Ashtar Command och Jesus via galaxygirl, 13 november 2019

Ashtar Command och Jesus genom galaxygirl ~ 13 november 2019

 

Hälsningar, familj och vänner i ljuset. Det här är Ashtar ombord på Nya Jerusalem. Vi patrullerar era himlar med kärlek, med ömsint vård, hävdar vår närvaro med kärlek och kraften i det. För vi är här på gudomligt uppdrag, liksom ni. Vi är här för att grunda och skydda ljuset, liksom ni, ljusbärare på vägen. Och så erbjuder vi dig uppmuntran denna dag. Många jordbävningar har bevittnats och upplevts på Gaia under denna tid, för hennes handlingar är ett yttre uttryck för den inre skakningen av mänsklighetens uppgång och fall av dimensioner. Tacksamt kan vi säga att nu stiger ni upp, vilket vi ser, ögonblick för ögonblick. Vi ser fler av er välja ljuset, välja kärlek, välja fred. För ni är här för att grunda freden, ljuset, kärleken från Modern och Fadern till allting. Bli tröstad.

Jag är Ashtar som talar från däcket på Nya Jerusalem. Många av er har barn och familjemedlemmar på detta skepp. Ni är verkligen vår familj från stjärnorna och vi är här för att samla er hem. Men det finns mycket arbete som ska göras i detta mycket djupgående nu, när världen, trycket verkar pressa er hårt från alla sidor. Ni känner er som om ni är i en tryckkokare men ni föds verkligen in i det nya. För de gamla sätten måste pressas bort, tas bort, lämnas bakom, som när en orm ömsar skinn, när en gräshoppa kryper ur sitt gamla skal för att expandera till det nya. Ni smälter in i det nya, mina vänner. Ni är strålande vackra igen. Även om vi alltid har sett er som vackra, för många av er som minns mer djupgående er galaktiska kropp, har ni saknat den och det ser vi och respekterar. Ni kommer att kunna ha kontroll över er åldrande process med lätthet och behag. Med stor skönhet och kraft kommer ni att kunna vara kärleksfulla och gå er egen väg. Det är därför era tankar, era vanor är så viktiga, liksom bränslet som ni lägger in i era dyrbara kroppar. Får vi föreslå att ni öppnar er för ännu mer ljus. Skapa era egna specialmeditationer och bjud in oss att gå med er. Förena er med andra meditationer runt om i världen och bli en gemenskap med ett syfte. Vi står förenade. Vi ser er, vi älskar er. Jag är Ashtar för det Nya Jerusalem. Klart slut.

Hej vänner! Jag är er Jesus, här med Ashtar som står vid bron. Vilken fantastisk utsikt. Gaia lyser. Ja, vi skämtar och skrattar, för det finns mycket glädje här i skeppen och snart kommer det att finnas fler skäl att vara glädjefyllda på marken när mer avslöjanden inträffar. Men kom ihåg vänner att glädje är ett val. Det är ett konstant tillstånd av förundran, att vara, att känna sig innerligt älskad och omhuldad i alla situationer av er himmelske Moder och Fader. Det är därför vi kan säga att vi är ett. För vi är alla kärleksfullt gjorda, skapade, formade och älskade av samma Källa till allting. Ni är himmelens skatt, förkroppsligad. Precis som mitt liv levdes som en gåva till de andra så är er kropp, er energi, ert liv en gåva till uppstigningsprocessen till nytta för de andra.

Jag är er Jesus. Precis som på min tid förblir Jerusalem oroligt. Låt oss skicka det ljus. Låt oss skicka det 33:e parallella enorma ljuset och kärleken och läka Gaia en gång för alla. För att ljuset inom vill expandera och Gaias ljus expanderar. Mänskligheten måste komma ikapp. Ni kommer att se många oroliga själar under era dagar som kommer att lugnas av ert ljus. Er närvaro är en balsam för denna värld och en sådan glädje att se. Jag är er Jesus. Var i fred, bröder och systrar. Var ett med mig och med varandra. Jorda ljuset, väva koderna, dans dansen. Bli den uppvaknade Kristus. Jag är er Jesus. Frid.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...