Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 9 maj 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 9 maj 2022

 

Kära Ni,

Kanske tror ni att förändringarna ni noterade inom och utanför bara är en del av helheten som är du. Det är både rätt och fel.

I 3D förväntas ni åldras på specifika sätt med några få variationer från person till person. I er nya värld finns det inga förväntningar vad gäller tillväxt, åldrande eller förändringar inom er. Alla utvecklas unikt.

Vi från Universum kan inte berätta för er när ni kommer att växa ur puberteten eller något stadium. Även om vi indikerade att ni skulle utvecklas bortom er hemska tvåårsålder de närmaste dagarna, är det ett tveksamt uttalande. Inte för att ni aldrig kommer att växa bortom den hemska tvåårsåldern, utan för att vi inte vet om aspekter av era nuvarande hemska tvååringshandlingar är en del av din nya varelse.

Hemska tvååringsegenskaper som verkade olämpliga i din 3D-värld förväntas nästan i din nya varelse – för du behöver inte längre eller vill inte följa sociala diktat. Och det enda sättet du kan ta bort dig själv från att göra det är att tydligt deklarera ditt oberoende.

Naturligtvis är oberoende kommentarer skrämmande eftersom du fruktar att du inte kommer att accepteras av andra. Det här är ingen lätt tid för dig eller samhället.

I 3D var samhället det viktigaste elementet. Till och med de som förnekade sociala regler gjorde det, i vetskap om att de riskerade allt. Du har nu ingen aning om vad konsekvenserna av dina handlingar är, för världen verkar röra sig åt alla håll. Begrepp som var populära igår är det inte längre. Vad som är populärt verkar förändras för varje minut – både för dig och för alla som går bortom 3D.

Det finns inte längre socialt givna uppgifter, även om du kanske snabbt svarar med den till synes lämpliga politiska åsikten eller socialt gynnsamma hållningen. Trots det, vissa delar av den hållningen stämmer inte överens med ditt inre.

Du har inte längre ett säkert trosmönster som helt matchar någon.

Finns det ingen som tror precis som du? Är du modig nog att vara utan stöd? Tankar som troligen stör dig, för du är inte van vid att stå ensam.

Vi från Universum vill förmedla en liten hemlighet. Det har aldrig funnits en jordisk tid där ett koncept var helt accepterat av alla. Men eftersom samhället var grunden för handling, välkomnades tillräckligt många av de utåtriktade ledarnas idéer med få meningsskiljaktigheter. Nu när du tänker och agerar på det unika sätt som är nytt för dig, kan du inte hitta det 3D-kamratskap du är van vid.

Även om du känner dig ensam, har du ett behov av att säga ”Nej.”

Du går bortom sociala seder och in på din unika väg. Något som ännu inte känns bekvämt. Inte för att det är fel, utan för att det är nytt. Liknande dina känslor den första dagen på ett nytt jobb.

Du har ännu inte upptäckt den korrekta kadensen för denna nya värld, så du känner dig ignorerad, ensam och möjligen rädd.

Din fysiska varelse förändras också. Kanske märker du nya mönster i din kropp, kanske inte. Men för tillfället är du mest oroad över dina sociala kontakter eller bristen på sådana.

Många av er svarar att ni har ignorerat samhället i decennier och är vana vid att vara på egen hand. Du förhärligade ditt oberoende från vissa aktiviteter eller människor. Men nu har du ingen aning om vad ditt oberoende betyder, för det finns ingen tydlig social praxis. Du kanske vet vad du är emot men inte vad du är för. Eller vissa delar av ditt samhälle talar din delvisa sanning, men ingen är helt och hållet du.

Den här diskussionen kan verka osammanhängande, för du tror att du bekvämt förlorar ditt 3D-skinn och förvandlas till ett nytt du utan problem eller bekymmer. Om det verkligen är så, applåderar vi din anpassningsförmåga. Om inte, oroa dig inte – alla kommer att sållas ut i en ny värld för dig och de bortom 3D. Du kommer att anpassa dig till din nya varelse både inom ditt väsen och inom befolkningen på sätt som inte går att beskriva, lika lite som att du kan uttrycka romantisk kärlek till någon som ännu inte har upplevt det.

Det räcker för dig att veta att du inte längre är helt en del av någon social grupp. Ditt nya du-direktiv är att bli en unik individ. Och det är inte möjligt om du böjer dig för att uppfylla denna persons koncept eller förnekar hela den personen utan att helt förstå deras skillnader från dig. Det här konceptet är förmodligen för vagt eftersom du vill att vi ska berätta för dig hur du ska agera eller reagera – något vi inte kan göra för detta är inte en tid av konformitet; det är en tid av unika tankar och handlingar.

Du är mitt uppe i en kort, obekväm anpassningsperiod. Snart kommer du att hitta andra som håller med tillräckligt mycket av dina övertygelser för att du ska kunna interagera – tills dessa interaktioner inte längre är kompatibla med din nya varelse.

Du håller på att bli en fjäril som fladdrar från blomma till blomma – och upptäcker att din nya värld är så mycket ljusare och större än din tidigare yttre värld. När du väl förstår skönheten med pågående flykt och lärande kommer du att förstå vad vi pratar om. Tills dess, snälla tillåt dig själv friheten att vara, när du anpassar dig till din nya värld och ditt inre.

Din kroppslighet förändras också, men den förändringen är inte ditt viktigaste inre direktiv nu. Ditt väsen gråter för att förstå ditt nya sociala nätverk och din till synes asociala varelse. Det räcker med lärande för nu. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...