Andromedanerna via Natalie Glasson, 23 september 2022

 

Andromedanerna via Natalie Glasson, 23 september 2022

Låt Sanningen Berättas av Andromedanerna
Kanaliserad genom Natalie Glasson
Ursprunglig källa: Sacred School of OmNa

Hälsningar, älskade ljusväsen, vi är Andromedanerna. Vi kommer fram som en civilisation för att dela vår energi, kärlek och fred med er nu. Vi inbjuder er att öppna era hjärtan för vår närvaro så att vi kan ge er allt som är lämpligt och nödvändigt för att hjälpa er uppstigning vid denna tid.

Det finns i hela Skaparens Universum en våg av energi och avsikter som flödar. Denna energivåg har ett mycket specifikt syfte och avsikt, som hämtas från Skaparens källa. Denna energi och avsikt är att låta sanningen komma fram. När energin flödar, blir dess vibration snabbare. Varje varelse som den förbinder sig med inbjuder till att öppna, att väcka sanningen inom dess väsen och viktigast av allt att uttrycka den sanningen i sin verklighet, oavsett om den existerar på Jorden eller de inre planen. Varje själ kommer att uppmanas att låta sin sanning komma fram; detta är ett mycket spännande uppstigningsskifte. Det betyder att sanningen om Skaparen vaknar, dess mullrande och utblommande från djupet av varje persons eller själs väsen. Deras väsen stiger för att ansluta till verkligheten för att jordas, för att uttryckas, för att skapas till skönhet. De på Jorden har den vackraste verkligheten att uppleva eftersom de kommer att fysiskt kunna känna, röra, smaka, höra och se sanningen om Skaparen. Det här är en så fantastisk gåva. Det är därför du finns på jorden nu eftersom din själ verkligen vill känna Skaparen på så många sätt, både verkliga och påtagliga.

När denna energivåg och mycket ren avsikt flödar, är det för dig att kalla fram den in i din varelse, att ansluta till den, att låta den energin flöda som ett vattenfall eller en dusch över och genom din varelse, det kommer att bli som glittrande ljus. Att väcka essensen, renheten och sanningen i ditt väsen. Du kan föreställa dig var essensen, sanningen och renheten i din varelse finns i din kropp, eller så kan du helt enkelt låta den aktiveras. När energin flödar som en dusch över ditt väsen, uppmuntrar vi Andromedaner dig att upprepa det i ditt sinne eller högt:

Låt sanningen komma fram.

När du upprepar detta uttalande, och andas djupt, andas då in och andas ut djupt mellan varje upprepning. Du kommer att tillåta dig själv att absorbera energin. Du tillåter och uppmuntrar energin att flöda in i din essens. Detta kan ta lite tid, eller så kan det inträffa omedelbart. När den smälter samman och blandas med din essens kommer en aktivering att börja ske. När aktiveringen sker kan du känna en annan känsla eller en annan energi som flödar från din varelse. Du kanske upptäcker att du inte längre kan hålla ditt sinne fokuserat på uttalandet, eller så kanske du kommer att ha en vision, det kommer att finnas någonting som låter dig erkänna att aktiveringen har ägt rum. Du kan njuta av den aktiveringen, och när du känner dig redo tillåt dig själv att upprepa:

Jag uttrycker sanningen som måste sägas.

När du upprepar detta uttalande tyst eller högt kanske du känner eller erkänner att energin börjar flöda in i din varelse och din verklighet. Det är viktigt att låta energin flöda in i Moder Jord, och in i ditt Jordstjärnchakra, under dina fötter. Detta kommer automatiskt att väcka mer sanning från ditt Själsstjärnchakra, ovanför ditt huvud. Du kanske vill upprepa detta uttalande så länge det känns lämpligt och sedan bara sitta i energin och njuta av den. Du kanske till och med känner att du behöver gå, springa, dansa, eller röra dig för att tillåta fullt uttryck av energin och full jordning. Detta är en kraftfull aktivering som kommer fram för att hjälpa allas uppstigning, eftersom det aktiverar sanning inifrån din varelse, sanning som du kanske är omedveten om, sanning från tidigare eller samtidiga liv och sanning som tjänar dig i detta ögonblick.

Du kommer att upptäcka att sanningen först påverkar din egen personliga verklighet. Saker som kan ha varit illusioner i din verklighet kan falla bort, eller så kan du få inspiration som vägleder dig på en annan väg. Visdomen, sanningen som kommer fram kommer med största sannolikhet att tjäna din egen uppstigning, snarare än den större uppstigningen för alla. Men det kommer att finnas några som tar emot sanningen för att tjäna många. Ju mer du övar på denna aktivering desto snabbare kommer din vibration att bli, du kommer att skimra med ljus ljusare och ljusare. Och bli mer lysande och mer bemyndigad i din sanning och din uppstigning.

Var medveten om att du kan bli vägledd att se på saker annorlunda och detta kan vara utmanande och till och med smärtsamt ibland. Men allt är för att få dig i linje med din sanning. Sanningen om din själ och uttrycket av Skaparen genom ditt väsen. Det är de som är modiga och äventyrliga som tar upp denna aktivering och tillåter sig att uppleva den. Varje själ och person, speciellt på jorden, söker sanningen. Men ibland är sanningen inte alltid vad du förväntade dig eller önskade, det är precis vad din själ behöver och kräver.

Vi, Andromedaner kommer att lämna er att begrunda våra ord och aktiveringen, i övervägande om ni vill delta i denna nästa fas av uppstigning. Det är helt och hållet ditt val. Sanningen finns alltid inom dig, och du har alltid möjligheter att uttrycka din sanning. Den nuvarande uppstigningsvågen är helt enkelt en booster som uppmuntrar dig att ansluta på en djupare, mer intim nivå med din sanning och stöder dig i att göra det i en större acceleration.

Vår kärlek är med dig, för evigt.

Vi tackar dig

Vi är Andromedanerna

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...