Andromedanerna via Krista – Massmedia är korrupt – 1 mars, 2022

Snapshot of the item below:

Andromedanerna via Krista 1 mars 2022

 

 

 

Andromedanerna – Massmedia är Korrupt

 

1 mars 2022

Våra budskap är rakt på sak. Världen går igenom en förändring. Vi observerar. Från vår utsiktsplats ser vi inte kaos. Det vi ser är vacker sammanslutning. Sammanslutningen av de själar som valde att vara här vid den här tiden. Anledningen till att ni är här nu är på grund av två saker; egen höjning och för kollektivet. På ett individuellt plan kommer ni att se den största utvecklingen hittills. I en större skala kommer ni att bevittna evolutionen till en ny tillvaro. Var och en av er sa, jag kommer. Ni var bara tvungna att vara här vid den här tiden. Ni sa att vi kommer att göra det som krävs, och ni har modigt gjort det. Ni har fram till denna punkt varit befriade från svårigheter. Coronaviruset var bara en distraktion inför nästa fas. De distraherade er medan de placerade ut nästa uppsättning hinder. Ni var så upptagna med ert virus att ni inte såg något annat.

Globala makthavare planterade idéer som nu har förverkligats. De skapade distraktioner medan de satte militär på plats och förberedde krig. Låt er inte luras att detta krig är spontant. Världens ledare har planerat detta. Vad kan vi nu göra som inte gjorts på ett tag? Den rädsla detta kommer att medföra, kommer att hålla människorna hemma. De kommer att sitta fastklistrade vid sina TV-apparater; och då  har vi dem. Vi kommer att få kontroll igen.

Hittills är inte kriget det värsta ni kommer att uppleva, mer kommer. Och vad vill de att ni ska göra? De vill att ni ska vara rädda och stanna hemma, och de vill avkräva er mer och utnyttja era resurser. Om det någonsin funnits en tid att sluta titta på nyheterna, så är det nu. De ger er det värsta de kan hitta. De går direkt på era känslor. Det amerikanska folket faller för det. Runt om i världen faller de för det. Varför är ni alla så godtrogna? Varför tror ni på allt de berättar? Varför tycker ni att TV är den som vet bäst? Det är bara en anordning för att övertyga er. Den vet inte bäst. Generationer passerar och TV kommer att finnas överallt. Ni kan titta på den från gatan, i alla väntrum och så vidare. Varför bryr ni er om propagandan de predikar för er? Varför blir ni så fascinerade av att titta på den?

Den sanna mänskliga själen vet bättre. De vet att de kontrollerar sinnet. Kan ni inte lyssna på er egen inre vägledning som säger, jag är trygg och ingen jagar mig, jag blir visad en mästerlig plan. Det här är en del av en rad saker de vill göra. Dras inte in nu när det bara har börjat. Detta är punkten då ni kan avlägsna er från det. Jag går inte in på denna väg av bedrägeri och tvång. Jag är en fri varelse som kan lyssna på mitt eget hjärta och sinne. Om vi ​​kunde spränga alla TV-apparater så skulle vi göra det. Börja inte hamna i rädsla igen. Saker och ting började se positivt ut, så de var tvungna att införa rädslan. Se det hända om och om igen, de ger er inget uppehåll. Så fort det finns något att vara rädd för, så kommer det ytterligare något och sedan ytterligare något, så att det alltid finns något att vara rädd för. Inse det, öppna ögonen och se spelet de spelar.

Vår tid att hjälpa er är på gång. Vi reser för att vara med er. Var inte rädda för vi är vänliga. Ni är våra bröder och systrar. Ni kommer att känna igen oss när vi kommer. Vi är långa och inte lika de andra. Prata med oss ​​nu så hör vi er. Vårt mål i dagens meddelande är att få er att vakna. Ni tas för dårar, godtrogna dårar.

De som deltar på marken vet att detta är för en större sak, så deras själar har gått med på att vara på plats. Deras jobb är att öka medvetenheten om den globala makten över de olyckliga. Var inte ledsna. Det är så det ska vara. En höjning av medvetandet. Ett steg framåt för att mänskligheten ska öppna sina ögon. Sänd en bön till de inblandade, för ni vill att detta ska ta slut och vi har sett elitens makt, ni har påpekat det. Be om säkerhet för våra ungdomar och vårdare, män och kvinnor i frontlinjen. Ni kan be om ett fredligt slut. Böner tas i allmänhet alltid väl emot. De behöver inte vara perfekta. Hjärtat är rent och böner känns. Men avlägsna er själva från det oändliga behovet av att titta på kriget.

Våra böner går till er i dessa tider. Vi är med er i anden, i sinnet och genom själens förbindelse. Vi kommer att uppdatera er vid behov. Fred kommer att råda på Jorden; det kommer att bli så. Var inte rädda, ni kommer att åstadkomma det ni kom hit för att åstadkomma. Namaste.

 

(Kanaliserat meddelande den 1 mars 2022)

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...