Alisheryia och Elthor via Galaxygirl, 24 juni 2019

Alisheryia och Elthor via Galaxygirl, 24 juni 2019

 

Video: https://sananda.website/alisheryia-and-elthor-via-galaxygirl-june-24-2019/

 

 

 

Alisheryia och Elthor via Galaxygirl | 24 juni 2019

Alisheryia & Elthor 2019/06/24

 

Hälsningar människor, som lever i dessa spännande tider. Jag Elthor, och jag Alisheryia, hälsar er nu med den Kristnade flamman. Vi är från de Uppstigna Drakarnas Kollektiv. Vi är mäktiga, vi är starka, och människor, så är ni. Ni är inte lika bräckliga som ni blivit betingade att tro, det är då sant. Faktum är att ni är omåttligt kraftfulla, ni har helt enkelt glömt det. För matrisen av detta rike har varit förtryckande, brutal, mörk. Den smulas sönder under tiden vi talar, kraftlös, trög, men minnet av den dröjer kvar och detta, vänner, är vad ni rensar bort för att ge plats åt det nya.

Jag Alisheryia talar nu. Jag omsluter er med diamantflamman. Vi skickar er den kristallina diamantflamman nu, från våra hjärtan till era, och kanske healar några gamla sår som har stuckit upp sina fula huvuden. Minnen har ingen makt över er om ni inte tillåter det. Tillåt det inte. Lev i det här heligaste nuet, som ett nytt kristallint, Kristnat ljus, för era kodningar kommer kärleksfullt online stund för stund, men ni måste tillåta det. För de kommer inte bara att spränga sig in. Ni måste tillåta processen av uppstigning, ni måste rengöra alla hörn i era många vrår av minnen och tidigare smärtor, så att de gamla såren rensas. Många av er gör det, och det har varit ansträngande. Och därför vill min tvillingflamma Elthor och jag Alisheryia, hjälpa till om ni tillåter det.

Bjud in den Kristnade flamman till era celler. Se dem svischa och snurra av glädje. Se ert inre arbete börja glimta, lysa, och splittras i regnbågar av glädjefulla ljusstrålar. Upprepa efter mig, ”Jag är den Kristnade flamman. Jag släpper det förflutna och välsignar det. Jag omfamnar mitt nu med förvissningen om att jag är kärlek, bara kärlek, och alltid ska vara kärlek. För kärlek är allt som finns. Jag inviterar mitt uppstigna framtida jag, av den mest perfekta nuvarande tidslinjen, för att hjälpa mig. Jag bjuder in mina änglar, mina team, mina drakvänner, för att hjälpa mig att bli det vackraste perfekta uppstigna jag, som jag kan vara, den jag föddes att vara, den jag redan är. Jag tillåter processen. Jag tillåter nu healing. Jag tillåter nu att ljuset sopar, renar, rensar och bränner bort tidigare minnen med den violetta flamman. Jag förenar den violetta flamman med diamantflamman av rent ljus och kärlek, med kodningar till mitt förflutna, parallella, nutida och framtida tidsströmmar och verkligheter. Jag accepterar healing genom förlåtelse. Jag ger det här villigt till mig själv, och till andra som har skadat mig, för jag vet att jag också har varit ”förövare”. Jag omsluter nu hela mig själv med den Kristnade flamman. Jag kallar på hjälp från mitt högre själv, för att välsigna, för att vägleda denna process.”

Jag Alisheryia, och jag Elthor, andas på er. Vi antänder. Vi antänder er med vår kombinerade tvillingflamma med diamantkodningar av kärlek, healing, kraft, styrka och glädje. Människor, mycket glädje väntar. Mycket healing sker verkligen i detta mest tumultartade men välsignade nu. För ni morferar när ni slumrar, när ni talar, och antingen väljer tillväxt eller stagnation. Välj tillväxt i ljuset. Jag Alisheryia, skickar er omvårdande kärlek, precis som till mina barn. Känn er tröstade. Skalen känns sköra nu, för de tas bort och avslöjar de nya ni inombords. Hjärtan har brustit. De kommer att läkas. Tillåt er gåvan med det nya, den nya healingen, den nya upplevelsen av glädje. Bli healade. Se elden brinna runt er. Ni är elden. Var elden. Sprid ert ljus!

Jag Alisheryia, och jag Elthor, har talat. Vi talar för det gudomligt maskulina och det gudomligt feminina i perfekt balans och enighet. Bli balanserade. Bli förenade. Bli ingjutna med nuets energier, för de strömmar snabbt och rasande. Vi stöder, vi sprutar era många vägar med ljus, men bara ni kan beträda dem, det är en helig ära av gudomligt val. Kommer ni att välja healing eller fortsätta känna smärtan av det förgångna? Det är er lärdom. Vila en stund. Många kodningar kommer in genom dessa ord. Om ni är redo och tillåter healing, använd en stund till det. Jag Alisheryia och jag Elthor talar som en ikväll, för vi är en. Bli healade och tröstade.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...