Moder Gud via Erena Velazquez, 5 september, 2020

 

Moder Gud via Erena Velazquez

 

Hälsningar Mina Barn!

Jag är Moder Gud. Idag har jag kommit hit för att hjälpa er att se sanningen. Så som jag vet så har ni blivit förvirrade av allt som har skett runtomkring er. I synnerhet med hela den här Coronavirus-situationen, för varje dag som går fortsätter ni att få motstridig information från er media.

Jag är här för att vägleda er igenom denna process och visa er vad som är den verkliga sanningen. Sanningen är att allt vad ni hör eller ser i era nyheter inte stämmer. Sanningen är att ni kommer att bli okej och inget kommer att hända er. Detta virus blev implementerat till er värld av de Mörka för att förvirra er och göra er rädda, så att de ska kunna ta kontroll över er och era liv.

Jag skulle vilja visa er hur kraftfull kärleken är. Kärlek är den högsta emotion som kan upplevas av någon. Den emotion som kan smälta och lösa upp många negativa saker och negativa energier runtomkring er. Jag har lagt märke till att ni har varit distraherade och förbryllade gällande vad som just nu är det rätta att göra. Det finns inget rätt eller felaktigt svar, ni borde alltid följa den inre vägledningen inombords. Ert hjärta kommer att tala om för er vad ni kan göra och vilket beslut som är det rätta att ta i varje situation, eller hur ni ska hantera alla hinder som dyker upp på er väg.

Jag älskar er barn, och det gör mig ledsen att se er få gå igenom alla dessa svårigheter och få uppleva den kvävning som kommer från er regering och er nyhetsmedia som aldrig har varit på er sida, utan alltid har dirigerat och följt den mörka agendan. Jag är medveten om att en del av er jobbar hårt och ihärdigt för att hjälpa andra att se ljuset och vi, jag och resten av oss är tacksamma för era bemödanden och er hängivenhet att hjälpa Moder Jord och mänskligheten att ta sig till högre energier.

Så som det just nu är, så sker alltid något dagligen, den ena negativa händelsen efter den andra och det förefaller som om det aldrig tar slut. I synnerhet med er väderlek, ni har en hel del problem med den. Vädret på den här planeten har under en lång tid varit kontrollerad av människor och det är ledsamt för mig att se att någon använder sig av den här teknologin för att förstöra allting, i stället för att hjälpa mänskligheten att leva ett bättre och bekvämare liv.

Som ni vid det här laget vet, och ni har från flera källor hört att er Uppstigningsprocess har sina fram- och motgångar, det beror på dagsläget. På hur dedikerade ni är och hur ofta ni mediterar för att ta er själva upp till de högre energierna och förena er med er själ. Varje gång ni tänker på, eller sträcker ut er till er padda eller telefon, så distraherar ni er själva med dualiteten i den här världen. Ni lever inte ett verkligt liv, ni lever bara i dess skugga.

Det liv som det är meningen att ni ska uppleva borde vara fritt, överflödande och lyckligt. Det har aldrig hittills skett här, för ni blev kontrollerade och övertagna av de Negativa Entiteterna, vilka har vistats här i flera tusen år. Så som en Moder Gud känner jag att det är dags för dem att åka hem, till sina egna hemvister och sluta upp med att störa den här planeten, människorna och livet på den, genom att dagligen försätta dessa igenom negativa upplevelser, genom att skrämma dem med stormar, krig och genom att ständigt få någon att utnyttja dem. Det finns alltid något slags hinder som dyker upp i ert liv.

Vänligen försök att bli en hängiven studerande som kommer att ta in upplysning, kärlek och ljus till den här planeten. Jag har barn här, ni alla är mina barn, men jag har några som försöker hjälpa Jorden genom att heala denna planet, genom att sända kärlek och ljus, men de behöver er hjälp, de kan inte göra allting på egen hand. De behöver er insats, styrka och kärlek samt ert ljus, vilket ni bär inom er, att släppas ut till världen och hjälpa förena alla runtom hela jordklotet genom att ni blir En Stor Familj. Den familj som ska transformera denna verklighet till en ny och bättre värld, Gaias Gyllene Tidsålder.

Jag vill bara att ni ska vara er själva och börja förnimma era emotioner. Emotionerna av kärlek, viljan att hjälpa andra, uttrycka tacksamhet för vad ni har och att alltid finnas tillhands för att räcka ut en hand till någon som behöver det. Jag är Moder Gud och jag älskar er alla. Det spelar ingen roll hur ni är och vem ni är, jag bara älskar er för att ni är mina skapelser och mina barn. När ni tog beslutet att komma till Moder Jord så visste ni att ert uppdrag skulle bli att hjälpa mänskligheten och att rädda denna planet. Jag skulle gilla att få se att ni började förstå vad det innebär, att ni är här på ett uppdrag och hur ni kan hjälpa alla som behöver hjälp.

Er hjärna är så komplex och den ifrågasätter alltid allt som ni gör och nästan varje sekund förvirrar den er. Lägg hjärnan åt sidan och låt hjärtat lysa igenom och visa er vägen till er frihet. Det vet exakt vad det ska göra och hur det ska göra det. Bara öppna ert hjärta och släpp in ljuset och kärleken från andra. Var inte rädda att vara de ni är. Ni är varelser som kom hit från olika planeter, galaxer och universa för att hjälpa Moder Gaia och ni glömde bort vilka ni är på grund av flera inkarnationer här, tvingade och manipulerade av de Negativa, vilka trodde att ni aldrig kommer att förmå vakna och se sanningen, vad sanningen verkligen innebär.

Vissa av er sover fortfarande och jag förstår att ni inte ännu är redo att se ljuset, fastän ni bär ljuset inom er. Den dagen kommer, när ni öppnar era ögon och ni säger ’wow, jag fattade inte att den här världen förändras och transformeras, så mycket för något nytt och oväntat’.

Vänligen kom ihåg att ni alla är välsignade och stöttade av Oss, Galaktikerna, Mig, Högste Skaparen, de Uppstigna Mästarna samt av Andra olika Civilisationer, vilka är redo att komma för att hjälpa er så snart de ser att ni förmår samverka med dem och ta emot hjälpen från dem. Stå i ljus och kärlek, jag älskar er alla. Tack. Moder Gud.

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...