Mira från Plajadernas Höga Råd via Valerie Donner, 5 december 2018

Mira från Plajadernas Höga Råd

Via Valerie Donner, 5 december 2018

Hälsningar jag är Mira. Jag hälsar er idag från Jordens Råd där jag har arbetat i över sex år. Mitt arbete är att bistå Jordens Uppstigningsprocess. Jag är här för att hjälpa er när ni går in i ett högre medvetandetillstånd inför er Uppstigning. Det bör tjäna er väl, och jag litar på att ni kommer att ta dessa frågor i beaktande.

Nummer ett: Hur uthålliga är ni? Ni håller på att köra sista varvet på det slutliga loppet. Andas ni? Håller ni ett öga på priset? Fortsätter ni att höja er vibration? Håller ni på att släppa taget om allt som inte längre är till gagn för er? Litar ni på processen? Påminner ni er själva om er del i den Gudomliga Planen?

Nummer två: Vilket är ert viktigaste fokus just nu? Prioriterar ni ert andliga arbete och helande? Tar ni hand om en sak i taget? Vad är viktigast? Litar ni på er själva? Tror ni på er själva? Kan ni föreställa er en ny framtid för er själva och en ny planet?

Nummer tre: Bygger ni upp större tilltro och tillit i processen allt eftersom? Har ni lyckats hålla er positiva när något negativt uppstår, och kan ni då släppa det och inte låta det påverka er, som det skulle ha gjort i det förflutna? Känner ni att ni är kapabla att ta er över varje hinder som kommer i er väg?

Nummer fyra: När ni nu närmar er slutet av dessa låga dimensioner, känner ni då att ni är mindre betungade? Har den materiella världen mindre påverkan på ert dagliga liv? Börjar ni få en aning om hur det känns, från tid till annan, att känna salighet, glädje och lycka? Vill ni ha mer av dessa positiva känslor?

Nummer fem: Är ni redo att ha kontakt med oss, de Galaktiska? Är ni öppna för att möta några av era Galaktiska bröder och systrar som redan finns på planeten? Är ni medvetna om att ni kommer att känna igen oss när ni ser oss? Kan ni föreställa er hur glada och innerliga era återföreningar kommer att bli? Är ni beredda att dela med er och lära av varandra?

Nummer sex: Hur förberedda är ni för att kliva in i nya arbetsuppgifter? Hur stor är er passion och lust för att tjäna Jorden och livet på Jorden? Är ni villiga att lära er tillsammans med andra och dela med er av det ni vet och kan? Är ni villiga att utveckla er kreativitet och göra er av med det gamla sättet att göra saker på?

Nummer sju: Kan ni nu tänka er att göra det bästa ni kan av dessa sista dagarna i den tredje dimensionen? Kan ni lägga samman allting så att ni kan se den större bilden, och förstå värdet av den? Kan ni påminna er själva om att ni valde att vara här vid den här tiden för detta mycket speciella syfte? Kan var och en av er inse hur viktigt ert bidrag är, och att er energi och kärlek är tillräckligt?

Dessa är mina tankar just nu. Jag hoppas att de kommer att vara till hjälp. Jag kan inte vänta med att se er reaktion.

Vi är i full gång med allt som händer just nu. Vårt absoluta fokus är på er och Jorden. Vi fortsätter att göra vår del för att befria Jorden från de mörka krafternas föroreningar och förgiftningar.

Jag är Mira och jag ger er min kärlek.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...