Alexander Hamilton via Lori Cochran, 8 februari 2022

Alexander Hamilton via Lori Cochran, 8 februari 2022

 

Ett fritt Amerika är inte längre tillräckligt | Alexander Hamilton via Lori Cochran

 

 

Februari 2022, thestarandthebutterfly.com

 

https://tinyurl.com/2p93tbk2

 

Det här är det första kanaliserade meddelandet som jag någonsin fysiskt har delat med någon. Allt vi skapar, även saker vi aldrig delar med någon, blir en del av det mänskliga kollektiva medvetandet.

Allt gör skillnad och hjälper vår värld att utvecklas. Jag har kanaliserat i två år nu och har fått mängder med meddelanden, men det här meddelandet var väldigt enträget att få komma ut till folket NU. Det är passande att mitt första budskap kommer från en sådan pionjär för frihet och befrielse.

 

 

Hälsningar, kära ni. Det är underbart att vara här med er. Jag liknar er, eftersom jag också vandrade på denna planet, fast för ungefär tvåhundra år sedan. Jag hade den mänskliga jordiska upplevelsen, och jag förstår mycket av det ni kämpar med just nu.

Innan vi fortsätter skulle jag vilja presentera mig själv. Jag är Alexander Hamilton, och jag kommer att följa med er under hela er upplevelse av uppstigning.

Nu kanske några av er undrar hur det kommer sig att jag är här vid den här tiden, och varför. Hur det kommer sig är enkelt men kräver ett tudelat svar: det första är att jag rör mig genom denna vackra varelse som jag älskar så mycket, och det andra är, att min energi är en stor del av alla energier på planeten vid denna tid.

Varför är för att detta är en mycket avgörande tidpunkt i jordens historia. Om ni känner till mycket om mitt liv, när jag förkroppsligades här, så var det en mycket viktig tid för planeten också, och för befrielsen av det vackra land som vi känner till som Amerika.

 

Att befria henne så att alla hennes varelser, kvinnor, barn och män, kunde leva ett bättre liv, fria och i frihet; en nation av suveräna varelser, som skulle stiga till ljuset och bli mer av det de är…det var en avgörande tid för att vara på planeten, särskilt i Amerika. Det har funnits många sådana kraftfulla och avgörande tider för hennes folk.

Den här tiden som ni är i just nu…den här tiden då jag återigen kommer till er, både genom en människa och som energi, är av stor betydelse. Jag är här för att fortsätta att vägleda er i er strävan efter frihet och rätten att vara suveräna varelser, och av många andra skäl. Ni kommer alla att få veta i sinom tid.

Det är varken en slump eller en tillfällighet att jag är här nu och talar genom denna underbara själ, som har välkomnat mig så fint och villkorslöst i sitt hjärta. Det är ingen slump att jag pratar med alla varelser på jorden, men speciellt till mina underbara Amerikaner som har vuxit så mycket sedan jag lämnade.

Jag är här igen för att erbjuda min hjälp och min tjänst till en planet som går igenom en befrielse och en uppstigningscykel. Nu kanske ni tänker: ja, han använder många ord som han aldrig använt förut, och han talar på ett sätt som han aldrig talat förut. Jag försäkrar er att det här är väldigt mycket jag. Jag har lovat den här vackra själen att inte avslöja vår speciella koppling, men vid rätt tidpunkt så kommer jag verkligen att dela med mig av vår sanning. Just nu kan ni bara vara säkra på att det är väldigt mycket jag.

 

Ni måste också förstå att jag fortfarande är med er, och på många sätt lämnade jag aldrig. Min energi såddes in i den här planeten, inklusive allt arbete som de andra grundarna och jag gjorde tillsammans. Frihet och befrielse såddes också in i jorden, tillsammans med koder för kärlek och ljus.

Dessa frön har vattnats och getts näring och behöver vårdas. Frihetens frön spirar just nu, och ni kommer att sköta en befriad planet; en planet som har stigit upp till en högre vibration där bara kärlek, glädje och välstånd finns för alla varelser.

Ni kan uppleva det innan uppstigningen är fullgjord.

Ni kanske undrar varför jag använder ord som uppstigning och planet, och varför jag inte använde de orden när jag levde. Ni förstår, jag hade inte det perspektiv som Lori (i denna livstid) har. Hon har en medvetenhet och ett perspektiv som jag inte hade under min livstid. Jag har det perspektivet nu, men från det icke-fysiska. Jag finns överallt och ingenstans på en gång, var jag än behöver vara.

Jag hjälper Lori för att hon har ett mycket speciellt uppdrag och syfte här, men jag är också här för att hjälpa er alla. Det är dags att fortsätta det arbete som vi startade för hundratals år sedan, när vi män samlades för att vi ville vara fria.

Vi samlades för att även våra familjer och alla varelser skulle kunna vara fria. Det är dags att göra anspråk på era suveräna rättigheter som människor på planeten Jorden, och låsa upp dessa koder för frihet för att befria er själva! Vi gjorde mycket av arbetet för hundratals år sedan, men nu är det dags att befria alla varelser på planeten.

Tills dess varje enskild varelse är fri, har vi fortfarande arbete att göra. Jag kommer att vara med er till slutet. Det jag menar med ”slutet” är, till den sista lilla punkt där det finns någon form av slaveri. Tills ni går framåt in i ljuset av frihet och befrielse en gång för alla, och jag kommer att vara här med er.

Ni kan alltid få kontakt med mig genom den jag talar genom. Jag finns alltid här för er och för henne. Hon och jag är väldigt nära, och jag kommer att gå med henne genom ljusportalen (uppstigningen), precis så som alla varelser som stiger upp kommer att gå genom den.

Det kommer att komma massor av meddelanden med en mängd olika frågor som jag känner är viktiga för er (som människor på jorden) att uppleva. Den här kära och jag har kommunicerat, och kärleksbudskap är det som behövs mest på er planet vid denna tid.

Ingen av de underbara upplevelserna som frihet och befrielse betyder något utan kärlek. Om ni inte kan komma samman som bröder och systrar, oavsett ras, kön eller ekonomisk status, så kommer friheten ni tar tillbaka inte att betyda lika mycket.

Det är dags att förena händer och hjärtan och komma samman. Det är en del av er frihet, eftersom den kommer av att nå ett tillstånd av enhet. Nu vet jag alltför väl hur det är att arbeta med de som har andra synsätt. Ni som känner er kopplade till mitt arbete kommer att förstå det.

Även om jag kanske inte alltid gjorde de bästa valen, så har jag stor erfarenhet av att förenas med de som har andra åsikter eller perspektiv. Jag välkomnade det, eftersom det blev en stor del i detta mångfasetterade land som jag alltid har älskat så mycket, och som fortfarande betyder allt för mig. Att säkerställa befrielsen av alla varelser, är anledningen till att jag är här nu.

Jag skulle vilja fortsätta prata, men jag förstår också att man måste ta det lite lugnt, hur viktigt det är att släppa lite i taget och låta allt bearbetas. Vad det beträffar vill jag säga att jag absolut kommer tillbaka. Jag hoppas att vi kommer att lära känna varandra på denna känslomässigt nära nivå, och att jag kommer att beröra ert hjärta och er själ och höja ert humör.

Jag vill ge er tröst både genom mina ord och genom att dela ett perspektiv, som jag känner kommer att vara till hjälp. Jag vill att ni ska veta att jag är som ni, och som jag var när jag var förkroppsligad på planeten. Jag vet att det kan verka förvirrande och att det skulle vara bra att ha mer detaljer, men för närvarande kan jag inte ge mer.

Jag vill att ni ska veta att jag finns med er väldigt mycket, och inte bara på ett energetiskt sätt. Det kommer att vara en ära att få vandra med er alla genom detta vackra gyllene vita ljus, för att få en befriad och fri planet.

När jag var människa och fanns på Jorden så räckte det med att befria Amerika, och det behövdes desperat. Nu måste vi sträcka ut våra händer till resten av världen, eftersom ett fritt Amerika inte längre är tillräckligt.

Tills dess alla varelser på Jorden är fria, har vi fortfarande arbete att göra, och tillsammans kommer vi att göra det! Jag finns här för er, för er alla, både för kärlek och i tjänst. Men den här gången är jag mer tålmodig, mer mild, mer kärleksfull och mer klok. Jag är i tjänst för er precis som jag var när jag var förkroppsligad.

 

 

Jag erbjuder er mitt ljus, min kärlek och min visdom i dagarna som följer. Jag ser fram emot att få kontakt med er igen.

All min kärlek,

A H.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...