Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 5 september 2020

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 5 september 2020

 

Låt oss idag prata om er otålighet, om den utmaning ni har i att vara i denna värld av rädsla och kaos. Låt oss prata om hur lyssnandet på era bröders obevekliga klagomål och ilska, hat och bitterhet mot det ni uppfattar som deras frälsare, drar ner er i en spiral av negativa känslor.

Ja, vi är mitt i det stora uppvaknandet. Ni våra Kära, våra underbara Ljusarbetare och Stjärnfrön, är vakna medan de omkring er fortfarande sover.

De är i det stora bedrägeriets villfarelse, det illusoriska vilseledandet från planeten jordens upplevelse. De är i det hypnotiserade drömtillståndet där de styrs av sitt ego.

Vi Människor är programmerade med ord. Vi Mänskliga Varelser är programmerade genom upprepning av ord och bilder och ljud. Vid denna tid i Mänsklig historia är TV: n vår stora programmerare.

De som har vaknat och ser kontrollmekanismen, tv:ns starka inflytande, tittar inte på tv. De som tittar på tv programmeras av det ständiga flödet av negativ information till rädsla och hat.

De som är vakna vet att det inte finns någon stor pandemi som håller på att övermanna Mänskligheten. De ser med egna ögon att människor inte dör runt dem. De ifrågasätter allt.

De som lyssnar på de falska nyhetsmediernas ord tror att många fortfarande dör och det finns en större och större fara från covid 19.

De bär sina masker troget, även när de är ensamma i bilen eller går på gatorna. De utmanar alla som inte bär mask eller håller socialt avstånd.

Och de gör det som om deras liv beror på att andra följer uppfunna regler och förordningar. Som att om du bär en mask kommer du att rädda deras liv.

Du kan se vem som tittar på tv och vem som inte gör det genom att iaktta vem som bär en mask. Så stort är inflytandet av de ord och fraser som vi är fördjupade i.

Fördjupa dig själv i den negativa, lågvibrerande, repetitiva programmeringen av de falska nyhetsmedierna, och du kommer att vara i rädsla och hat, för du kommer att tro och stödja de åsikter som sprids, i oändliga timmar efter oändliga timmar.

Egot vill desperat ha rätt. Ändå har egot ingen diskriminering eller urskiljning. Tills vi ser sanningen i vår inblandning, tror vi på det vi får höra. Speciellt har vi lärt oss att tro på auktoriteter eller de som har vita rockar, stetoskop och examensbevis.

Egot tänker inte själv. Det upprepar som papegojor åsikterna från sina vårdare, lärare och de så kallade nyhetsauktoriteterna. Den tror på praktiskt taget allt som sägs. Och sedan, de som fortfarande är i egodrömtillståndet, insisterar på att alla skall hålla med om deras indoktrinerade synvinkel.

Detta är verkligen en frustrerande situation för dig. Du har försökt berätta för dem om din sanning. Du har försökt berätta för dem om din åsikt, för att visa dem att de får höra lögn efter lögn efter lögn, men de lyssnar inte.

De har inte ett öppet sinne, deras ego, deras idé att de har sanningen, kommer inte att tillåta dem i sin förståelse, någonting som strider mot deras djupt förankrade tro.

De som är ljusa kallar de mörka, de som är mörka kallar de sina frälsare. Vad kan du göra? De talar som om alla skulle vara överens med dem, de kan inte se eller tillåta någon annan synpunkt än sin egen.

Kära Hjärtan, Kära Själar, ni känner er mycket ensamma under denna stora uppvaknandetid. Det har varit din resa att vara annorlunda, med högre vibrationer, att vara ensam i din större förståelse, under hela ditt liv.

Nu fortsätter det, de som inte vet, men tror att de vet, driver högt och stolt sin synpunkt. Du som vet och vet att du vet är tyst och ödmjuk.

Du tvingar inte dina idéer på andra eller insisterar på att de skall tänka som du gör. Du inser att varje människa har indoktrinerats till en dysfunktionell falsk synvinkel, och det är som det borde vara.

Det är vad vi är här för, det här är naturen av Planeten Jorden-upplevelsen. Att komma till jorden utan minne av vår Gudomlighet, att bli indoktrinerade med falska ord och negativa attityder.

Att reagera på världen runt oss, att reagera på våra bröder med det dysfunktionella, undermedvetna beteendet som vi har lärt oss. Och att bryta igenom från detta hypnotiska tillstånd till förverkligandet av sanningen om vår medverkan och därmed till frihet.

Frihet från falska ord och falska nyheter, frihet från vår ängsliga indoktrinering. Sanningen gör oss fria. För vi inser att det inte är klokt att någonsin tro på någonting som någon säger om vi inte har mer än deras ord att gå på.

Och vad är det mer vi måste göra. Det är genom att gå in och få tillgång till Gud, Själen inuti, som sanningen blir uppenbar. Det är att få tillgång till Gudomligheten, och låta våra egotankar och missuppfattningar gå. För då har vi ögon att se och öron att höra med.

Själens röst, den Gudomliga rösten kan inte höras medan jaget ropar ut sina osanningar. Sinnet, med all sin falska medverkan, de indoktrinerade, smärtsamma tankar och idéer som Människan medverkat i, kan inte tystas medan det går runt och runt i samma negativa spår.

De falska lärorna måste släppas, sinnet tömmas från alla falska ord och falska idéer, då kan den tysta, stilla, lugna rösten från Gudomligheten komma in och sanningen avslöjas.

Och detta händer för alla dem som kommer att stiga upp. De kommer till förverkligandet av sanningen om Planeten Jorden-upplevelsen. De inser att de är Gudomliga och att vara Människa är en lärande upplevelse för att föra dem från medverkans mörker, till ljuset från sanningens förverkligande.

Under tiden, Kära Ni, hur beter ni er med era bröder som är så djupt förankrade i den mänskliga illusionens dimma, som fortfarande är i bedrägeriets uppfattning?

Le, lys ditt ljus på dem. Håll din vibration hög. Försök inte att undervisa dem eller ta en kontroversiell synpunkt. För de kan inte höra din sanning. Dina motstridiga ord kommer inte att leda dem. De kommer bara att driva dem längre in i mörkret.

Lyssna, skratta, kontakta dina bröder på vilken nivå som helst, om alla ömsesidiga ämnen som är upplyftande. Le mot främlingen, skratta med dem du möter, håll vibrationen hög.

Håll dig i ditt tysta och meditativa tillstånd av frid och upplysning. Och med din vibration kommer du att lyfta världen omkring dig. Svara när du blir ombedd, försiktigt och vänligt. Dela vad de är villiga att höra och inte mer. Den här tiden av förvirring och kaos håller snabbt på att ta slut.

Och, Ljusarbetare, Stjärnfrön, ni kommer samman, ni som har varit så ensamma hittar varandra. Ni hittar gemenskapens och kamratskapets lycka.

Att som likasinnade samlas i kärlek och ljus är verkligen stort och magnifikt. Det här är ditt sanna öde. Att kommunicera i vördnad och glädje, i sanning, visdom och urskiljning med era likasinnade bröder.

Var lugn, ha tålamod, vet att allt är bra i er värld. Lita på planen, det Gudomliga har allt i sin hand. Ljuset har vunnit. De mörka krafterna är nu under kontroll av ljuset. De beter sig enligt ljusets diktat.

Och det beteendet är verkligen galet. För de mörka har uppmanats att visa sin oärlighet och sitt slarviga beteende genom att överdriva sin dårskap. Detta är nödvändigt för att väcka era bröder ur deras drömtillstånd.

Eftersom de inte kan sägas sanningen måste de visas sanningen. Och detta händer nu. Människan vaknar. Den stora uppenbarelsen om sanningen i dess medverkan pågår.

Hur stort och härligt är inte det. Verkligen underbart. Välsignelser Kära Ni, för en helt ny värld av kärlek och ljus växer fram där sanning är sanning och spridning av falsk information inte längre finns.

Aita kanaliserar sitt Högre Jag. Vi är verkligen Välsignade Varelser.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...