Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2021

 

Det snabbaste spåret till den femte dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fortsatt att erkänna den roll som mänskligheten spelar i denna uppstigningsresa för hela universum, och vi är inte ensamma om det erkännandet. Det finns så många varelser och kollektiv som ser på er som pionjärer, som de som tar oss alla till en mycket mer utökad version av verkligheten på grund av vad ni har gått med på att uthärda. Vi ser på er med en sådan känsla av stolthet, och vi är stolta över er eftersom vi kan se er göra framsteg varje dag mot att förverkliga det universum som ni skapar tillsammans.

Ett av sätten ni kommer dit, ett av de sätt som ni expanderar exponentiellt är genom skratt. Skratt ansluter er till andra människor som skrattar åt samma sak samtidigt. Skratt indikerar en gemensam upplevelse, en bekräftelse av att något mycket roligt händer i er tillvaro, i det mänskliga tillståndet. Ni behöver skratta, och många av er vet det men gör ingenting åt det, och en del av er vet det och ni söker efter vad ni tänker får er att skratta.

Ni söker expansion, befrielse, frigörelse, och ofta finns det lika mycket djuphet i komedi som i drama. Ni kan alla dra nytta av att göra det till en poäng att söka efter det som får er att skratta, får er att le, får er att må bra, får er att komma ihåg att det att vara människa ger er mycket att skratta åt. Nu finns det också ett inre leende, ett inre skratt som ni kan söka efter på samma sätt som ni kan söka inre frid eller så kan ni försöka vara i ett tillstånd som är villkorslös kärlek. Det är också något att söka; det är något att leka med. Och vet att när ni lyser upp tar ni inte allt detta så allvarligt, och ni går med flödet.

Ta den expansion som era liv har skapat genom att släppa taget. När ni slutar försöka så hårt och kan skratta åt er själva, det är då ni vet att ni har bemästrat det ögonblicket i tiden, det ögonblicket i ert liv, och era liv är en serie ögonblick som ger er möjligheter att stiga upp, njuta av lite lättsinne, att njuta av något i världen ni bor i, med alla dess svagheter.

Så tokigt som livet kan vara, räcker det att en av er som påtalar att det kommer att ge någon annan anledning att inte ta allt så seriöst. Och det är en gåva. Ge andra gåvan att skratta när ni kan, och vet att om ni fortsätter att skämta kommer ni att vara på det snabbaste spåret som finns till den femte dimensionen. Det är vägen till glädje, och det är en väg som ni kan välja och som vi inbjuder er att välja om och om igen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...