Queen An-Ra via Erena Velazquez 5 Mars 2021

 

An-Ra via Erena Velazquez

5 Mars 2021

Hälsningar

Jag är Drottning An-Ra och jag är glad att få vara här idag. Det är ett tag sedan jag kom genom hos denna kanal. Er värld är hela tiden utmanad av de Mörka Entiteterna, som inte vill ge upp sin makt och kontroll över er och Jorden.

Som jag nämnde i mitt förra meddelande, så har jag rensat upp Alliansen och tagit bort de korrupta medlemmarna, jag lämnar bara kvar de pålitliga och rena som kommer att avsluta striden på marken och hjälpa till med uppgiften att etablera en ny fri värld i er verklighet.

Jag har varit mycket upptagen med att försöka lätta upp er övergång till den 5:e dimensionen. Tiden har kommit för mänskligheten att ta tillbaka makten och friheten i egna händer och börja leva sina egna liv, utan att bli tillsagda av regeringarna som fortsätter att trycka sin vilja på era dagliga liv.

Miljontals regler som tvingats på alla kommer att tona bort. Synliga tecken på kommande förändringar är borttagandet av obligatoriet att bära munskydd vilket är ett hot mot er hälsa därför att era lungor inte får tillräckligt med syre. Många andra saker sker bakom stängda dörrar, som ännu inte avslöjas för er. Snart kommer hela sanningen ut överallt. Vänligen förbered er för det.

Jag är glad att människorna börjar få mer förståelse om vad som de blivit utsatta för och varför de aldrig känt sig som fria varelser. De börjar slutligen förstå att livet här har varit en illusion, skapad för dem med avsikten att hålla dem fängslade.

Mänskliga varelser har i århundraden trott att de är helt ensamma i Universum, men sanningen är att det existerar miljontals civilisationer. Det kommer att bli en chock för massorna.

Som ett Högt Råd har jag ägnat mycket tid till förberedelser för att avsluta vår operation på planeten Jorden. Min Egyptiska Flotta står också redo att landa på Moder Gaia så snart NESARA/GESARA är etablerat och avslöjandet sker.

Vi planerar att dela våra teknologier med er och lära er hur ni ska använda dem, som vi försökte göra för 10 000 år sedan. Min dotter, som nyligen mottog sin auktoritet från mig, gick med på att ta på sig ansvaret för att leda min flotta som kommer att hjälpa mänskligheten med dess övergång.

Jag, Drottning An-Ra, vill fokusera på mitt arbete som det Höga Rådet. Just nu hjälper jag Galaktiska Federationen av Ljus att göra sig redo för den Slutliga Striden med De Mörka, vilket kommer att avlägsna dem helt från den här delen av Galaxen. Jag väntar mycket ivrigt på när den här planeten blir helt fri och inga Negativa Styrkor längre stör det Gudomligas naturliga flöde.

I en nära framtid kommer Texas att spela en viktig roll i Förenta Staterna. Det första Centret av Ljus kommer att öppnas i Texas, där kommer alla att välkomnas. Meditationer, möten, healing och annat kommer att utföras där. Den typen av centers kommer att byggas runtom i världen, i varje stad eller by.

En spännande tid närmar sig för den Mänskliga Civilisationen, och jag är tacksam att få vara del av denna process. Min dotter kommer också att spela rollen som ambassadör här på Terra Christa och hon kommer att introducera några av våra teknologier för att hjälpa den mänskliga rasen att gå framåt. Jag är tacksam att kunna få delta i denna historiska stund på Moder Jord.

Kvarstå modiga och lita på den Gudomliga Processen för frigörelse på er planet. Friheten ligger inom räckhåll, ni har makten inom er att befria er själva och den här världen, anslut bara till den genom meditation. Jag är Drottning An-Ra och jag är glad att kunna kommunicera med er alla. Tack.

Kvarstå anslutna till det Universella Flödet

Drottning An-Ra

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...