Aita Kanaliserar Sitt Högre Själv, 5 November 2020

 

Aita Kanaliserar Sitt Högre Själv

November 2020

VALET

Vilken speciell tid vi lever i, valet av Förenta Staternas President, faktiskt Världens President, är över. Dagen som världen väntade på, har passerat,

Det är verkligen mirakulöst och mycket speciellt. Tiden vi lever i är en stor gåva till mänskligheten. Det är apokalypsens tid, det är tiden för det stora uppvaknandet. Men det är inte en tid för stora katastrofer, för beväpnat världskrig, för nukleär förintelse eller för mass-sjukdom och död.

De säger att det finns en dödlig sjukdom bland oss. Vi får veta om alla fall som testar positivt. Men vi ser inte död och sjukdom omkring oss. Det vi ser är sjukdomen av extrem, ologisk rädsla.

Rädsla är vad vi kom hit till planeten för att uppleva. Vi är stora Själar, fragment av Gudomlig Essens, droppar av vatten, av medvetande, i oceanen av Guds kärlek, av Gudsmedvetande.

Kärlek är vad vi i sanning är. Den Gudskärlek vi är kan inte uttryckas i ord. Detta vetande, känslan, uttrycket av kärlekens utstrålning är djup i sitt under och flöde.

Det är en ström av kärlek, ett vetande, ett glödande, ett djupt, underbart intensivt välsignat flöde som lyfter alla till himmelska höjder.

Kärlek är den elektromagnetiska energi som driver oss, som gör oss levande. Det är en djup och magnifik ström av förtjusning som sprider sig genom hela vår fysikalitet och ansluter oss till det Gudomliga som existerar bortom slöjan, bortom den inskränkta tredje-dimensionella vibrationen.

När vi kommer till jorden som barn, flödar den kärleken spontant och fritt genom oss. I våra tidiga år skrattar vi, gråter, är ivriga på livet och att leva, är entusiastiska och lyckliga, för vi har kontakt med den kärleken, med våra Högre Själv.

Det finns ett gammalt talesätt, ”Ge mig en pojke tills han blir sju och jag ska visa er mannen”. Det är verkligen så. Vår tidiga heliga spontanitet tränas ut ur oss av indoktrineringen, den uppfostran vi får från dem som förde oss till denna värld.

Och det är som det ska vara, för det är deras jobb. Då vi höjde våra händer som frivilliga att komma till jorden och uppfylla vårt uppdrag här, så höjde också våra föräldrar, våra vårdhavare, alla i regeringen, i byråkratin, i våra utbildnings-, militära, legala, och medicinska system sina händer som frivilliga till deras jobb, till deras liv på jorden.

De är alla lika heliga som vi är. Eftersom allt som existerar i denna jordeliga, materiella sfär är av Gud, då är alla, de mörka och de ljusa, de fysiska och de andliga, alla är en del av Gud.

På vår mänskliga resa gör vår heliga Själ, vår Gudomliga partikel som är vårt Högre Själv, vårt sanna varande, ett uppehåll då den tränas av sina vårdhavare att känna sig ensam, syndig och värdelös.

Så rädsla förs in i våra liv. Den rädsla som tämjer oss, den rädsla ur vilken vi drar oss undan till mörka tankar och oheliga handlingar, för vi känner oss ensamma och vilsna.

Vi kan inte acceptera de negativa tankar som har tryckts på oss, de målar en för mörk bild av oss. Så vi projicerar dessa tankar på dem omkring oss.

Vi säger att det inte är vi som är skyldiga, det är de som är kränkande. När vi är arga säger vi att de omkring oss är arga. När vi är avundsjuka, känner skuld, hatar, så utstrålar vi den låga vibrationen och drar till oss människor med samma frekvens.

Och detta, kära bröder, kära vänner är vad som sker i vår värld idag. Så många är arga över valet. De har mycket starka och ologiska föreställningar angående vem som borde bli vald, vem som är bra.

Och dessa föreställningar kommer från deras informationskällor. Hur informeras vi om något? Vi informeras genom det som berättas för oss. Men är det som berättas för oss sanningen?

Den tredje-dimensionella människan kan inte tänka utanför boxen. Vi inser inte att de som berättar för oss, vår TV, har sin egen agenda. De mörka fortsätter med den negativa indoktrineringen, den falska upplärning vi upplevde i vår barndom.

Så vi är arga och fulla av självrättfärdig övertygelse om att vi har rätt. Vi säger högt till alla omkring oss att vi vet att våra kandidater borde vinna för allas bästa.

Inte så, för de som ropar detta från taknockarna, de som är högljudda och bittra, har blivit betingade av de korrupta politikerna, de korrupta byråkraterna, media, till eftergivenhet för deras mörka agenda.

De arga känslorna hos dem som fortfarande sover, de som är hypnotiserade till medhåll med upplevelsen av den tredje-dimensionella rädslovibrationen, projiceras sedan ut i världen.

Och, som en konsekvens, ses de mörka spelarna som ljuset. Och ljusalliansen ses som mörk.

Det är där vi är nu den 4:e december 2020. Ljuset har vunnit. Ljuset har vunnit striden om planeten jorden och dess mänskliga invånare. Ljuset har vunnit valet.

Ändå är de mörka, och människorna upplärda av dem, fångade i rädslans hemska tentakler och kommer inte att tillåta att det är så. För de ser seger hos deras motståndare som sin död.

Och våra mänskliga bröder befinner sig i ologisk rädsla. Så tidslinjen för planeten jorden-resan spelas nu ut för att visa dem sanningen. De mörka gör anspråk på segern där seger inte existerar.

De slåss bokstavligen för sina liv. För död och förstörelse finns i deras framtid. De vet detta, de ser detta, och likt desperata djur gör de sitt bästa för att behålla sin makt, sin själviskhet, överlägsenhet och kontroll över mänskligheten.

Var inte rädda, det kommer inte att fungera. Ljuset har tagit befälet nu. Hittills har de mörka fått med sig de goda, de inneboende vänliga och medkänsliga att foga sig efter deras ondskefulla planer.

Nu har ljusalliansen tagit befälet över de mörka och manipulerar och manövrerar dem till att föra upp sina falska gärningar och sin mörka agenda i ljuset.

Bara på så vis kan de som fortfarande befinner sig i det hypnotiska tredje-dimensionella drömtillståndet fås att se sanningen om vad de lärt sig, sanningen att de varit fångar.

Så tidslinjen för uppstigning går i perfekt enlighet med den Gudomliga planen. Allt är väl, Kära Hjärtan, Kära Själar. Var vid gott mod.

Tiden för mänsklighetens frigörande från dess hjärntvätt och indoktrinering, från dödsskuggans dal, kommer närmare och närmare.

Tidslinjen för planeten jorden spelas ut precis som det Gudomliga avser. Inget kommer att stoppa uppstigningen nu. Då mänskligheten rör sig upp i uppstigningsprocessen, då mänskligheten lämnar rädsla bakom sig och går upp i kärleksvibrationen, nås brytpunkten.

Dit en av oss går, dit går vi alla. Vår kollektiva vibration, vårt kollektiva omfamnande av kärlek, blir större för varje dag. Och Universum, det Gudomliga, kärlek, duschar jorden med positiv energi och jorden svarar med behag och kärlek.

Planeternas linjering är perfekt. Tiden för mänsklighetens frigörelse närmar sig snabbt.

Var vi gott mod, kära bröder. Det bästa har ännu inte kommit, det bästa har ännu inte kommit. Kärlek och Ljus är er arvedel. Ni har klarat av er utmanande jorderesa på ett exemplariskt sätt och ni återvänder segerrikt till kärlek, vilken är er välsignade, sanna, himmelska arvedel.

Vi Är Verkligen Välsignade Varelser.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...