Albert Einstein via Erena Veazquez 30 mars 2021

 

Albert Einstein via Erena Veazquez 30 mars 2021

 

Hej Kära Ni,

Jag är Albert Einstein och jag är glad att vara här idag.

Jag är en ”galen vetenskapsman”, mitt hår representerade min personlighet, som älskar matematik och fysik. Som ni vet från mitt livsarbete utvecklade jag relativitetsteorin och kvantmekaniken. Jag var inte helt nöjd med mina resultat för kvantfysiken, jag hade verkligen ingen chans att avsluta mina studier där.

Jag tyckte mycket om mitt arbete och jag älskade varje sekund av det. Jag önskar att jag kunde vara på Jorden under mycket längre tid. Jag är väldigt glad att jag kan komma idag och prata med er alla genom den här kanalen. Jag levde i 76 år i ett mänskligt liv, vilket är mycket bra för en forskare som jag, som också var mycket passionerad för mitt arbete och mitt liv. Jag betraktade mig alltid som en genomsnittlig kille, som bara var lite smartare.

Jag råkade leva under de tider då nazisterna kom till makten och planerade att först eliminera det judiska folket och sedan förslava resten av mänskligheten. Jag hade turen att undvika min avrättning, jag var välsignad att kunna fly från nazisternas Tredje Rike. Som judisk född var jag inte välkommen i mitt hemland Tyskland så snart som Adolf Hitler blev nazistens kansler.

Detta scenario i er värld, där de mörka krafterna försöker tvinga den nya världsordningen på er genom att först skapa en pandemi och sedan låtsas att rädda er med sina ” fantastiska vacciner ”, vissa människor har fått anfall eller har till och med dött av det redan.

På något sätt fortsätter bilden att upprepa sig, när jag var i min fysiska kropp, pressade de ansvariga, som borde tagit hand om världen, sin negativa agenda genom att sponsra Hitler med pengar och teknik för att starta andra världskriget. Jag beklagar bara att jag undertecknade brevet till president Roosevelt och bad honom att utveckla atombomben innan nazisterna gjorde det, vilket initierade Manhattanprojektet. Detta projekt producerade de första kärnvapnen.

Vad alla upplever just nu runt om i världen är ett krig mellan Ljus och Mörker, så du måste stå upp för dig själv och motsätta dig allt vad som inte känns rätt för dig. Snälla, tänk en stund och utvärdera ditt liv under det senaste året, hur mycket det förändrades till det sämre, du förlorade så mycket av dina friheter som att göra grundläggande val i ditt liv.

Oavsett vad du ser just nu framför dina ögon på Moder Jord, i slutändan kommer du att bli en vinnare, för jag påminner människorna om att alla bär ljus inuti sin själ och Ljuset kommer att besegra Mörkret precis som nazisternas 3: e rike besegrades under min livstid.

Så snart den nya eran börjar, vilket kommer att hända när det inte finns fler negativa entiteter på Jorden, kommer alla dolda tekniker att släppas till alla, särskilt de läkande enheter som folket desperat behöver för att läka sig själva och deras älskade. Mycket gott kommer till denna planet, snälla, förlora aldrig hoppet och lita på att Ljusets seger kommer.

Tror du att det stora containerfartyget som fastnade i Suezkanalen bara var en tillfällighet? Nej det var det inte. Som vanligt var det den mörka agendan från de negativa, som ville få världsekonomierna att kämpa mer eller kollapsa helt. Om jag använder min favoritmatematik och beräknar slutresultatet visar det att det är ett annat misslyckat desperat försök från de mörka som försöker äventyra ekonomisk stabilitet runt om i världen.

Att känna till fysik kan vara till stor hjälp i det dagliga livet, eftersom det ger dig ett perspektiv från en annan vinkel som att vara ansluten till den Universella Kunskapen, vilket ger dig alla svar du söker. Jag var välsignad som ett geni eftersom all min kunskap kom från att vara kopplad till Universum.

Vissa forskare kunde inte förstå mina talanger, så efter min bortgång tog Thomas Stoltz Harvey bort min hjärna utan min familjs samtycke för att studera varför jag var så smart. Jag var inte glad att han gjorde det mot min kropp. Jag har nyheter för alla, vi kan alla bli väldigt intelligenta om vi öppnar upp och tillåter oss att ansluta till det Universella Medvetandet. Snälla, kom ihåg denna enkla sanning, och hela världen kommer att öppna sig för dig.

Jag kommer ursprungligen från Builders Civilization, när jag kom till Jorden försvann alla mina minnen. Just nu arbetar jag som forskare i den Galaktiska Federationen och försöker hjälpa er med er Uppstigningsprocess. Jag vill se mänskligheten fri och lycklig igen.

Jag är Albert Einstein och jag är glad att kunna kommunicera med er alla idag, det var mitt nöje och min ära. Jag ser fram emot mänsklighetens expansion och tillväxt. Tack.

Var Vaksam Och Gör Din Egen Forskning För Att Lära Dig Den Verkliga Sanningen
Albert Einstein

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...