Apollo via Valerie Donner, 5 februari

th-1

Apollo, 5 februari 2016

Via Valerie Donner

Ett meddelande från Apollo.

För c:a ett och ett halvt år sedan kom Apollo till mig när jag mediterade en kväll innan jag skulle gå och lägga mig. Han kom i Enhet och Kärlek och jag började kanalisera honom.

Apollo var far till Pythagoras och tjänstgjorde som en Frälsare för mänskligheten. Han var i Delfi och arbetade tillsammans med oraklen. Han var också en healer och ansågs vara Solen personifierad.

Den 5:e februari fick jag följande meddelande från Apollo: ”Det finna en stor ödeläggelse i det globala finansiella systemet. Det står i proportion till hur mycket förstörelse som de som har kontrollerat finanserna har lurat Jorden och mänskligheten. Det är dags att betala tillbaka i termer av den karma de själva har skapat.

Det har blivit betydligt mer smärtsamt för kabalen eftersom de har förlorat kontrollen. Det finansiella systemet håller på att glida dem ur händerna. De kommer att börja inse konsekvenserna av sin bristande respekt för Jorden och mänskligheten. För varje dag som går blir deras grova vårdslöshet och brist på hänsyn för andra, mer och mer uppenbar för mänskligheten.

Det är dags för ett uppvaknande. Er roll är att finnas till hands och hjälpa dem vars värld håller på att rasa samman. För dem som arbetar för Ljuset väntar ett helt nytt finansiellt system. Alla kommer att tjäna på det i stället för bara en liten minoritet. Ni kommer att se det utvecklas och få många överraskningar längs vägen.

Hjälp de behövande, och kom ihåg att det finns en gudomlig intelligens till hands. Det kommer att finnas nya regler att leva efter som kommer att tjäna alla. Ni kommer att segra eftersom er värld är i behov av upprättelse. Vi är med er”.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

 

Du gillar kanske också...