Brendas Blog via Brenda Hoffman, 26 mars 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

26 mars 2021

Kära Ni,

De nuvarande energierna kanske överraskar er, för de är annorlunda än de upplevt hittills.

Dessa nya energier kommer att uppmuntra er att hoppa, skutta och springa. Kanske inte bokstavligen, men absolut inombords. För det kommer att vara som om era glädjefyllda ledigheter lagts samman i ett paket ni inte kan vänta på att öppna.

Ni kommer att bli mer barn-lika än någonsin tidigare. Tänk på er mest glädjefyllda dag i det här livet och multiplicera det med tio.

Många av er, inklusive Brenda, ifrågasätter att någon sorts ljusknapp skulle kunna förändra ert liv dramatiskt. Men, trots det, har er svindlande upprymdhet, ert solsken efter eoner av moln, slutligen anlänt.

Några av er kommer att visa upp den svindeln utåt, och andra kommer att hålla den inom sig tills ni testar giltigheten av den känslan i dagar eller veckor.

Denna nya känsla kommer att se ut som om allt ni önskat er har fallit på plats – och det har det. Inte nödvändigtvis så som ni förväntade det när ni först skapade den önskan, men som det är mest lämpligt för er nya varelse, och därför, för världen.

Hur länge kommer denna svindlande upprymdhet/glädje att pågå? Ni är nu på den svindlande vägen.

Ni har rensat och ödmjukat er själva. Och genom att göra det hittade ni en inre kärlek ni inte insåg existerade när ni var i 3D. Ni är redo att acceptera nya ni i en ny värld på sätt ni inte kunde bara för några veckor sedan.

Ni närmar er denna nya jord med nya sinnen – något de som är kvar i 3D inte nödvändigtvis förstår eller bryr sig om.

Detta avfärdande av 3D kommer att bli likt ett barn som väntar på att lillebror eller lillasyster ska bli dess lekkamrat. Det barnet tycker inte att jollret och skriken från dess lilla syskon är underhållande, bara tröttsamt. Så kommer det att vara mellan er och dem i 3D.

De i 3D kommer att tycka att ni är lite ”borta”, löjliga eller i en annan värld. Och, förstås, allt det är sant i deras syn på er.

De som flyttat bortom 3D kommer att tycka att ni förelöpare är fascinerande glädjefyllda. De kommer att vilja vara med er, att fånga den glädje ni funnit trots händelserna i 3D-världen.

Ni kommer inte att bara vara ljusfyrar, utan ni kommer att lysa så starkt och med så mycket glädje att ni kommer att vara en flöjtare av glädje.

Några av er tycker att det är en förskräckande tanke, för ni vill inte att andra ska lyssna eller se på er. Som det är sant för varje aspekt av er nya varelse, kommer ni att skapa den rätta vägen för er. Ni kommer med enkelhet att slå på ert ljus, er glädje, från personlig till utåt världen, närhelst ni vill.

Ingen order insisterar på att ni visar upp er glädje. Den enda skillnaden mellan dem som önskar visa upp sin glädje och dem som vill vara kvar i sin privata värld är val.

Ni har gått bortom vägledning angående användning av er nya svindlande upprymdhet/glädje.

Ni behöver inte längre oss från Universa, eller att någon talar om för er hur ni ska använda de energier vi talar om – eller några framtida energier. För ni kommer att göra vad ni måste göra vid den lämpliga tidpunkten.

Vi vill bara informera er om att ni träder in i en ny och spännande del av er övergång.

Ni är som nyfödda barn som obekvämt träder in på jordplanet bara för att upptäcka all glädje, alla leenden och allt fnitter som jordplanet kan erbjuda. Multiplicera den glädjen tio gånger och ni förstår hur dramatiska era nya energier kommer att vara för er och dem omkring er.

Några av er ifrågasätter hur ni ska använda dessa energier. Och svaret är: precis som ni vill. Er väg genereras inifrån.

Kommer ni att agera löjligt eller göra något som kan skrämma eller uppröra andra? Kanske. Men det är mycket mer sannolikt att er strålande glädje uppmuntrar andra att ta reda på hur ni upptäckte den glädjen. Så de vågor som följer er, som inte skapade en ”nya ni” väg före födseln som ni förelöpare gjorde, de tre eller så påföljande vågorna kommer att vilja känna sig lika glädjefyllda som ni.

Er ljusfyr handlar inte om att stå på en låda och utropa er rättfärdighet. Det handlar om att vara ni på alla sätt som känns mest rätt för er.

Oroa er inte; er fyr av glädje kommer att visa sig naturligt. Ni behöver inte göra eller vara något annat än att följa er glädje. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...