Äldsterådet i Plejadkonstellationen – Samarbetsprojekt, 15 augusti, 2022

 

Hälsningar, kära jordbor!

Idag vill vi föreslå ett samarbetsprojekt för er.

För närvarande har det samtidigt uppstått flera spänningsbäddar på jorden som inte har nått sin topp ännu.

Med tanke på detta gör alla människovänliga utomjordiska civilisationer någon slags plikt att övervaka nivån på konfliktriskerna med avseende på mänskligheten som har uppstått.

Orsakerna till att de uppstår är välkända för dig, det är därför vi kommer att fokusera direkt på de medel som din planets erövrare använder för att uppnå sina mål.

Eftersom arsenalen av verktyg för att skrämma jordens befolkning nästan har tagit slut, kommer de att ta till det sista och säkraste alternativet ur deras synvinkel: tillkännage en utomjordisk invasion som är främmande för mänskligheten.

För detta ändamål kommer de att använda de teknologier som utvecklats av Grays som kan projicera hologram av rymdskepp i luftrummet.

De har förberett mänskligheten för detta sedan länge och gjort dussintals och till och med hundratals filmer om intrång av aggressiva utomjordingar på jorden.

Ändå har ett scenario av utveckling som detta alltid sparats som ett reservalternativ – ifall alla andra medel för mänsklighetens förslavning skulle visa sig vara ineffektiva.

Så nu, så länge som ett ökande antal människor börjar se och förstå vad som faktiskt pågår runt om i världen och vad de så kallade ”nya världsordningen”-implementeringsplanerna leder till, börjar programmet mot dess förverkligande att köras motvilligt .

Så nu övervägs det här sista alternativet också så att de inför en gemensam ”fiende” skickar regeringstyglarna till världstoppen som kommer att tillkännage sig själva som räddare av planeten och mänskligheten.

Med hänsyn till detta förklarar vi med allt ansvar att ingen människofientlig utomjordisk invasion kommer att äga rum.

Allt dessa varelser är kapabla att göra är att framföra ett skådespeleri för dig som syftar till att så panik och rädsla i samhället.

Tro oss, våra kära bröder och systrar: er galaktiska familj – representanterna för alla människovänliga civilisationer – håller dag och natt vakt i den nära jordens omloppsbana, så när det gäller yttre rymden hotar ingen fara er.

Ändå gör det det på jorden och det kommer från världsregeringens marionetter som på dödens smärta måste spela sitt spel ända till slutet, som du kan se nu överallt.

Det är därför vi föreslår att du bör kombinera våra ansträngningar för att neutralisera de negativa handlingar som riktas mot människor för alla maktnivåer.

Sådant energiarbete ligger helt inom djupet för de av er som känner till Jordens övergång till den femte dimensionen och gör sitt bästa för att föra denna stora händelse närmare.

Och det här är vad vi föreslår att du ska göra för detta.

Så ofta som möjligt hänvisa till representanterna för den Galaktiska Ljusfederationen och be dem att passera genom er den kombinerade högvibrationsenergin från människovänliga civilisationers representanter.

Det kommer att underlätta att göra det förankrat på jorden omedelbart.

Sådant arbete kan ge en mycket snabb effekt eftersom en förkroppsligad människa inte bara kan koncentrera energin som kommer från den subtila nivån så mycket som möjligt, utan också styra den på det nödvändiga sättet.

Så snart du känner strömmen av denna energi komma in i ditt kronchakra, gör en tydlig avsikt att den ska neutralisera alla mänskliga fientliga handlingar som härrör från officiella och icke-officiella figurer på alla maktnivåer.

Känn denna kraftfulla ström som har tagit in den kombinerade energin både från jordens subtila och täta nivå sveper bort all energismuts som har samlats på er planet och hindrar alla onda avsikter från att komma till liv.

Vi tror att våra ömsesidiga ansträngningar kommer att vara fruktbara och kommer att inleda vårt samarbete.

Äldsterådet i Plejadkonstellationen talade till dig

Du gillar kanske också...