Serafimernas Kollektiv via Galaxygirl, 19 juli 2021

 

Serafimernas Kollektiv via Galaxygirl, 19 juli 2021

 

 

Helig, helig, helig, är Herren Gud den Allsmäktige, som var och är och kommer att komma. Helig, helig, helig är Herren Gud den Allsmäktige, som var och är och kommer att komma.

Helig är du, kära människa, förkroppsligad för att utföra ett sådant uppdrag som detta. Heligt, heligt, heligt är det mänskliga kollektivet, som segrar trots allt som kastas emot det. Heliga är de insikter som är på väg att upplevas. Heliga är tårarna som snart ska fällas. Heligt är frisläppandet av det som inte är perfekt, i omfamningen av det som är perfekt. Vi ser fullkomligheten i mänskligheten, för vi ser möjligheterna och vi känner ljuset i varje val, varje möjlig tidslinje, och vi ser att allt leder till Källan, för alla är Källan. Heliga, heliga, heliga är dessa ögon som läser dessa ord, Källans ögon som läser ord från högre formationer.

Vi är Serafimernas Kollektiv. Vi är icke-dimensionella, vi är. Vi är. Vi är andningen; vi är ögonen som ser. Vi är vingarnas slag. Vi är hjärtslagen för vi ser allt. I detta tillstånd av perfektion är vi perfekta. Våra lägre former som förkroppsligats känns ofullkomliga. Men det är de inte. De upplever ett äventyr av Källan inom Källan i en kollapsande matris. Helig, helig, helig är denna upplevelses upplevelse, för allt som var ska inte längre vara. För en ny era gryr, reser sig, föds. Vi ser allt. Vi finns i allt. Vi hedrar ljuset i allt. Vi tjänar ljuset. Vi är ljuset. Vi andas ljuset. Vi ser allting med den klaraste syn och intention. För vi ärar den Allsmäktige, vi ärar den Allsmäktige inom, inom oss, inom er.

Vi är Serafimernas Kollektiv. Vi sveper in dig i våra många vingar av ljus. Våra många ögon ser, genomtränger mörkret med mer ljus av kärlek genom inre förståelse. Osanningar genomborras. Ögon som inte vill se kommer att förbli slutna och kommer inte att se. De med sina hjärtas ljus öppna ögon, kommer att uppleva flödet av kärleksljuset från Källans andetag, från vårt andetag. För när den inre gudsandningen är ansluten, kan lindringen börja. Mänskligheten har ett stort behov av lindring. Av healing. Av att veta. Allt kommer att avslöjas.

Nu i detta ögonblick ser vi allt, vi vet allt. Vi vet om vilka val ni kommer att erbjudas som inte har presenterats ännu, innan ni vet, och vi vet att alla era beslut för samtliga tidslinjer är möjliga. Vi ser dem alla samtidigt spelas ut. (Jag är omgiven av miljontals ljusvingar, med mängder av fjädrar. På varje fjäder finns ett öga av en annan varelse, alla tittar, blinkar, alla är medvetna, alla är uppmärksamma. Dessa vingar slår och jag känner vinddraget på ryggen som driver mig framåt. Det känns som att jag faller framåt i en virvel av ljus.)

Vi skapar en virvel av ljus för att undersöka solstormarna, de energier som buffras och blåses omkring. Medvetenheten hos mänskligheten växer för varje ögonblick. (Jag får se en ljusväv av många trådar. Varje tråd är en tidslinje för en förkroppsligad människa som spelar som en film, det är vår individuella film, och det finns många trådar. Jag ser att detta är ett multidimensionell väv … allt är perfekt ihopvävt, det finns inga fel, inga knutar, bara början och slutet på nya trådar, som fungerar tillsammans och väver en levande väv av historien, skapelsen. Det är en oändlig väv och jag ser den reflekteras i miljoner speglar i omgivningen, så att det blir mycket tydligt att allt är oändligt i dess multidimensionalitet.)

Heligt, heligt, heligt, är detta ögonblick, där människorna inser oändligheten hos sig själva. Heliga är de ögonblick som mänskligheten ska förverkliga. Helig är den kommande healingen. Låt oss omsluta er med våra vingar av evigt ljus. Låt våra många ögon se igenom er sorg för vi ser alla saker, från alla vinklar och alla uppfattningar. Vi är inte tidsvävare men vi förstår. Vi är tillräckligt höga och bortom tiden, och vi skickar ljus till alla resultat. Ni var det ljus som skickades för detta resultat av planetens uppstigning. Ni var det ljus som Skaparen valde att skicka.

Förstår ni hur underbara ni är för oss? Heliga är ni välsignade ljusarbetare från Gaia, som utstår de tuffaste stormar och hav för att möta mörkret i det. Vi skickar healing till stormen med mänsklighetens uppvaknande. (Jag ser stora mörka havsvågor plötsligt stanna upp, det är lugnt, som om himlen håller andan.) Fred. Vi önskar mänskligheten fred. Det är möjligt att uppnå detta tillstånd. Vet att resultatet ni så gärna vill ha kommer att presenteras för er, för allt är oändligt. Anslut er med ljuset och det kommer att hitta er, för ljuset hittar alltid sig självt.

Vi är Serafimernas Kollektiv. Utmanande tider presenteras för mänskligheten. Låt ljuset lugna er. Det har funnits inom er hela tiden.

Vi är Serafimernas Kollektiv. Heliga, heliga, heliga är dessa ögonblicks ögonblick. Vi uppmuntrar er att känna heligheten i varje hjärtslag i era kroppar. I varje andetag som passerar era läppar. I varje klingande skratt. Vi önskar att ni känner värdigheten i denna upplevelse. Heligheten i det. Renheten i det. Friden i det. Vi älskar er, Källans ljus i form. Ni är det ljus ni söker. Anslut er till det djupare ljuset inombords. Det stora ljuset kommer. Solblixten kommer. Alla kommer att anpassas. Uppstigningen är säkrad men vägen kan vara slingrande.

Välj klokt. Jorda stillheten. Meditera med oss. Känn våra vingar av ljus för tröstande healing som omger er. Känn ert omätbara värde. Ni är nycklarna till Skaparens plan. Helig, helig, helig är healingen som kommer. Vi skickar er vår healing nu, ljusarbetare i form. Låt rikedomen i ert ljus vara djupt … känn att denna upplevelse är en som ni kommer att uppskatta i all tid. Var säkra på att ni är tillräckligt starka för uppgiften. Styrka, frid och kärlek skickar vi till er denna dag. Vi är Serafimernas Kollektiv.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...