Alisheryia och det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl | 26 april 2021

Alisheryia och det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl | 26 april 2021

4/28/2021 12:37:00 AM – Alisheryia, Ascended Dragons, Channelings, Messages,Spirituality

Description: https://2.bp.blogspot.com/-1l1aEHc6ZnQ/Wh45ffAFtSI/AAAAAAAAaWY/7EFRYFpIF0AqVEND2HY_1PhC2v8BDoMRwCLcBGAs/s640/dragon_paining_art-wallpaper-1440x900.jpg

Alisheryia & Det Uppstigna Drakkollektivet 26/04/2021

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi erbjuder fred denna dag. När de nykläckta upprörs drar vi dem nära oss, precis som vi lägger våra stora vingar runt er. Vingar är avsedda för att flyga med men också för att trösta och för att skapa en säker plats att krypa in i. Det är aldrig kallt i en vinges skrymslen, för kärlek råder i det utrymmet av mörker och faderns/moderns värme känns också. (Jag ser drakar i strid som skyddar sina ungar eller någon annan som är inom deras skyddscirkel. Jag ser många färgglada drakar i en cirkel med stora vingar utsträckta som ser ut som en vacker färgglad blomma uppifrån. Jag ser barn med denna skydds cirkel. Jag frågar dem varför mänskliga barn och nykläckta finns inom deras skyddscirkel.) Vi har också räddat mänskliga barn från olika platser i er galax. Vi säger ”er” för vi är inte begränsade av tidsutrymme. Vi flyger lätt mellan galaxerna och korsar universum för vi tjänar alla sektorer. Vi har hjälpt er sort att återvända till sig själva. Många barn, många mänskliga kolonier som ni inte känner till har decimerats. Detta krig är inte bara på vårt land utan på många länder, varför det är ett komplext schackbräde. Vi hjälper till med att rädda människor. Vi tar dem för rehabilitering. Mänskliga barn är med våra barn eftersom de är vänner. Människor och drakar har en lång vänskapshistoria och så kommer det att fortsätta.

(Jag ser den scenen som de visade mig mer detaljerat. De står på en platt rödfärgad mesa. Terrängen är stenig, det finns inga träd, det är en karg plats. Jag ser eld brinna nedanför. De som de kämpar mot är av den mörka alliansen som flyger i små, konstigt formade skepp ovanför dem. Jag ser att vissa av dem är människor och många är hybridreptiler. Jag ser förstörda gruvanläggningar och jag vill inte se längre.) Människa, mycket har gjorts både på planeten och utanför planeten. Människorna designades av andra för att vara deras slavar. Frihet kommer till mänskligheten och till allt som de mörka hade undertryckt under deras kontroll. (Jag ser en ljuskupol inom cirkeln som skyddar de räddade och de njuter av sin tid med nykläckta. Det är ett helande klot.) Ja, vår förmåga att läka är förenad med änglarna. Många av er lånar också ut sitt ljus. Vi är i finalen på de sista dagarna. Vi befinner oss i de sista ögonblickens ögonblick. Vi befinner oss i rymden för andning och utandning, där alla saker är möjliga och allt förändras. Alla tings Moder har välsignat oss och vinden är i ryggen nu. Kampen är nästan över. Mänsklighet, ni är älskade. Mänsklighet, ni är säkra. Mänsklighet, ni är räddade. Många av er ska gratuleras för ert nattarbete, ert sömnarbete har främjat våra ansträngningar och ansträngningarna för många som är på mänsklighetens sida och försöker hjälpa, att låna ut en vinge, att läka, att hålla plats.


(De visar mig en annan scen nu. Jag ser deras världs neonvärld. Stenhårda klippor, alla ljusgröna med neonblommor och djur och omöjligt höga vattenfall. Solen är ljust neongrön. De visar mig från sin synvinkel. Jag flyger med dem. Kraften och hastigheten är enorm. Vi sveper upp, flyger vertikalt längs klippans yta och är plötsligt på toppen, en annorlunda mesa, en full av glödande liv som känns väldigt kärleksfullt. De nykläckta och barnen är här och leker tillsammans. Skador på barnens kroppar är täckta av läkebubblor som är regnbågsfärgade. Vissa barn är helt inom sin egen bubbla. De ler. Det är ett mycket högt dimensionellt kärleksfält. Jag är omgiven av leende drakansikten.) Vi har tagit många mänskliga nykläckta till vårt hem för att ge healingutrymme. De simmar i kristallvattnet och får näring av vibrationerna i detta rike.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi vet att ni är trötta. Vi ger vårt stöd. Vi ger vår healing. Vi delar våra gåvor. Tiden är nu att sväva högt. Du är välkommen här, du av kristallin avsikt. De på vägen kommer vibrationsmässigt att hitta denna plats för helande om de önskar. (Jag ser dem blåsa en eldström från sitt hem till vårt hem, en eldrepväg som vi kan följa i våra meditationer.) Livet är större än du vet, människa. Livet är mer storslaget än du har sett, lilla människa. Människa, var i frid. Var tröstad.

Jag Alisheryia talar. Den gudomliga modern har välsignat oss med mer ljus så att vi kan välsigna andra. Vi stiger alla högre upp i denna sektor och det välsignar dem som hjälper till. Ni växer snabbare än ni för närvarande förstår. Ni är vackrare än ni kan veta just nu. Var redo. Var redo att acceptera mer ljus i era kroppar. Jag andas in mina eldiga uppstigningskoder i er krona. Känn min blåa elds värme och känn de gudomliga koderna inom. Jorda nu detta ljus i er planets kärna. Förankra det. (Jag ser att ljusströmbrytare slås på över hela världen.) Kontakten har slåtts på. Kritisk massa har uppnåtts. Energetiskt är det där. Fler måste inriktas till denna energi. Rikta in, rikta in. Vi drakar hjälper till.

Jag Alisheryia talar. Jag älskar er med en djup och uråldrig kärlek. Jag har länge tjänat mänskligheten. Den här och jag har varit tillsammans från början. Många av er kan säga detsamma. Många av er har era drakmotsvarigheter. Kalla på dem. Anslut till deras uppstigande versioner. Vi har också varit tvungna att gå igenom vår egen övergång. Skicka kärlek. Skicka healing. Skicka drakanropet och skicka din egen ljuskodfrekvens med det så återkommer de. De kommer att höra dig hela tiden. Skicka den violetta flamman över din avsikt. Anslut endast till den uppstigna draken. Låt dig inte luras. Du kan inte lura en drake men många människor har lurats. Och så skapa detta band klokt med kärlek och stor ömhet som avsikt. Där. Jag är hörd. Visdom kommer med tiden. Använd din tid klokt. Använd detta ögonblick för att befästa, stärka och jorda. Använd den här tiden för att hitta dig själv, för att hitta din glädje. För glädje leder dig hem till de högre dimensionerna. Fokusera inte på ekon av kaos och det oändliga bullret genom dina rutor. Fokusera på sådana meditationer som vi kärleksfullt erbjuder dig. Fokusera på ditt helande och din glädje. Fred. Jag är Alisheryia. Jag älskar er. Jag lämnar nu.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...