Änglaguider via Taryn Crimi, 27 mars, 2018

Änglaguider via Taryn Crimi, 27 mars 2018

Änglaguider via Taryn Crimi: Måste Du Ha Negativa upplevelser För Att Växa?

28 mars 2018

För er som tycker att det är svårare att lita på att era drömmar verkligen kommer att manifesteras, är ni inte ensamma. Idag vill vi fokusera er uppmärksamhet på att lita på processen med era önskade manifesterade mål.

När många av er blir medvetna om den enorma kraften ni har i er roll som skapare av er verklighet, undrar ni: “Varför skulle jag ha manifesterat denna erfarenhet, denna utmaning, det här problemet, för mig själv? Varför skulle jag välja att uppleva något negativt? “Låt oss vidareutveckla detta för att hjälpa dig att förstå denna process bättre.

Vi erbjuder ofta analogier för att hjälpa dig att bättre förstå våra budskap, så låt oss erbjuda dig analogien om bågen och pilen. Om du skulle dra en bågsträng tillbaka så långt som du kunde och sen låta pilen flyga iväg, så skulle framdrivningskraften vara enorm. Men om du skulle ta samma båge och pil, bara om du den här gången inte drog tillbaka bågsträngen alls, hur långt skulle pilen komma? Inte långt alls, eller hur?

Du förstår att de negativa upplevelser som uppenbarar sig i ditt liv är ett resultat av den mest dominerande vibrationen som du har skickat ut, emellertid kan den gynna dig mycket. De negativa erfarenheterna ger dig en sådan framdrivning i motsatt riktning, eftersom du naturligtvis vill flytta bort från det som smärtar dig och mot det som känns bättre för dig. Var och en av er vill ha det bra utan undantag.

Precis som pilen kunde flyga långt ifrån dig när du drog strängen tillbaka så långt du kunde, så kan du också använda de erfarenheter som har skadat dig för att skapa något helt annat.

Så frågan blir, måste du uppleva negativitet, utmaningar och problem för att växa? Vårt svar är nej, inte nödvändigtvis. Du kan växa i alla situationer, du kan också växa från underbara upplevelser. Du kan känna, se och veta mycket klart vad som är underbart för dig, och det här är också en underbar fördel för dig.

Men ingenting får din uppmärksamhet så som det som får dig att känna dig ledsen, arg, frustrerad eller känna smärta. Du behöver inte manifestera negativa erfarenheter för att säkerställa att du kommer att växa.

Ordet “växa” i det andliga sammanhanget har blivit något som mest motsvarar smärta av något slag. Men vet att du kommer att växa utifrån absolut alla erfarenheter som du har. Du kan inte sluta växa, utvecklas och göra framsteg. Ni är eviga skapande varelser.

Även om ni kanske befinner er i utmanande situationer, kan vissa av dem verka som om de är helt utom kontroll. Vi vill påminna dig om att du alltid har kontroll över ditt fokus, dina tankar och din vibration.

I dualitet kommer det alltid att finnas ljus och mörker, positivt och negativt, bra och dåligt, det är den variationen som du gladde dig åt när du bestämde dig för att komma hit. Varför? Eftersom du visste hur oändligt inspirerad du skulle vara att fortsätta skapa och uppfinna det som redan har skapats fysiskt.

Fortsätt att skapa, utforska och utvecklas som de eviga varelserna ni är. Försök att inte läxa upp dig själv för att du har en negativ känsla, en utmanande situation eller ett svårt problem som du står inför, snarare uppmuntrar vi dig att flytta ditt fokus och nu leta efter att lösningen med lätthet skall presentera sig själv.

Vi hoppas att vi har tjänat dig på något sätt,

I kärlek och ljus, vi är dina Änglaguider

Click here för att ladda ner ditt gratis 35-minuters kanaliserade meddelande för att lära dig “Hur Du Kan Manifestera Allt Du Önskar”

——————————————————————

Du är mer än välkommen att bläddra i Angelic Guides hemsida för alla material som generöst läggs ut gratis. För mer avancerad praktisk kunskap och/eller personlig vägledning, kolla vår shop/store  för mer vägledning …
– Dr Taryn Crimi

Article by: Angelic-guides.com 
Article Source: Must you have negative experiences in order to grow

Tillstånd ges till kopiering och distribution av detta material, förutsatt att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrat, distribueras fritt och att detta upphovsrättsmeddelande och länkar ingår.

Artikel av:   Angelic-guides.com 

Artikelkälla:  Must you have negative experiences in order to grow

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...