Älvor och Gaia via Galaxygirl | 26 maj, 2022

Älvor och Gaia via Galaxygirl | 26 maj, 2022

 

Älvor och Gaia 26/5 2022

 

Välsignelser och glädje, vänner! Vi är Nova Gaias älvor. Vi finns här för att vi drar upp våra älv-vänner till de högre dimensionella frekvenserna som skapar! Slappna av! Förväntningarna flödar nu i denna värld av skapelseexpansion och idéer – mycket glädje väntar er här! (Hennes fingrar är så klumpiga, hon är så långsam!) (De skrattar åt mig, eftersom jag inte skriver tillräckligt snabbt för att hänga med i deras prat. Och jag är en snabb maskinskrivare!) Galaxygirl, vi omger dig nu med kronblad från blommorna av vår kärlek, av kärlek från våra älv-vänner från de högre dimensionerna ~ för vi njuter alla av våra små älv-kroppar och några av oss har inte velat släppa ut dem i rekreationens tomrum, utan vill hänga kvar för att få mer erfarenhet. Och det är vad många av oss har gjort! Vi har kommit från andra utrymmen, planeter, platser och världar. Älv-folk finns i överflöd i många världar ~ det är bara ett fåtal som blivit kvävda och Jorden har varit en av dem. (De fnissar åt mig och himlar med ögonen).

 

Jag är er Moder Gaia. (Jag känner och ser alla nyanser av grönt och känner en svalka som lugnar ner älv-energin). Jag är Moder Gaia. Barn, min tid har kommit för att föda en ny. Känn havsvågorna svalka, av frid, av det djupt blå från mig. Jag har funnits i många former. Jag har varit Gaia längst, och jag känner din iver efter det nya äventyret som väntar oss båda. Barn, kom hem till mig. Ni är skapade av min jord, era fysiska kroppar är gjorda av kol och ni känner er tunga. Det är dags att känna sig lätt. Jag lättar också upp min planetariska kropp, skakar av mig det som inte flödar. Det är dags att flöda in i den rena varelsen nu, barn. Tunghetens tid är förbi. Det är dags för lättheten att svalla ner från himlen till det jordiska riket. För att lätta era hjärtan. För att lätta era steg. Mycket sorg har känts på mig och mycket glädje. Mycket förändras nu. Just i detta ögonblick, för om ni hör mig och känner min frekvens, så förändras ni nu ögonblick för ögonblick. Andetag för andetag görs valet av en högre eller lägre vibrationell verklighetsupplevelse.

 

Jag är Gaia. Det var aldrig meningen att ni skulle känna er frånkopplade från mig. Ni befinner er i ett hologram, i en holografisk verklighetsupplevelse, som samtidigt spelar ut en myriad av parallella liv och verkligheter. Några av er finns just nu samtidigt i en stad, i en skog som ett nyfiket barn, en gammal man som säljer korv i New York och en ung kvinna som skriver i Kanada. Förstår ni? Den mänskliga formen är rik och varierad. Det är Källans multidimensionalitet och skapelse-expansion som gör detta möjligt, för vi är alla aspekter av Källan. Förstår ni, barn? Det är så vi alla är sammankopplade. För ibland när ni får den där rysningen i ryggraden och ni känner att ni känner den personen, så kanske ni möter en aspekt av er, en version av er. Det finns många versioner av Jorden, av mig, för jag är medveten om min multidimensionalitet. Jag har redan stigit upp på många sätt, men eftersom tiden är en spiral så finns det luckor, pauser, böjningar och vändningar. Oavsett vilket så strömmar ljuset genom, bland och mitt ibland oss. Det är den stora kosmiska dansen, livets sanna cirkel. Det var aldrig menat att djur skulle äta upp varandra på mig. Ändå tilläts det. Byten och rovdjur är absolut delar av, aspekter av låg frekvens inom hologrammet. Djur var menade att leva i fred, i kärlek, i harmoni av den växtlighet som min kropp gav. Människor skapades i perfektion, min kropp var ett paradis. Det kommer min kropp att bli igen. Era kroppar kommer att förändras, kommer att bli annorlunda, men ni är inte era kroppar. Ni är kärlek. Ni är omslutna av kött, fyllda med kärlek, med ande. Andas in detta djupt för det hjälper er att skifta.

 

Allt skiftar nu. Jag skiftar. Mina kuster ändras. Min berggrund förändras av kärlek inifrån, när våra inre jordvänner håller fast och hjälper till att stabilisera min kärna. Den här kanalen och många andra har aspekter inom mig, för att hålla, andas, tända, stabilisera. Ni har ingen aning om hur viktiga, hur betydelsefulla ni alla är i de strategiska roller ni spelar nu. Det finns ingen ersättning för er. Ni håller utrymmet. Ni håller ljuset. Ni håller ihop mig när jag skiftar, dämpar och vägleder den energetiska disharmoni och de slaggprodukter som släpps ut genom mina rörelser. Grå moln har silverkanter. Det finns en ljus silverkant för mänskligheten, för mig själv. Den finns över mig nu. Tiden är nu, barn. Tiden är inne. Den är här nu. Jag finns runt omkring er. Jag är luften i era lungor. Jag är stoftet på era kroppar, jag är vätskorna i vattnet som rinner genom ert kol, till kristallina former.

 

Jag är Gaia. Jag uppskattar älvorna och deras innerlighet. Deras skönhet och livsglädje gör mig glad. Det är dags att ni mina kära minns glädjen av att leva. Var glada över det nya i detta ögonblick och var lugna. Var fridfulla. Jag är Gaia.

 

~ Galaxygirl

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...