Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 september, 2022

 

Ingen är en själlös bakgrundsskådespelare ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ett kollektivt medvetande, men vi ansågs en gång vara individer, precis som ni anser er själva vara individer. Vad det betyder är att vi kan ha flera olika perspektiv som löper inom vårt kollektiv samtidigt, och vi kan göra det utan någon oenighet, utan att vår totala vibration minskar. Faktum är att vi ser en mångfald av perspektiv som en styrka. Att se saker från många olika vinklar samtidigt låter dig välja, och det är vad du gör där på jorden som individer.

Du väljer att hålla ett perspektiv under en viss tid, eftersom du vill utforska in- och utsidan av det perspektivet. Om du kan se någon annans perspektiv som ett lån till kraften och styrkan i det mänskliga kollektiva medvetandet, även om det är motsatsen till ditt, så kan du börja fungera som ett enat kollektiv nu, istället för senare. Du vill egentligen inte ha enhetlighet.

Du vill egentligen inte vara överens om allt, för då skulle du bli stillastående i din tillväxt, och det får inte hända. Det som måste hända för att du ska växa andligt är att du måste hitta acceptans. Acceptans är motsatsen till motstånd, och acceptans gör att förändring kan ske. Det är det första steget för att tillåta förändringar.

Du och vi är alla Källenergivarelser som utforskar alla de olika aspekterna av enheten som är Källan. Och så måste vi alla tillåta alla aspekter av oss själva att vara precis vad de är för att kunna välja. Du får välja vad ditt perspektiv är, och du behöver inte se någon annans perspektiv som farligt. Du kan bara le och nicka och veta att personen som erbjuder det perspektivet utforskar just den verkligheten, det speciella sättet att vara i världen.

Ett av de största problemen som ni har där på jorden just nu är att ni känner att ni alla måste vara överens om en statisk verklighet. Du behöver inte göra det. Det finns så många verkligheter för er alla att utforska, och naturligtvis kommer ni att stöta på någon som utforskar sin verklighet, medan ni utforskar din, och ni kommer att undra om ni har fel. Du kommer att undra om du har fel att ens utforska en annan verklighet än någon annan eller än många andra som du en gång höll med om allt.

Vänligen oroa dig inte för vad någon annan tänker på, eller hur de väljer att bearbeta verkligheten eller information. Det här är ett område där du får vara väldigt självisk, bara så länge du inser att det finns andra människor där ute, och de människorna är verkliga och har riktiga känslor. Anta aldrig att någon annan bara är i din verklighet för att spela en roll och vara en själlös bakgrundsskådespelare.

Anta att alla och allt är Källa, för det är så det är i varje verklighet. Det är en av sanningarna som överskrider din förmåga att skapa. Det finns ingenting utanför Källan, och det betyder att du är Källan. Och det borde vara tillräckligt bemyndigande för dig att låta alla andra skapa vilken verklighet de vill skapa och sedan leva i den. Att göra det kommer inte bara att vara befriande för dig, utan det kommer också att hjälpa dig att skapa din verklighet så som du vill uppleva den utan någon som helst störning.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...