Alisheryia & de Uppstigna Drakarna via Galaxygirl, 19 maj, 2019

Alisheryia & de Uppstigna Drakarna

via Galaxygirl

19 maj, 2019

Hälsningar människor! Jag är Alisheryia från det Uppstigna Drakkollektivet. I kväll talar jag för helheten. Känn min eldiga andedräkt som tänds uppe på hjässan och bränner bort bråtet, skräpet som ni alltför länge har burit på. Släpp taget om det. Se när det brinner upp med hjälp av den violetta flamman. Bli renade, förnyade, fridfulla. För er värld har förändrats dramatiskt, till och med under denna enda dag, i detta dyrbara ögonblick av det nya. Vi kan se att Gaia nu förändras, genomgår en förändring inför er åsyn, helt lysande med sin kristallina skönhet. Vi kan se hennes chakran snurra och virvla i en underbar harmoni. Vi kan se att alla hos henne påverkas. Vi ser att de mörka kämpar, de är förlorade, oförmögna att behålla fotfästet, de glider undan, de bleknar bort in i dimman av sin matris som de själva har valt. Vi ser en hel del.

Jag Alisheryia, talar för helheten. Jag är det gudomliga femininas röst, vilket även ni är, alla ni kvinnor som läser dessa ord. Det är dags för det gudomliga feminina att resa sig från askan, helt glödande, förnyande, återställda, omgjorda, pånyttfödda. Hon ska komma i en perfekt balans, i enighet med de gudomliga manliga energierna. Kvinnor, vi behöver sända vårt ljus till männen. Som en röst för det gudomliga feminina sträcker vi ut vår högra hand och sänder en mäktig virvel av kärlek och healing till det sårade maskulina. För de har blivit sårade, uppdelade, skilda från sina sanna själv. Programmeringen i den här världen har varit tuff, försvagande. En hel del måste healas. Männen måste åter resa sig, tillika med det gudomliga feminina, i en perfekt balans, ett med sina gudomliga partners. Jämlikhet. Balans. Flytande ljus svävar ovanför i perfekt balans, enhet och harmoni så att båda blir lika mycket Kristnade. Jordens, den Nya Gaias gudomliga män och kvinnor ska bli välsignade, i sanning bli balanserade, återställda i sitt älskande, i sin förnyelse av ömsesidig kärlek, självrespekt och i att ära varandra. Många nykläckta kommer att komma till Nya Gaia. Många, många nykläckta! Många nya familjer kommer att skapas när tvillingar hittar sina alltsedan länge förlorade partners. Många lyckotårar av återförenande och förnyelse kommer att framkallas, rensade, lättade. Tiden för att det ena könet agerar som starkare eller bättre än – detta är det gamla sättet. Det finns inte längre. NEJ. Gudomlig enhet. Perfektionen av snurrande chakran som snurrar unisont, i takt med ett annat, i perfekt balans, harmoni, kärlek, med uppskattning för varandra. Detta är vad vi kan se för de nya Gaia-borna på det Kristnade planet, för Gudinnan Gaia när hon föder fram en ny verklighet. Hon har flera verkligheter, hon har flera former. Den 3:e/4:e matrisen faller samman, disintegreras under det kosmiska ljuset och den violetta flamman samt avsikten och renheten hos de jordbundna. Ni som utgör markbesättningen, ni drakar på marken är mäktiga, formidabla och vi älskar er väldigt mycket.

Vi uppstigna drakar stöttar, vägleder, balanserar. Vi flyger tillsammans med er när ni mår bra, vi vakar över er när ni känner er nere, vi omfamnar er när ni är sårade. Förnim vår värme. Vi vaktar er när ni sover. Förnim vår närvaro. Vi färdas inom er till mörkrets innanmäte. Känn vår eld, känn vårt ljus och låt er tröstas. Ni är inte ensamma. Ni har aldrig varit ensamma. Ni har känt er ensamma och det är en helt annorlunda sak. För illusionerna på denna plats har förvridit många sinnen. Tidsåldrarnas snurrande är slut för längesen. Det som har befläckats ska bli renat och vi kan nu se detta renande under självaste våra nosar, för vänner, detta sker i realtid. Toppen. Höjdpunkten. Vågen. Allting finns här, mina vänner. Kan ni känna brådskan i dessa ord? Tiden för slummern med att börja meditera i morgon är för längesen över. Detta sker nu. Nu är ögonblicket inne för att bli det Kristnade andetaget, Moderns utandning, hennes utsträckta händer och fötter, hennes kärleksfulla omfamning. NU. Det är nu dags att bli gudinnan för allting i denna stund, att bli det Kristnade andetaget av ren kärlek, glädje, perfektion, helighet. Du är alla dessa saker, du min unga vän, tiden för glömska är sedan länge förbi.

Veckla ut dina vingar och flyg. Flyg tillsammans med mig, Alisheryia, till grottorna för dina tidigare minnen, till det som finns kvar som du har gömt undan. Känn att du är klar med det. Rensa det tillsammans med mig. Sträck ut din högra hand och blästra med din violetta flamma. Inga fler skelett i garderoben. Vi renar nu dina förfäders linje. Inga fler lämningar av smärta från det förflutna. Nu rensar vi ut din galaktiska ätt. Samtliga krig på Gaias dyrbara kropp, alla hennes ärr, vi rensar nu hennes planetariska ätt, hennes linjer som har blivit röda av blod. Vi renar med den violetta flamman, med den violetta lågan.

Alla uppstigna drakar, anslut er till mig. Omringa de här ljusarbetarna tillsammans med mig. Tillsammans skapar vi en mäktig cirkel av evigt ljus och violett eld. Tillsammans med er blästrar vi med vår Kristnade eld, en mäktig ring av eldslågor som lyser upp det förgångna. Över alla tidslinjer, i alla riktningar, samtliga tidigare och framtida verkligheter, så välkomnar vi det Kristnade ljuset, vi välkomnar Mästare Yeshua, vi välkomnar alla mästarna, alla ärkeänglar, alla dyrbara elementaler. Vi välkomnar alla uppstigna riken, alla Kristnade ljus till att sträcka ut sin högra hand och sina avsikter för renhet, och vi formar ytterligare ett kristallint nätverkslager av ren kärlek.

Hej alla kära, detta är Moder Gud och jag lägger till mina rosenblad som en välsignelse över er alla, jag strör rosenblad för att trösta mänsklighetens hjärtan när de förvandlas till de högre nivåerna i mitt ljus.

Jag Yeshi, är så glad att få bli inbjuden! Ja, vi lägger alla till vårt Kristus-ljus och vår essens till denna underbara stund av lugn och av frid. Vi tar denna frid inombords, till vårt innersta hjärtutrymme där jag finns ifall du tillåter det, men ännu viktigare där din egen heliga JAG-ÄR närvaro finns. Vi tänder nu upp JAG ÄR- flamman i hjärtana på de uppvaknade i det mänskliga kollektivet, vi sänder även ut våra aktiveringskoder av kärlek och ljus.

Jag Alisheryia, önskar för er människor att ni ska känna vår kärlek, att ni ska känna vår närvaro och börja agera som ett i vår service för kollektivet. Förena er. Förena era avsikter att heala, att skapa. Fortsätt med era dagliga meditationer och er avsikt att ta kontakt. Be Universum hjälpa er att möta andra på denna väg, denna uppstigningsresa. För det är hög tid att ni alla börjar se mönstret av ljus som ni alla har burit, sammankopplat, strålat. Detta hölje av kärleksljus, detta nätverk är så vackert ovanifrån. Vi sänder dessa välsignelser och avsikter djupt ner till Gaias hjärta, till hennes alla varelser. Vi sänder nu ljus och kärlek samt alla de kosmiska strålarna till de mörka. Vi älskar er, vi förlåter er, vi släpper er. Vi sänder ut bönen Ho’ponopono till alla på Gaia, och till alla som någonsin har inkarnerat här. Vi sänder er förlåtelse, frid, välsignelser. Och nu, mina mänskliga vänner, res er upp förnyade. Se er värld med ögonen hos någon som kan se bortom det som visas för dem och se med synen hos ert Högre Jag genom hjärtats ögon. För nu är det högre sättet här, och vägen kallar. Kom.

Jag är Alisheryia från de Uppstigna drakarna. Tack så mycket för att ni i kväll har tagit del i denna meditation och aktivering. Tack för er service för Alltet. Vi alla tjänar på vårt eget sätt. Ni gör ett magnifikt jobb på ert eget sätt, på marken, och ni genomför de tunga lyften och överföringarna för många. Jag är Alisheryia. Jag andas nu ut min eld och kärlek på er hjässa. Känn av min upptändning och var i frid.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...