Jeanne d’Arc via Erena Velazquez 8 maj 2021

Jeanne d’Arc via Erena Velazquez 8 maj 2021

 

Bonjour,

Jag är Jeanne d’Arc och jag kommer idag fram genom denna kanal eftersom Fadern, Gud vill att jag ska tala till mänskligheten.

Många år har gått sedan jag lämnade existensen på detta plan. Jag är här för att lyfta och motivera er i er kamp mot mörkret. Jag var fortfarande en liten flicka när Fadern, Gud kom till mig och bad mig att leda mitt land Frankrike, till friheten från de Hundra Åren av Krig.

Ärkeängel Mikael, Saint Margaret och andra, visade mig exakt vad som var sanningen och Ljuset. Jag var välsignad att kunna hjälpa mitt land i kampen för befrielse, mot den Engelska dominansen.

Kung Charles VII accepterade omedelbart min roll, och förstod att det var rätt att jag ledde den Franska armén, för att få tillbaka den frihet som förlorades under detta långa och brutala krig. Jag var sjutton år när jag träffade Charles VII, och jag leddes  av Fadern, Gud, den Högsta Skaparen, för att vara Ljuset under dessa mörka tider, där inkvisitionen fortfarande fanns.

Mitt engagemang i kriget ingav hopp och styrka åt soldaterna som kämpade för sitt oberoende, eftersom jag var den direkta källan från Ljusets Varelser som ville hjälpa till att avsluta kriget, som tvingade många människor att lämna sina fysiska kroppar.

Ni känner till historien då jag fångades av de Franska adelsmännen som var allierade med Engelsmännen, som sedan dödade mig genom att bränna mig på bål år 1431. Jag var bara 19 år gammal när jag kämpade för suveräniteten i mitt älskade land Frankrike. Det var en mycket barbarisk död, särskilt för en ung kvinna som inte ens börjat leva sitt liv.

Tiderna var mycket mörka och förtryckande. Kyrkan kom undan med sin inkvisition men brydde sig inte om några mänskliga rättigheter eller livet alls, allt för att få mer makt. Jag lämnade bara min mänskliga kropp, jag lever fortfarande och mår bra i en annan form.

Fadern vill att jag påminner er alla om att en enda person kan förändra världen, om den kämpar för sanningen och tror på saken. Ni måste inse hur mycket kraft det finns i er, och ingen kan ta bort den från er, och oavsett hur hopplöst det än kan se ut för er, så kan allt förändras på en sekund.

Om ni nu alla förenas som en, så kommer ni mycket snabbt att ta bort denna kontroll och manipulation från de Negativa Varelserna, som fortfarande dröjer sig kvar på denna planet. Snälla, vänta inte för länge, för just nu är det den perfekta tiden för Ljuset att tvinga mörkret härifrån. Energierna, tiden och det Gudomliga befinner sig i en perfekt position, för att ni ska segra och etablera en Ny Era på Jorden.

Alla ni är Ljusa och väldigt kraftfulla varelser, som kan åstadkomma vad ni än önskar. De som har varit ansvariga, låter sig inte vägledas eller stödjas av Fadern eller de Uppstigna Varelserna, för att ni ska bli fria. Mörkret tog bort allas rätt att njuta av sitt liv i överflöd, hälsa och lycka.

Jag är Jeanne d’Arc och jag sänder mitt Ljus, min Kärlek och mitt stöd till er resa mot ett nytt liv. Inget och ingen kan hindra sanningen från att se Ljuset. Hela systemet har varit korrupt under en lång tid, men det kommer nu till sitt slut och den Gudomliga Balansen återställs.

Jag är Jeanne d’Arc, och jag är glad att kunna ge detta budskap till mänskligheten. Kom ihåg att ni är Krigare av Ljuset som aldrig ger upp, ni är Moder Jords Själ och Hjärta.

Tack så mycket.

Stå Starka och tro på Er Styrka,

Jeanne d’Arc

 

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...