Andromeda från Venus via Galaxygirl, 5 juni 2021

 

Andromeda från Venus via Galaxygirl

5 juni 2021

Jag är Andromeda från Venus, väktare av det inre ljus som brinner så starkt genom mörkret, hur det än presenterar sig. Mörkret har funnits i er sfär i eoner. Vi Venusianer har stilla och ståndaktigt lyst med vårt ljus, vår vänskapliga energisignatur, till vår systerplanet. Vi hade några interna skärmytslingar men det var länge sedan och vi har lätt uppstigit bortom dem. Det har inte varit så lätt för er ljusarbetare, ljusbärare på Gaia, för ni bär bördan för många energetiskt, och det har kostat er på mer än ett sätt.

Jag är Andromeda, vattenbärare av ljus, väktare av det inre ljusets flamma av sanning, för dem som söker den. Jag är för närvarande förkroppsligad på Venus, er systerplanet, av vilken ni kan lära er mycket, och det kommer ni att göra. Venus är fylld av kärlek, av ljus. (Jag ser lila oceaner med gul himmel. Luften är kristallklar och nästan vibrerar, full av energi och vitalitet. Det känns så bra att vara där. Jag ser en vacker, vit marmorstruktur med pelare på en klippa vid det lila havet. Det finns vindlande trappsteg med alabasterräcken som milt går nedför klippan. Sjöbrisen är tröstande, sval men inte kall. Varelser här klär sig elegant och i kläder mer likt det Grekiska, vita och lavendelfärgade dräkter, flödande och skimrande. Metall- och kristallbroscher är nålade vid skuldrorna. Alla är långa och fantastiska.)

Jag är Andromeda från Venus. Jag är för närvarande på Venus, men jag har vistats på många platser, precis som ni, kära resenärer av de många in i den enda. Jag visar denna några av våra rådsmedlemmar. Vi träffas och diskuterar dem i våra älskade familjer som upplever jorden i dess täthet mot dess stigande stjärnform. Många av oss har aspekter på er planet. Ni är inte ensamma. Ni kan komma hit till denna plats och återladda era energier när ni sover på natten. Vi har många healingmetoder här. Det är en vacker plats. Nya Jorden kommer också att vara av utsökt skönhet, men mer blå och grön medan det här är ett landskap mer i lila, rosa och gult. Alla färger har helande frekvenser i sig och man kan dra fördel av dem alla. Nova Gaia kommer att vara blå och grön för att representera universums hjärta, och det öppnade tredje ögat för det uppvaknade mänskliga kollektivet hos dem som har sett klart genom dimman och skuggan. Skuggor och dimmor kommer att vara försvunna och besegrade från denna sfär av illusion och allt kommer att bringas till klarhet i hjärtats åsyn. Hjärt-seendet återkommer till Gaianerna och det är verkligen en härlig tid.

Jag är Andromeda från Venus, väktare av den inre flamman. Jag ser tydligt den mängd smärta som separation har åsamkat er sfär. Förening återvänder. Förening med inre lösta konflikter, förening med stjärn-bröder, förening med Skaparen och överflöd till alla kommer att upplevas. Ni kommer att finna er väg. Bli inte bestörta över nyhetsrapporter om brist, om interna stridigheter. De mörka håller på att förlora sitt grepp. Vi Venusianer sänder vårt ljus av inre healing, styrka och inre uthållighet. Vi är förenade i planetärt och kosmiskt medvetande. Snart kommer Gaia att vara förenad. Ljusbärarna bringar denna tråd av obrytbar sanning till den sfär där ni för närvarande är förkroppsligade och ni för den, jordande den från alla platser ni rest på, från de högre dimensionella resor ni upplevt och från era planetära hem och kungariken från stjärnorna. Vi är i sanning en familj av ljus och jag önskar ni kan känna denna förbindelse till oss. (Jag ser en vacker kvinna klädd i en lila dräkt med draperat tyg och gyllene broscher på skuldrorna, formade som lotusblommor, med diamanter på. Hon tänder ett vitt ljus och sjunger. Hennes skinande hår är lagt högt uppe på hennes huvud. Hon tänder ett enda litet vitt ljus och räcker över det till mig.)

Jag är Andromeda. Jag sänder er denna frekvens av ljus från ett enda ljus. Placera den i ert hjärta och lys upp er inre kammare så att ni kan se klart. (Vi är i en grotta med vita väggar med hieroglyfer och grottmålningar, vissa är primitiva, andra är glödande ljusspråks-bokstäver vertikalt avbildade, som kolumner av koder.) Vi visar er er inre kammare. Ni har så mycket information att packa upp och minnas. Detta ljus av upplysning från Venus kommer att hjälpa er i er vägledda hågkomst. Det är vår gåva till er. Grottmålningarna från era tidiga upplevelser i täthet är alla inslagna i ljuset från det omgivande ljusspråket. (Jag ser att ljusspråket är inbäddat i totaliteten av de vita grottväggarna och de är kodningen för själva grottan. Jag hör ”oom” stämgaffels-frekvensen och känner att grottan nu är ett ägg och att jag är i en healing-kammare.) Ja, vi för upp inre healing för hela mänskligheten i denna tid. De som läser kommer att jorda och expandera de inre ljusen till de andra. (Jag ser enskilda ljus tända andra ljus och det finns inget mörker nu, bara ett hav av ljus.) Din kropp är som denna grotta, galaxygirl. Alla gömda minnen finns inombords. Era ben minns. De är intonade till de healing-frekvenser av ljus som vi erbjuder denna dag. Uttala, ”Jag välkomnar och tillåter dessa koder av Venusianska frekvenser av ljus att ytterligare förstärka och förkroppsliga min uppstigande form till de kristallina matriser av evigt ljus som fyller mig nu. Jag är Ett med Källan och mig själv. Jag är helt och fullt färdig med denna vistelse i de lägre sfärerna och jag lägger mina upplevelser inslagna i den violetta flamman av det högsta dimensionella ljus. Jag utsträcker healing till alla runt omkring mig och djupt in i Gaias hjärta. Jag är vad jag är. Och så är det.

Jag är Andromeda. (Hon torkar bort en tår från mitt öga och stoppar en hårslinga bakom mitt öra.) Galaxygirl, vad ser du? (Jag ser in i hennes lila ögon och jag ser galaxer, hon är evig, hel och fullkomlig.) Ni är också eviga, hela och fullkomliga, kära läsare. Känn kärleken utsträckt till er i detta ögonblick av nu. Känn er fullkomnad med denna jordliga upplevelse. Känn er helhet av själv. Gör anspråk på er kraft och gudomlighet och bli healade. Ni är välkomna till denna plats. Jag möter er. (jag tittar ner och det finns en liten bäck på grottans golv, som glöder med ljus, stilla gurglande. Jag lade inte märke till den förut. Mina fötter är våta, den är sval och uppfriskande att stå i.) Ni var inte medvetna eftersom den inte var manifesterad. En liten tröstande bäck flyter nu genom denna plats, genom Gaias inre hjärta, då ni utsträcker ert ljus till de många, mer kommer att flöda. Vatten finner vatten. Ljus finner ljus. Ni kommer att hitta det ni söker, för det finns redan inom er, det stora mysteriet avslöjat.

Jag är Andromeda från Venus, väktare av de inre ljusen. Den inre flamman är nu tänd för mänskligheten. Jag påbjuder att det är så. Jag är Andromeda, jag erbjuder min kärlek och tjänst i denna guidade meditation idag. Gör anspråk på att denna upplevelse är verklig och den blir det. Jag är Andromeda.

-galaxygirl

 

 

 

 

Du gillar kanske också...