Andedjur via Kerstin Eriksson, 2 januari, 2019

Thursday, 2 January 2020

Gemensamt andedjur, grupptotemdjur!

GEMENSAMT ANDE DJUR, Grupp och familje totem!

DJURENS GUIDNINGAR 2019-10-05

Du har en grupp, en tribe, en familj, vän och ibland så får du ett möte med ett djur, tillsammans med någon – och det skapar ett speciellt band – mellan djuret och er som fått upplevelsen!

Djuren har alltid talat eviga ord till oss människor. Djuren har sedan Ur klev upp från haven berättat om allt från stjärnorna som glittrar på det mörka himlavalvet till det lilla sandkortet på den solindränkta sandstranden.

Alla djur har sin visdom, kunskap, och möjlighet till vägledning. Storleken har ingen betydelse! Ur är urgammal och fick sin kunskap från havet. Varje räka, fisk och val har också sin visdom som når ut genom flera universum.

Det gemensamma totem- eller ande djuret, du och din vän ser tillsammans, ökar dynamiken och ni, tillsammans med upplevelsen av djurets närvaro, startar en rörelse, en krusning på vattenytan, eller en stor våg! Ni märker att Ni tillhör samma familj, att det inte finns någon separation. Alla ingår i en stor familj! Djuret berättar, var så god!

1 Haren
2 Sparvuggla
3 Åsna
4 Mygga
5 Kaskelott val
6 Mammut
7 Svart panter
8 Bi

1.                HAREN

Haren är en universell guide, som står för evig visdom! Haren vägleder Dig runt i den eviga cirkeln. Livets Cirkel! Haren visar dig att det finns ingen början eller slut. När ett kapitel är slut i ditt liv så börjar genast ett nytt, och boken är evig, den är ditt liv, din själs liv! Haren berättar för dig att Du ska våga tro på dig själv och dina projekt! Ge dina drömmar lite mer näring, som ett frö som behöver vattnas lite mer! Ge inte upp! Ha tillit, till kärlekens kraft för den är evig!


2.                   SPARVUGGLA

Det kommer en tid av uppvaknande i ditt liv! Allting finns redan, sanningen om livet. Stundtals så kommer du att möta hinder, och du kommer att ställa dig själv många frågor, då är jag här och möter dig. Jag är alltid med Dig, och dina stunder av frågor, det är vad livet innebär ibland, en tid för utveckling. Du utvecklas i din egna takt, som din själv önskar. Kära vän, vet i ditt hjärta att sanningen om livet redan funnits sedan evigheter. Lita på kärleken, och ha tillit till godheten, och tro på Dig själv och dina drömmar!


3.                   ÅSNA

Du är inte ensam! Tillsammans hjälps Ni åt! Ni vet bägge hur det känns att bära tunga laster. Gemenskap är ALLT! Vänskap är ALLT! Vänskapens band förblir obrutna då insikten visar att Ni är eviga själar som följs åt!

4.                   MYGGA

Liten, betyder inte LITEN! Modersinstinkt. Omhändertagande, omvårdnad! Att ge näring till det ofödda barnet! Vilket också kan betyda näring till ett projekt, en idé som du håller nära dig själv, likt ett barn nära ditt hjärta! Att tillåta sin urinstinkt att ge beskydd till sin familj. Betyder också att du ska lita till din intuition, vad som än händer! STAY FOCUSED!

5                    KASKELOTT VAL

Bevis behövs inte! När du letar efter ledtrådar, om och om igen, så betyder det att du inte har tillräckligt med tillit till kärleken! Allt ordnar sig! Slappna av! Guds kvarnar mal, hela tiden, fast det tycks som om det går långsamt stundtals! Fast jag lovar – de mal hela tiden, dygnet runt, dag som natt! När du letar om och om igen efter bevis, så delar du upp, du separerar dig själv från den eviga kunskapen om kärleken och dess helande krafter och du blir matt och svag. Du är beskyddad av Guds Ärkeängel Michael och hans Legion of Light and Protection. Du behöver inte undra och fråga dig själv om och om igen, känn istället tillit och glädje, då får du maximalt med healing från himlen.

6                    Mammut

Vi rör på oss, vi vandrar tillsammans. På ingen väg går vi själva. Vi är stora, vi är håriga och vi tål kalla klimat. Vi följer årstiderna, när det börjar gå mot höst och vinter så får vi tjockare päls, och det gör att vi är trygga. Vi litar på cyklerna, på årstiderna och våra kroppar följer med. Dock så vandrar vi inte lika mycket i kylan, utan vi söker upp platser där vi finner lä och där kan vi värma varandra. Vi varvar ned när den mörka årstiden kommer och vi får tid att läka våra sår vi fått när vi varit aktiva under den ljusare årstiden. Varje årstid bär med sig något bra, som vi drar nytta av och vi väntar med glädje på varje ny årstid. Vi vet att den kommer och vi njuter av varje dag och varje natt. Vi gläds åt stjärnorna på en mörk himmel i vinternatten och vi gläds lika mycket åt de gröna spirande bladen en varm vårdag. Vi är en stor familj, och vi lämnar aldrig någon ensam, vi tar hand om varandra och tittar på stjärnorna tillsammans!

7                    Svart panter

När du ser mig, så har jag redan sett dig för länge sedan! Jag vet redan vem du är, sedan du föddes. Vi svarta pantrar känner allt i doften av dig. Vi känner allt om dig sedan du öppnade ögonen på den här planeten. Vi kan till och med känna in dina tidigare liv. Vi ser hela dig, hela din aura. Vi känner av alla dina eterhjul som rör sig i utkanten av din aura och bildar vackra och helt unika mönster för dig. Och framförallt så vet vi vad du är ämnad att göra. Vi förstår, dina steg, och dina kommande steg. För allt hänger ihop. Det finns ingen slump och när du ser en av oss så kan du alltid fråga oss om vad ditt nästa steg blir.  Vi svarta pantrar har en speciell relation med tiden, vi kan se bakåt och vi kan se framåt. Och det viktigaste för dig är alltid att vara här och nu, tillåt din glädje och tacksamhet att blomma ut här och nu, för det är egentligen allt som behövs, resten löser sig av sig självt!

8                    Bi

To bee or not to bee…! Att finnas eller inte finnas! Självklart så finns vi, bin! Vi har massor av humor! Vi älskar att fnittra och skämta! Och vi älskar att älska! Ja! Vi är stora romantiker! Vi älskar och så dansar vi! Vi älskar att dansa! Vi vet att livet är fullt av jobb! Jobb, jobb och mera jobb! Och därför har vi funnit att balansera detta med hjälp av massor av kärlek, ännu mer kärlek och passion och glädje! För hur ska man stå ut annars? Du måste finna din egna balans, finna din kärlek, din passion och din glädje! Annars lär du drunkna i jobb? När du finner oss, bin, som ditt andedjur, så vet du att du måste se inåt, på dig själv för du har inte riktigt rätt balans. Du finner din egna balans, genom att gå in i din inre oas, ditt innersta rum, trädgård och vila där, och du finner svar på hur du ska balansera dig i ditt liv. Du jobbar för mycket, utan balansering, med glädje, passion, kärlek, sex, och du lever som en haltande person. Genom balansering så får du ett underbart liv! Du måste omfamna dig själv och tillåta dig att bli hel, i kärlekens namn.

Genom Kerstin Eriksson www.archangelfaith.blogspot.com www.archangelfaith.blogspot.com

Du gillar kanske också...