Änglaguider via Taryn Crimi, 18 mars

TarynCrimi

Änglaguider, 18 mars 2016

Via Taryn Crimi

 

Hej och välkomna, vi är era Änglaguider. Idag vill vi fokusera er uppmärksamhet på ämnet tillit. Ni förstår, många av er upplever perioder av tvivel, rädsla och oro som ni gärna vill bli av med. Men hur? Det är det vi vill förklara i vårt budskap idag.

Vi har döpt dagens ämne till ”Vad litar du på?” Vi vill särskilt påpeka att ni alltid har tillit och därför alltid manifesterar. I själva verket finns det aldrig ett ögonblick när ni inte har tillit.

Svaret vi för det mesta får är, hur kan jag vara tillitsfull hela tiden och fortfarande uppleva tvivel, rädsla och oro? Ahhhh, och på det skulle vi vilja svara, därför att ni litar på manifestationen av något som ni inte föredrar. Låt det sjunka in för ett ögonblick.

När ni känner er rädda beror det på att ni ger er tillit till något som ni föredrar att inte uppleva, och sedan blir ni rädda att det ska manifestera sig. När ni känner er rädda är det en tydlig indikation på att ni manifesterar något som ni inte vill skapa.

Så vi skulle vilja uppmana er att omdirigera er TILLIT och fokusera på det ni föredrar att skapa för er själva. När ni koncentrerar er tillit på något ni vill, kommer ni inte längre att känna er rädda eller oroliga, eftersom ni då förlitar er på något som ni föredrar att uppleva.

Det är inte mer ansträngande att skapa något som ni vill, än att skapa något som ni inte vill. Så varför känns det så mycket lättare att skapa något utmanande än det känns att skapa något roligt? På det skulle vi vilja svara – för att ni fokuserar så intensivt på det ni inte vill av rädsla för att det ska manifestera sig.

Om ni väljer att koncentrera hela er uppmärksamhet på det ni föredrar, skulle det vara lika enkelt att skapa roliga manifestationer. Universum är neutralt. Det levererar inte dåliga manifestationer till dåliga människor och bra manifestationer till dem som förtjänar det mest. Det är en spegel. Det reflekterar bara det ni väljer att fokusera er uppmärksamhet på.

Ni är alla kapabla att skapa, i själva verket skapar ni i varje ögonblick. Sätt er tillit till det ni vill skapa och ni kommer inte längre att känna er rädda och ni kommer heller inte att känna tvivel längre. Det är så ni blir av med ert tvivel. Det är inte så att ni måste lära er att ha tillit, ni litar alltid på något/någon. Ni måste komma ihåg att sätta er tilltro till det ni föredrar att skapa.

Det här kanske låter väldigt enkelt, men det beror på att det är det! Det behöver inte vara så svårt. Livet kan vara enkelt, det kan vara synkroniserat och det kan vara njutbart och fyllt av glädje. Ni är kraftfulla skapare. Ni får exakt det ni sänder ut.

Ha tilltro till det ni vill skapa för er själva och rädslorna kommer att försvinna. Det finns ett talesätt i er värld som vi tycker är mycket lämpligt: ”Svält dina rädslor och mata dina drömmar.” Mata era drömmar, era intentioner och er tillit så att de kommer att manifestera sig. Så vi frågar er: ”Vad litar ni på?”

Vi hoppas att ni har tyckt att detta meddelande har varit till hjälp för er.

I Kärlek och Ljus, vi är era Änglaguider.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Copyright © 2012-2016 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.

http://www.Angelic-Guides.com

Du gillar kanske också...