Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 maj 2022

 

Junienergier, Massuppvaknanden & Solståndet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att kunna rapportera att juni kommer att bli en magisk månad för mänskligheten. Ni har nästa omgång massuppvaknanden att se fram emot, och ni har också sommarsolståndet som kommer i juni månad, men temat för energierna för juni månad kommer att vara en stabilisering av era tre lägre chakran. Ni måste vara stabila i era rot-, sakral- och solarplexuschakran för att vara jordade i era kroppar. Ni behöver vara jordade i era kroppar för att veta vad ni känner och för att kunna öppna upp för de högre frekvensenergierna som alltid kommer in för att stödja er, uppgradera er och ge er det ni har bett om.

Därför kommer dessa junienergier att stabilisera er i era tre nedre chakran, och hjälpa er att rensa bort det som inte längre tjänar er och det som aldrig tillhört er i första hand. De kommer att hjälpa er att släppa taget om det ni har hållit fast vid i dessa chakran. De kommer att hjälpa er att rena och rensa, såväl som att balansera och anpassa dessa chakran så att ni kan gå vidare i era liv, tillitsfullt, starkt, med en känsla av kraft och en känsla av vilka ni verkligen är som Källenergiväsen, snarare än att hålla fast vid föreställningen om vilka ni har varit som egoistiska varelser.

Nu kommer ni också att kunna dra mer nytta av solståndsenergierna på grund av dessa stabiliserande krafter som kommer att finnas runt omkring er, hjälpa er och kalla er att sitta, slappna av och släppa oftare. Det är vad ni verkligen behöver göra vid den här tiden. Att hålla fast vid era fasthållanden kommer att göra saker värre, och det kommer att sakta ner er. Ni vill ha en jämn, enkel och glädjefylld resa för att höja ert medvetande, och att vara uppmärksam på vad som händer inuti er, såväl som vilka energier som är tillgängliga för er kommer alltid att hjälpa er att vara på den bättre tidslinjen till uppstigning. Ni skapar er egen upplevelse av denna resa, och ju mer stabila ni är, och ju fler verktyg ni har, desto lättare är det för er att skapa.

Tidigare kanske ni har fått höra att det bara är era tankar som skapar er verklighet. Det är allt. Tänk bara bra tankar så kommer ni att klara er. Men ni har utvecklats förbi den nivån av undervisning. Ni har utvecklats till en högre nivå av medvetande där ni förstår att det är mer involverat än bara er förmåga att tänka en tanke med ett syfte. Ni måste också vara villiga att känna alla känslor, möta allt som kommer upp för er, och ni kan inte tänka er ur någon av dessa. Så gör er redo att skapa er verklighet med kraftfulla energier som stödjer er, anpassar er och ger er allt ni behöver för att gå framåt, närmare och närmare den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...