Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 6 december, 2017

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner

6 december 2017

Hälsningar. Jag är Mira som idag kommer till er med en stark kraft av kärlek och åtagande från det Jordliga Rådet där jag tjänstgjort på heltid i fem års tid. Med detta åtagande lovar jag er och Jorden att få er genom denna kraftfulla tid av Uppstigning.

Som ni kanske märkt händer det konstiga saker på er planet. Ni kanske känner av en del av dem, för de flesta ljusarbetare känner dessa energier. Också den uppvaknande mänskligheten lägger bättre märke till dessa avvikelser. De inträffar därför att ni går genom Uppstigningsprocessen.

Var säkra på att dessa ovanliga aktiviteter och händelser är en normal del av Uppstigningen. Det är vanligt att känna sig besvärad där man går fram, ibland till och med klumpig. Det sker ett monumentalt skifte i Jorden själv. Planetens magnetfält är instabila. Därför kan resan, som ni vet, bli lite skumpig.

Tack vare inflödet av ljus och information stiger ert medvetande. Transparens börjar bli normen. Då det sker en ökande exponering av hemligheterna och mörkret börjar fundamenten i den Tredje Dimensionen falla sönder inför era ögon. Det kan också skapa en känsla av instabilitet och obeständighet, vilket är den situation ni själva befinner er i nu.

Det är intressant att några av era historiska figurer, ikoner, monument och statyer nu tas bort. De utrymmen där de fanns tas nu över av något som är mer signifikant för de nya energierna. Om de som hjälper till med detta borttagande bara kunde inse att detta också speglar deras eget öde. Dessa ikoner, figurer, människor med långa politiska karriärer etc. kommer också att falla då den Tredje Dimensionen imploderar.

Vi kallar denna process ”den största showen på Jorden”. Det är lite likt en cirkus. Det finns miljarder Galaktiker runt er planet som erbjuder hjälp, skydd, teknologi och som är redo för gudomligt ingripande om det skulle bli nödvändigt. Var snälla och kom ihåg att vi inte kommer att tillåta användning av kärnvapen på er planet. Befria er från rädslan för krig för det finns inte längre energier för krig. Det finns bara energier från kabalen att tjäna mer pengar på att skapa vapen. Detta är sanningen.

Det som sker på Jorden påverkar allt liv, ert solsystem och det system av sju solar som ni är en del av. Det är en värdefull planet där mörker och ondska håller på att tas bort. Ni får se detta hända. Observera det som om ni sitter i en publik och ser det falla. Ta tillbaka er makt, kräv er planet tillbaka, släpp vad det nu är som håller er tillbaka och röj vägen för en ny Gyllene Ålder.

Vi ser fram emot en tid då vi kan vara tillsammans, då vi kan dela vår teknologi med er, och fira slutet på mörkret på planeten Jorden. Det sker en stor utgrävningsprocess just nu och vi tackar er för att ni spelar en viktig roll i detta extremt viktiga projekt.

Vi sänder djup kärlek, stöd och healing, till er alla. Jag är Mira.

 

Du gillar kanske också...