allt den kan för att garantera en säker, smidig och trevlig resa för er alla.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...