Lady Ametist via Galaxygirl | 7 februari 2022

 

Lady Ametist via Galaxygirl | 7 februari 2022

 

Jag, Lady Ametist, bjuder in dig till detta utrymme av helig kontemplation. (Vi befinner oss i en enorm grotta fylld med ametistkristaller. De lyser mjukt lila och grottan lyser upp med denna lavendelton. Det är ett starkt surrande, ett surrande som fyller upp mina celler så att jag känner att hela min kropp surrar och vibrerar.) Välkommen till denna heliga stund. Jag är Lady Ametist. Jag välsignar dig med detta lämpliga ögonblick för helande. Detta är en högvibrerande grotta för ljusarbetare att läka och hitta sina centra igen. Du är välkommen hit när som helst. Det här är min gåva till dig, ett backstagepass, om du så vill. Du har förtjänat det.

Mina kära, vattnet som flödar i denna grotta är också mycket helande och jag föreslår att ni mediterar här under de kommande dagarna då och då för att inte bara tillföra er energi till kristallerna och vattnet utan för att låta dem ta hand om er. Känn lugnet i detta utrymme och andas in det djupt. Många av er har glömt vikten av andningsarbete, vilket är förståeligt i denna reaktionssfär. Men det tjänar inte er att ha täta grunda bortglömda andetag. Var avsiktliga med andningsarbetets inre renande kraft. I detta ögonblick, i detta utrymme av lugn, andas djupt och låt dessa kristallina ametistfrekvenser rena och hjälpa. Mycket arbete måste fortfarande göras på er ytvärld, och det finns verkligen mycket uppenbart kaos att bevittna. Det ska erkännas och renas. Tillåt inte händelser att ytterligare öka er skada. Ta inte dessa världshändelser djupt inom er som ett hjärtesår. Skicka istället ljus från ditt hjärta och helandet av din värld kommer att påskyndas.

Jag, Lady Ametist talar. Omge dig med lila och tänk på den läkande kraften i den violetta flamman. Det är ett mäktigt vapen för liv, ljus och rening. Mycket har rensats, många dolda segrar har inträffat. Ljuset har tippat vågen och mycket mer ljus av högre dimensioner ångar in. De mörka formerna försvagas och därför försöker de hårdare, ögonblick för ögonblick, att suga bort mer livskraftsenergi. Tillåt inte det. Omge din personliga sfär med den violetta flamman och kristallisera den med ett fast yttre kristallint skal som är ogenomträngligt för mörkret. Man måste bara använda avsikter och övertygelser. Ni är utövare av er verklighet. Föreställ dig att du är stark och skyddad, tacka de änglar som omger dig för deras styrka och skydd. Föreställ dig en bättre, vackrare värld, fylld av ljus och glädje. En Ny Jord är runt hörnet och som ni vet börjar den i ert hjärterum. Era inre vibrationsverkligheter måste vara av en högre vibration. Ni har hört detta i flera år och innerst inne vet ni att det är sant. Att vara i utrymmen som denna ametistkristallina grotta är ett sätt att förhöja era minnen av hemmet, av de högre dimensionella platserna och att cementera din vibration till de högre planen.

Jag, Lady Ametist hjälper dig med processen och är tillgänglig. Jag sänder dig min violetta flamm-energi från Källan. Låt den läka dina sår och lösa upp eventuella bihang. Känn hur den violetta flamman rusar genom ditt fält och bli renad. Ungefär som en drakeld av högre dimensioner renar den violetta flamman djupt, renar och skapar diamantljus ur kol. Ni är jordens diamantljus nu. Vi ser er alla lysa upp Gaias blå sfär med strålande ljus. Låt inte en annan dämpa ditt ljus. Tillåt inte någon annan att suga upp din glädje. Fyll din sfär med glädje, din inre fristad med frid och ljus. Offerskap är en lägre dimensionell linjär tidsupplevelse som inte kommer att upprepas. Ni har alla lärt er det ni ville lära er och nu är det dags att expandera bortom de begränsande upplevelserna av den tredimensionella jorden. Ni är byggarna av en Ny Jord och ändå har den redan skapats i Skaparens hjärta. Ni har privilegiet att skapa via tanke och avsikt och glädje.

Jag, Lady Ametist vill ge dig en gåva. Jag erbjuder dig en vacker ametistpärla för att påminna dig om din uppstigningsresa, och även om den ännu inte är klar är den på god väg. Om du väljer så kan du ha denna pärla och placera den i ditt kronchakra för att kunna förbättra interdimensionell ljusmottaglighet och för att påminna dig själv om ditt mod att inkarnera. Vi är alla oerhört stolta över er, vår ljusarbetarfamilj. Jag är Lady Ametist.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...