Källa via Galaxygirl, May 1st, 2023

 

Källa 2023-05-01

Jag är Källa. Jag är ut-andningen och in-andningen och utrymmet däremellan. Jag är själva kraften i livet som du är. Alla saker har min gnista och mitt hjärtslag är kärlek. Jag är Källa. Er värld är i kaos och ändå under, strömmen av förändring ger massiva uppvaknanden, uppvaknanden till kärlek. Det finns mycket gott att leta efter, och det du letar efter ser du, det du söker hittar du, alltid. Detta är en vibrationell holografisk universell matris av mig. Jag är det jag är. Du är den du är. Vi är en.

Många av er har frågor till mig, många av er kämpar med förändringen av er värld som ni ser. Det kommer att fortsätta att skifta. Precis som covid förvandlade befolkningen till påtvingade val och förståelser, finns det kommande förändringar som kommer att behöva hanteras, genom trons styrka och kärlekens kraft. De vars ljus har dämpats av sin egen inre utveckling kommer tillbaka till mig eftersom de fortfarande är en del av mig. Detta är svårt för många av de nyare uppvakna, det är svårt att förstå hur vissa kunde välja kärlekens antes, om och om igen. De är förlorade. Barn, de håller på att komma tillbaka till mig för nytt syfte. Och ändå gick deras lärdomar inte förlorade. Deras syfte har tjänat som en katalysator för ett stort uppvaknande, utan att de visste det, mina syften är alltid tjänade och min vilja är alltid fullbordad.

Jorden, Gaia, kommer att förvandlas och alla på henne kommer att ha valet att förvandlas eller flyttas. Så enkelt är det. De galaktiska krigen har haft sin tid och plats och denna universella sektor är nu stämplad med kärlek, detta kommer att vara den gyllene rosengalaxen och Gaia kommer att vara den centrala solen. Det kommer att ta lite tid för henne att bli en central sol, men från och med nu är detta en del av den majestätiska allomfattande planen. Barn, det finns så många universum, det finns så många centrala solar, precis som det finns miljarder och miljarder av er, och ni har alla er egen centrala sol som är jag. Ser du den stora lätta gobelängen som vi är? Jag är så evigt stolt över dig. Din tillväxt under de senaste åren har varit häpnadsväckande snabb. Det har varit smärtsamt. Växtvärk är smärtsamt. Men titta på resultatet. Träden knoppar och snart blir det en skörd av läcker andlig frukt. Jag visar den här honungsbin på blommor. Det är här du är just nu. Ni Ljusarbetare, några av er är som honungsbina som främjar skörden genom att dela med er av era ord. Andra är som näringen i jorden som håller utrymme för träden att skjuta upp. Och ändå arbetar de alla tillsammans. De har alla ett enormt värde. Träden behöver båda fungera synkront för att de ska trivas.

Jag ser Gaia som en början på många saker. Det finns mycket som kommer att avslöja dig. Ja fri vilja och fritt val måste redovisas, och därför finns det alltid en variation i planen. Men ja, eftersom den här ständigt påminner mig om att din fria vilja har blivit så kränkt, och jag är djupt ledsen över detta, och mycket medveten. Kom ihåg att jag är du och jag känner allt som du känner, och när vi ansluter i det rummet tillsammans känner du min styrka. Kom ihåg att jag vet att din fria vilja har kränkts mot universell lag, och det är därför du har och kommer att fortsätta att ha så mycket hjälp. Hjälp till din helande för dig själv och din värld. Men den spännande delen, barn, den spännande delen är att ni kommer att kunna konkretisera och sambygga och samläka denna vackra värld. Du kommer att ha de verktyg du behöver. De manifesterar sig nu. Du kommer att ha riktningen och ren vilja att fortsätta. Du kommer att vara änglalikt överbelyst, vägledd och skyddad i alla ambitioner.

Jag är Källa. Jag är andningen, jag är andningen och mittemellan. Jag är atomerna som stöter och kolliderar och kvarkarna som du ännu inte helt har förstått. Dimensioner förändras. Vibrationerna lyfter. Mycket kan nu hittas i dessa ögonblick av interplanetär rörelse, av personlig förändringsrörelse. Och ändå är det mycket sorg om du väljer att fokusera på det. Jag uppmuntrar dig att fokusera på hjärtläkning. Värk kommer att läkas. Ofta är värken känslan av brist, av en tomhet som man längtar efter att fylla. Du längtar efter att fylla den med mig, vet du. Det är spelet, poängen med separationsspelet som mänskligheten ville uppleva. Och du har känt dig så separerad. Jag är så nära dig hela tiden som dina ögonfransar är ihoppackade. Tänk om en av dina ögonfransar var ensam? Du skulle tycka att det var en absurd tanke, eller hur? Och ändå känner du dig ensam. Och ändå är jag runt dig, inom dig, över dig och under dig. Jag finns i varje ögonblick av dig, av dina dagar, av dina människor du interagerar med. Jag är Källa. Du är min dyrbara fraktal. Det finns ingen annan som jag skulle vilja spendera min tid med. Jag finns här för dig och jag stöttar dig.

Stora förändringar kommer. Jag ser mer ljus på din värld och jag vet att du kan känna det om du öppnar upp för ljuset. Kanske är det din uppgift nu. Att dagligen ha för avsikt att öppna upp för mer ljus, för det är ljusvarelser som du är och blir fler av, när din 3d-kolkropp vaknar till denna förändring kommer det att ske en förändring, och det kommer att ske ett lyft av sanningar som tidigare var skyddade från din förståelse. Mentala kapaciteter kommer att öka när gifterna och toxiciteterna i ditt rike läkas och tas bort. Gaia kommer att glänsa starkt igen. En sådan härlig planetarisk själ. Älskar du henne inte också? Skicka din kärlek till henne. Hon är din planetariska mamma vid denna tid och förtjänar din kärlek och omsorg och respekt. Tänk på henne under din västerländska mors dag. Tänk på henne dagligen faktiskt.

Jag är Källa. Allt är inte förlorat. Allt håller på att hittas. Det är lite av en process, en mångfacetterad interdimensionell plan med miljarder assistenter och skötare. Jag överlyser denna process med min kärlek och styrka. Ni är mina händer och fötter i denna process. Du är min kärlek och styrka förkroppsligad. Andas med mig och balansera om, nyare. I min närvaro hittar du ditt centrum. Vi är en.

Jag är Källa.

~ galaxygirl

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *