“Allt är en Show” Geopolitisk överblick 7 mars, 2017

“Allt är en Show”

Geopolitisk överblick

7 mars, 2017

 

Kära Mänsklighet som går i sömnen!

Trump är inte president i Amerika och har aldrig varit det. Så slappna av.

Han kan inte påbörja något krig eftersom han inte har någon verklig makt över något militärväsen eller någon militärstyrka.

Överlägg det. Hans hud är orangefärgad och hans 35-åriga dotters make är hans högste politiska rådgivare.

Bolaget USA Inc. gick internationellt i konkurs till en början år 2012 och upplöstes sedan under sommaren 2015, i samband med Puerto Ricos bankrutt. Sålunda kan Trump inte vara president i ett bolag som inte längre existerar.

Till och med USA:s Presidentval var en fullständig falsk parad som genomfördes för att få saker och ting att se ”normala” ut för de sömngående massorna!

Detta gäller förresten i varje land, på grund av att GESARA ger mandat till att samtliga inhemska och rådande regeringsformer ska elimineras (inklusive Brexit-omröstningen).

Kongressman Paul Ryan blev i hemlighet av alla intresserade parter utsedd till att leda den falska valparaden, för ingen ville visa upp bilden på en utländsk militärmakts övertagande av något land; så man behövde en tillfällig President att få bränna vid, för att få det att se ut som om man faktiskt med allvar körde landet i botten, med syfte att rensa ett omedvetet sinnesutrymme för att kunna installera Paul Ryan.

Det är vad Donald Trump är … en tillfällig vikarierande skådespelare som genom att spela rollen av en mycket, mycket dålig President, upprätthåller den kollektiva freden och absorberar all nödvändig kritik för att han genomför allvarliga förändringar i efterlevandet av ett GESARA-tänk, såsom immigrationsreformen.

För om folk visste vad som verkligen har varit på gång under alla dessa århundraden inom regeringen, bankväsendet, bolag och massmedia, så skulle de själva ha imploderat eller något mycket, mycket värre.

Det mänskliga psyket är så skört och måste skyddas.

Trumps futtighet tar fullständigt hettan bort från Ryan, så väl som att den ger honom en hjältelik ingång, efter att Trumps administration framgångsrikt har bränt av Washingtons hela globala trovärdighet som den kontrollerande supermakten.

Trumps strategi för sitt utträde, som är en enkel resignation på grund av flera handlingar gällande Författningsenligt bedräger upp emot åtalsnivå, får nu visa in en period av enorm ekonomisk tillväxt som aldrig tidigare har skådats i den mänskliga historien.

Så ja, skurken Donald agerar på ett godartat sätt för han får betalt att göra det.

En bisarr värld vi lever i, eller?

Eftersom vi nu ser de falska bombningarna i Syrien (Israels attack och intressen, inte USA) med anledning av an falsk kemisk attack av Syriens President Assad (ägde inte rum) och naturligtvis de alltid populära dussintals ersättnings-överträdelser gällande att ta emot pengar från ryska ersättare som är lojala till President Vladimir Putin, i samband med det som avslöjas i Trumps skatteåterbäring över en 10-årsperiod daterad tillbaka till 2006.

Allting har i förväg planerats under en period av över tio år (alltsedan 9/11) och sålunda är det bäst att bara luta sig tillbaka och få njuta av showen. Inklusive den pågående politiska charad som utspelas i Kongressen.

Var och en spelar sin roll i utbyte för amnesti och valutainväxling.

http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/327736-rand-paul-trump-needed-congressional-authorization-for-military

Nåväl, i utbyte för att Trump skulle ställa upp för ett presidentskap för det falska bolaget USA Inc, har Kina och Ryssland garanterat honom amnesti gällande åtal för hans många brott mot mänskligheten under fler årtionden, och har till och med gått med på att köpa ut honom genom att tillåta honom en engångs-inväxling av hans förråd med irakiska Dinarer.

Vilket hans svärson som är transperson, Jared Kushner, uträttade för farsan i förra veckan – och fick till och med militäreskort med Ordföranden i Försvarsstaben General Joseph Dunford.

Både Kushner och Dunford stannade bar 4 timmar i Irak och gick så långt som att utföra en falsk fotograferingstagning med Iraks President Abadi, medan Trumps fysiska inväxling av irakiska Dollars ägde rum på CBI (Central Bureau of Investigation).

Hans konton kvarhålls utomlands i Bank of Chinas Bagdad-bransch av uppenbara anledningar. Vi tror det beror på att han kommer att få sina huvudsakliga framtida fastighetsnöjen i Irak.

Snygg affär eller hur? (“Art of the deal” är titeln på Trumps bok från 1987, övers anm).

Om Trump fortsätter följa sitt icke-grundlagsenliga presidentmanus och avgår inom två veckor när Kongressen har påskledigt, kommer han att beviljas ytterligare och åtskilliga lyxfastighetsaffärer i både Kina och Ryssland som en slutlig ersättning för utförda tjänster.

Trump bygger kaotiskt, men med nåd, upp en rekordartad låg följarsiffra och får avsluta sin politiska karriär genom att avgå. Denna distraktion förväntas vara tillräcklig för att absorbera den globala uppmärksamheten och erbjuder naturlig massmediatäckning för att RV ska kunna släppas ut över hela världen.

In träder en politisk nörd, den 45-årige blåögde Paul Ryan, som den återställda Republikens två-termins-ledare; se på när han återinför guldstandarden och skapar en ny guldbackad valuta som – javisst – redan ligger i bankvalven över hela landet.

Lägg märke till hur, när hans inom-kort-kommande skandalösa utträde närmar sig, Kina bara råkar avlägga officiella besök till Finland (Europa – NATO) och Florida (Nordamerika – CENTCOM) för att kanhända gå igenom militärstrategier för vardera kontinentens GCR/RV-utrullning.

Märkligare saker har inträffat.

Just Kinas Presidents närvaro på utländsk mark, Xi Jinping, tyder på en brådska att implementera fiskala reformer, för att inte tala om en brådstörtad kontinental fyra dagars-utflykt, med tätt på varandra följande resor.

Detta är både ett beskrivande och fantastiskt tecken på att den alltsedan länge efterlängtade finansiella reformen vi så mycket i skuggorna har fått höra om, i nattens mörker har bett om, i blind tro agerat på och följt på så nära håll utan ledarbagge som guide, äntligen blir utförd i realtid.

Detta är varför alla som innehar fiat-valutor och/eller konkursade historiska fonder stillsamt borde glädja sig i och med varje själv-åsamkad politisk dolk som Trump hugger in i sin egen sida. Eftersom hans skrämmande politiska död kan likställas med ert liv efter inväxlingen.

Det hela är en show.

Namaste.

 

“It’s All a Show” – Geopolitical Op-Ed – Friday – March 7, 2017

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...