Mira via Valerie Donner, 4 februari, 2020

Mira via Valerie Donner

4 februari 2020

Ett Meddelande från Mira från Plejadernas Höga Råd

Hälsningar. Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag arbetar enbart med Jordens Råd för planetens Uppstigning.

Jag råder er att inte ta någonting personligt därför att allt kan hända nu. Ni lever i slutet av den tid som varit och det kräver flexibilitet, observationsförmåga och anpassningsförmåga.

Ni omskolas till ett nytt sätt att leva. Var snäll och ta inget för givet medan ni påminner er själva om att ni ses efter av Anden, hela Ljus Alliansen, de goda Galaktikerna och hela skapelsen.

Medan detta kan synas lite utmanande, speciellt för dem som är vana vid att planera sina dagliga rutiner, så är det något ni klarar av. De flesta av er lär er att anpassa er, vissa under skrik och sparkar, medan andra finner glädje i spontaniteten. Ni kommer att upptäcka att leva i ögonblicket kan vara ganska ljuvligt. Ni knuffas redan, under lite gnissel, mot insikten att tiden inte är linjär.

Vi vill att ni ska ha allt. Anden vill att ni ska ha allt. Ert jobb nu är att tillåta er själva leva i magi och mirakler. Er förmåga att manifestera har expanderat. Testa vattnen. Se vad ni kan skapa. Rensa bort det som inte längre behövs. Var öppna och mottagliga. Tillåt överflödet komma. Res er över det världsliga. Var generösa och tacksamma. Expandera er känsla av själv till den hos en kraftfull mästare och varelse. Ha lite roligt.

Ni högaktas för att ni är på Jorden i den här tiden. Vi förstår hur angelägna ni är att få leva i den Femte Dimensionen och högre. Vi känner till de offer och de begränsningar ni levt genom under otaliga inkarnationer på Jorden. Ni förtjänar er vackra himmel som finns i era drömmar och visioner. Den finns inom räckhåll.

Sträck er efter stjärnorna. De är ert arv och er framtid. Känn er hemma i ert hjärta och låt ert hjärta leda vägen. Högre dimensionellt levande är hjärtcentrerat levande. Vi litar på er. Det allra bästa återstår fortfarande. Tillsammans har vi nycklarna till den nya Jorden. Låt ljuset skina och sanningen sägas. Ni blev lovade att ni skulle ärva Jorden. Er tid är nu.

Jag är Mira och vi älskar er på varje särskilt sätt.

 

 

Översättning: Markku

 

You may also like...