Sai Baba via Linda Dillon, 24 februari 2021

 

Sai Baba via Linda Dillon

24 februari 2021

Hälsningar. JAG ÄR Sai Baba och kommer med hälsningar från många, för jag talar för många. Jag talar för en hel hop som vill omfamna er, ge till er, förhärliga er. Jag är inte vilken Sai Baba som helst, JAG ÄR Babas energi.

Och en av de saker jag vill ge till er och djupare tända i er varelse, ja, förstås, ert hjärta, men också er totalitet, är inte bara friden, utan hur man kommer till den. Får jag föreslå att det är genom förlåtelse? Och ja, jag har lärt mig mycket om förlåtelse.

Det finns en tendens att vara ganska selektiv när vi talar om förlåtelse, när ni talar om förlåtelse … att ni ska förlåta det här eller det där, men annat bedöms vara oförlåtligt, och en del som oförlåtet. Vilken absurditet. Men är inte en del av förtjusningen med att vara mänsklig absurditeten i vad som har pågått och som pågår?

Det har varit stor splittring, och ja, hån på er planet i de olika grupperna, om ni så tänker på nationer, politiska partier, de som är inne, de som är ute, de låga, de höga. Jag säger inte att ni förlåter någon som har en god position i er egen hierarki. Nej. Jag vill att ni ska förlåta dem ni känner har varit mest illvilliga, mest upprörande, mest kränkande.

Jag talar inte om att gå in i dömande, men ni har mycket, mina vänner, att lära er om dömande. Ni tror att ni gått bortom det … men det har ni inte. Ni är fortfarande dömande och alldeles för ofta dömande av er själva. Så, det jag vill att ni ska göra för att rätta till detta en gång för alla, är att ni ska tänka på vad ni bedömt vara den mest avskyvärda av handlingar, den mest avskyvärda personligheten, det största bedrägeriet, den största förrädaren. Och i denna förlåtelse, det ni egentligen gör är att ni bara ser er i spegeln. Ni skär bort och tar bort, och ni släpper denna illusion om vem ni är och vem den andra personen kan vara, för ni vet egentligen inte. Detta är vägen till vetande. Det är att ta bort illusionen och förlåta.

Och ni säger, ”Åh, men Baba, jag har felat. Jag har inte skapat det här eller det där, jag fullbordade inte det här eller det där. Jag har gått i fel riktning.” Nåväl, jag ska reta er och säga, ”Och? Tror ni att jag aldrig felat? Tror ni att det i den mänskliga existensens historia, eller på annat håll heller förresten, aldrig har gjorts misstag?”

En av de största gåvor som Modern/Fadern har bestått och förärat oss är denna fria vilja, med dem fullt medvetna om att vi skulle göra misstag. De största helgon och de största syndare har alla kört av vägen för att hitta tillbaka till helighet. Och det är inte bara heligheten hos vår heliga Källa, det är heligheten i er.

Det finns inte någon av er som inte går på vägen mot fullbordan. Och det finns inte någon av er som är på väg att avresa i tron att ni är fullbordade. Ni är här för att vara ankare i form av detta starka ljus ni alltid hållit, och som verkligen flödar så fritt till er planet. Men, för att ni verkligen ska kunna se detta, vara detta, måste ni vara den tydliga farkosten. Ni måste vara kristallvasen som tar emot och lyser och glimrar i morgonljuset och i månskenet. Och vara en sådan varelse av skönhet så att ingen vill sätta undan er på hyllan. Kraften ligger i kärlekens klarhet. Det kan inte finnas någon splittring och verkligen inget hån.

Ja, det är en promenad av tillit, men ni har bett om mirakler och de sänds till er dagligen. De finns i era handflator, i era hjärtan.

Jag är en mästare på förstärkning. Jag är en mästare på manifestation. Och jag är en mästare på att lära mig lektioner om förlåtelse. Så jag kommer till er som helgon och syndare, som botgörare, och jag ber er omfamna den frid som finns i förlåtelse.

Glöm inte er gamla Babaji, för jag är med er. Gå nu och ta emot healingens välsignelser.

Farväl.

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.

Home2019

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...