Änglaguider via Taryn Crimi, 9 juli

TarynCrimi

Änglaguider via Taryn Crimi: Snabb Förändring, Ovisshet och Kaos, Åh Herregud!

När kaoset runt i er värld trappas upp så gör det även det i era individuella liv. Var och en av er upplever vad som verkar vara kaos i varierande grad, men vi skulle kalla det en dramatisk rensning av vad som inte längre är kompatibelt med era nyligen uppnådda vibrationer. Vi har kallat detta år, ”Året av snabba förändringar”.

Många av er känner sig lite förundrade, då vågorna av förändring fortsätter att puckla på er som en stormig ocean. Detta är vad vi skulle vilja diskutera med er idag, med förhoppningen att det kan hjälpa er att återfå er balans, då denna fas inte kommer att pågå så mycket längre.

Vi säger nu inte med detta, att förändringarna inte kommer att fortsätta, under det som återstår av detta år, men ni kommer att återfå fotfästet och börja se klarare vart alla dessa förändringar kommer börja landa. Det kommer med säkerhet förväntas att ett år som detta, som innehåller en sådan kraftfull energi för att föra in denna snabba förändring, säkert kan vara lite förvirrande.

Var och en av er upplever denna snabba förändring på många olika sätt. För några är det deras karriär, eller deras förhållanden, för andra är det var de befinner sig, deras hem. Men en sak är säker, ni skakar upp grunden på vilken det gamla var byggt på, så att ni nu kan föra in det nya som ni har kallat samman under en ganska lång tid. Ni kommer troligen var och en av er ha ännu en solid månad av snabba förändringar, skiften och ovisshet innan saker och ting börjar klarna.

Ändå är detta en underbar tid för var och en av er, att rikta ert fokus på vad ni vill manifestera, snarare än att ge så mycket uppmärksamhet till oron för sådan ovissheter. Som vi ofta säger, all oro i världen kan aldrig ordna ett problem. Det är bara när ni väljer att ändra fokus för er energi på det positiva, som ni kommer att se en lösning som förblivit dold mitt framför näsan.

Vi vill försäkra er om att ni är precis där ni ska vara. Även om mycket av denna ovisshet känns kaotisk och till och med frustrerande tidvis, påminner vi er om att allt är väl. Det finns ingen anledning att oroa sig för framtiden, då det är ni som skapar den. Källan ser till att ni har allt det ni behöver, alla era önskningar, det finns inga böner som är ohörda. Men mycket av vad ni har bett om kräver en drastisk förändring för att göra vägen fri, för era drömmar att utvecklas.

Ni kan jämföra detta stadium med en larv som instinktivt har kallats att stänga in sig själv i en kokong, i tron att slutet är nära. Larven måste utstå en enorm förändring, men resultatet är att den graciöst transformeras till en fjäril som inte längre är tjudrad vid marken, utan kan sväva högt över träden.

Detta är vad var och en av er gör. Ni transformeras. Ni blir ert ni, som ni kom hit för att vara. Det är dags att släppa. För det gamla kan inte följa med er på er väg framåt. Ni måste inte bära dessa tunga bördor längre.

Vi påminner er att andas, att slappna av och vila, i vetskapen om att allt löser sig till er fördel, för ni är välsignade, ni är gudomliga.

I ljus och kärlek, vi är era Änglaguider.

Copyright © 2012-2016 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. www.Angelic-Guides.com. If you have your own questions for the Angels, I invite you to schedule your private session today!

Svensk överättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...