Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 6 november 2020

 

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 6 november 2020

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ki3mzLUkp40

 

Idag den 6 november 2020 verkar det för alla som att USA: s presidentval ännu inte är över. Räkningen av valsedlar fortsätter timme efter timme efter timme.

God dag till er Kära Hjärtan, Kära Själar, Våra Kära Ljusarbetare, ni som kom till Jorden för att hjälpa mänskligheten att resa sig upp ur sitt djupa och mörka fängelse i den tredimensionella rädslomatrisen.

Denna jordiska resa, människolivet, är en dröm, en illusion, en övning i rädsla. Genom att uppleva rädsla känner mänskligheten bortkoppling från sin Gudomliga verklighet. Rädsla är smärtsam, rädsla är bortkoppling från den kärlek som vi verkligen är.

Och denna fas av det stora uppvaknandet, av uppstigningen, är verkligen rädslofylld för majoriteten av mänskligheten. Men frukta inte, kära ni, det är precis vad som måste hända.

Mänskligheten har varit så fångad i sitt mentala fängelse. De mörka, kontrollanterna, har varit genialt smarta i sina manipulationer. Hanterande sina vapen av kontrollerande ord, oriktiga bilder och grova, högljudda och arga påståenden.

De har anklagat de goda och gudomliga för att göra exakt vad de själva gör. Så smart, så falskt, så framgångsrikt, eftersom deras tillkännagivanden, deras förordningar, den information de lämnade genom sina mediekällor, var den enda informationskällan som majoriteten av befolkningen fick, så trodde de på det.

Det finns en mycket liten grupp ledare, en grupp av illuminati blodslinjefamiljer, som har kontrollerat mänsklighetens öde. De är rika utan måtta, för de har organiserat människans liv så att världens ekonomiska struktur dränerar pengar in i deras händer.

De äger bankerna, energiföretagen, kraftleverantörerna, transporterna, livsmedelsproduktionen, internetleverantörerna och alla de stora finans- och företagsinstitutionerna.

Skatter är en annan viktig inkomstkälla för dem, liksom ockret från lånebranschen och från kreditkort och inteckningar. Varje område av mänskligheten har kanaliserats till att ge mer makt, mer rikedom, mer kontroll för dem.

Och under tiden har mänskligheten fördummats, förgiftats, sålts, psykiskt och fysiskt, till slaveri, torterats och lurats till krig som bara gynnade de kontrollerande få. För de har finansierat båda sidor av krig och därmed ökat sin rikedom och makt exponentiellt.

Och dessa kontrollanters dagordning var att under detta år 2020 förvandla mänskligheten till artificiell intelligens, automater, att skapa en ny världsordning där mänskligheten inte längre kunde tänka för sig själva, utan helt och hållet följde anvisningarna från dess mörka skuggregering.

Och så de få kontrollerade de många genom psykologisk manipulation, genom hypnotism. Tillkomsten av media, tidningar, radio, TV gjorde denna kontroll och manövrering lättare.

Ty dessa mörka och falska varelser av reptilhärkomst hade inget hjärta, ingen medkänsla och frodades på mänsklig rädsla. De är djävulen, det onda som Gudomligheten satte på jorden för att ge mänskligheten upplevelsen av separation, djup och mörk rädsla och förvirring, så att den, mänskligheten skulle lära sig större kärlek.

Att mänskligheten genom att koppla bort sig från källan skulle inser undret, kärlekens stora och härliga kraft och nåd.

Att mänskligheten genom att koppla bort sig från källan i sin smärta, ensamhet och desperation skulle söka efter den Gudomliga förbindelsen den hade förlorat.

Och nu sker allt detta. Den tredimensionella mänskligheten visas i sin hypnotiserade förvirring och rädsla sanningen om sin fängslade verklighet.

Sanningen om de mörkas och de falskas bedrägliga handlingar kommer fram i ljuset. De ondas betalade underhuggare avslöjas när de gör sitt bästa för att stjäla valet från den goda och Gudomliga ljusalliansen.

Vilka underbara tider vi är i. Frukta inte, ljusalliansen har kontroll. Allt detta kaos, denna fullständiga oordning och förvirring är nödvändig.

De som fortfarande är i drömtillståndet måste visas tydligt och utan skuggan av tvivel hur deras värld har konstruerats och formats för att kontrollera dem.

Endast denna uppenbarelse kan befria dem från deras mentala fängelse. Sanningen kommer att göra dem fria. Mänskligheten måste göra anspråk på sin suveränitet. Och för att stiga upp ur gropen i den tredimensionella fruktans paradigm måste mänskligheten förlåta allt som har hänt.

Ja, dessa mörka har verkligen varit onda. De är djävulen som mänskligheten kom till jorden för att uppleva och slutligen, i denna underbara tid för uppstigning, att förkasta.

Men denna djävul kan inte övervinnas förrän dess natur ses. Mänskligheten kan inte göra anspråk på sin suveränitet, sin frihet från denna djävulska hypnotism, förrän den ser hur den har blivit hypnotiserad.

Detta, Våra Kära, är vad som händer nu. Sanningen kommer fram i ljuset. Med detta val har de mörka manövrerats till att visa sitt bedrägeri.

När de byter valsedlar från timme till timme, när de skandalöst ändrar siffrorna till deras fördel, kommer deras perfektion, deras bedrägeri fram i ljuset.

Detta val gör exakt vad ljusalliansen avsåg och visar mänskligheten hur den har lurats och kontrollerats, manövrerats och manipulerats.

Uppenbarelsens dropp, dropp, dropp förvandlas till en översvämning. Vi rör oss underbart vidare under uppstigningsprocessen.

Allt är bra, ta det till ditt hjärta, ha gott humör. Det finns ingen anledning att falla i rädsla när varje detalj i räkningen övervakas. Eftersom detaljerna i omröstningen i varje stat sänds högt av de medskyldiga medierna.

Le, skratta, lyft din vibration och lyft så vibrationen på planeten Jorden. Det är vad du är här för att göra. Tidslinjer, resultat, förändras till det positiva, till ljuset, till kärleken genom din höga vibration.

Låt dig inte bli offer för illusionen som spelar ut framför dina ögon. Titta på ett opartiskt avstånd, se spelet fortskrida i alternativa media.

Main stream media använder subliminala frekvenser, subliminala tekniker för att få mänskligheten in i rädslovibrationer. Bara några minuter av den olyckliga, rädslofyllda frekvensen, sänker kärleken, glädjevibrationen till rädsla.

Allt är bra, Våra Kära, allt är bra. Ljuset har kontrollen. Valet har vunnits av ljusalliansen, av kärleken själv. Och detta kommer att visa sig vara sant de närmaste dagarna och veckorna.

Situationen kommer att spelas ut vackert. Det kommer att bli mer upprört, kaos och förvirring när de mörka kämpar för att överleva. Och sedan kommer fantastiska uppenbarelser att komma. Det kommer att bli arresteringar, det kommer att finnas Gudomlig rättvisa. Allt kommer att avslöjas.

Det bästa är ännu inte här, kära bröder. Det bästa är kvar.

Aita kanaliserar Sitt Högre Jag. Vi är Verkligen Välsignade Varelser.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...