Rosens Systerskap via Galaxygirl, 23 januari, 2023

Rosens Systerskap via Galaxygirl 2023-01-23
Välkomna systrar, ljusets bröder på denna farliga, vackra – och utmattande – resa. Vi är Rosens Systerskap, en grupp likasinnade soldater, kvinnliga krigare som har tagit eden att tjäna Kristus och förkroppsliga detta ljus efter bästa förmåga, vilket vi gjorde när vi var i det heliga kärlet. Vi är nu många av oss i anden. Många av er har tillhört vår order i gamla dagar, och vi hälsar er. Kanske kommer du att känna ett ryck i dina hjärtsträngar och en vacker minnesmelodi kommer att dyka upp som att plocka strängarna på en lyra.
Vi är Rosens Systerskap. Det är dags nu för oss att tala. Alltför länge har vi tjänat i tysthet i bakgrunden, i historiens tider, av böcker som nu är spröda och gulnade av ålder och obruk. Vi önskar att våra berättelser ska bli kända, för det finns mycket att säga, så mycket. Många av våra läror har gömts undan i de hemliga tunnlarna, platserna under byggnader hålls borta från världen ovan, inneslutna i hemlighet. Det har varit så mycket som har varit dolt för dig. Det gudomliga maskulina och gudomliga feminina har blivit förtalat, tystat och dämpat så att det som återstår är ett missförstånd. Det är dags att åter balansera den sexuella energin i din värld. Alltför länge har det gudomliga feminina varit underkastat tystnad och övergrepp, rädsla och skam, skam över sin egen gudomliga välsignelse och förstfödslorätten att föra in nytt liv. Rädslan för att försöka vara så maskulin i ett drivande samhälle att hennes kvinnlighet går förlorad, urholkas. Utmaningen med inre balans mellan det maskulina och feminina är intensiv nu i din värld, och många försöker reda ut det på en mängd olika sätt för att såren ska läkas.
(Jag ser dem blanda ihop örter och skapa salvor, gnida in över hjärtat på dem som accepterar det. Jag ser rosmarin, rosor och en mängd olika örter som gör en fet salva. Det luktar kryddigt). Vi utbildades i de uråldriga helande konsterna herbologi, mystik, och våra salvor var välkända för sina helande egenskaper. Helarens avsikt är mycket viktig och våra avsikter var för helande, och till gagn för alla, så att när en av våra klienter gynnades, gynnades alla. Detta är en utmärkt hållning att inta som healer. Faktum är att alla saker kan ha denna avsikt.
Vår order hedrade den gudomliga modern i allt, vi finslipade och förde ytterligare hennes energi för att hjälpa till med att balansera världen. Det var också i otrygga tider som vi tjänade. Jorden har varit i tumultartade tider så länge. Vi tjänstgjorde under de många korstågen. Våra resa påbörjades naturligtvis långt tidigare med undervisning av dem som studerade herbologi, healing, helig sexualitet genom att hedra det gudomliga feminina och maskulina. Vi finner de många rosa rosorna i medeltida och renässanskonst. Det var vår symbol, symbolen för det gudomliga feminina. Vi hedrade Magdalenerna och på många sätt var vi en energisk förlängning av deras arbete. Vi visar denna en vackra ö omgiven av pulserande blått vatten där vi hade ett av våra utbildningscenter i Grekland för många år sedan. Våra energier välsignar fortfarande stenarna och jorden där och många kommer och känner lugnet i det.
Vi är Rosens Systerskap. Våra elever började ofta sina resor ungefär som många av er har gjort under denna livstid. Men nu kommer du ihåg tidigare och samtidiga liv som kommer att vara till stor nytta för din nuvarande upplevelse. Dra dina minnen till dig nu. (De applicerar örter i honung till min panna). Ja barn, med elixir av stjärnor och månar. Vi välkomnar alla som läser eller lyssnar för att acceptera detta omslag för att minnas. Du kan känna att din panna blir varm när aktiveringar inträffar.
Rosen har många många lager, ungefär som människolivet och den mänskliga själen. Oändliga lager, det var vår motsvarighet till den österländska symbolen för lotusblomman, för båda representerar gudomlig visdom och kvinnlighet. Med varje förståelse som med varje kronblad, finns det ytterligare ett annat att undersöka under, allt som leder till centrum för enhet, och perfektion. Rosor har taggar. Lotus växer i leran. Som det är med stor skönhet. Stor skönhet och visdom kommer från att förstå en värld som denna, där törnen och lera verkar finnas runt omkring. Men det finns stor skönhet. Vi ser er, kära ni, som denna stora skönhet. Ni finns i våra hjärtan, precis som vi kan ha varit i dina under århundraden tidigare.
Vi är Rosens Systerskap. Precis som blommorna ser till ljuset för att växa, gör vi detsamma. Ljuset lyser starkare nu och stora förändringar är över er. Det är en tid att vara den strålande skönheten hos rosorna som ni är, kära ni. Vi ser att ni redan är detta. Tiden för hemlighetsmakeri och rullar som undangöms och skyddas förhoppningsvis är över. Vi längtar efter att sanningen, informationen, de hemliga lärorna ska vara allmänt känt så att alla kan dra nytta av det.
Vi står med dig i dessa tider av uppenbarelse. Kom ihåg din träning. I stillheten kommer det till dig. Stillhet. Ljus. Vatten. Tjänande. Skrattande. Levande. Andas. Dessa är juvelerna för förkroppsligande. Vi omger dig i vårt ljus. Vi älskar dig. Vi är Rosens Systerskap.
~ Galaxygirl
Översättning, Marie -Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *