Änglaguider via Taryn Crimi, 20 oktober

Änglaguider

via Taryn Crimi

20 oktober, 2016

Idag önskar vi fokusera på det som ofta anses vara en svår uppgift, men som är absolut nödvändigt om ni vill att ert liv ska förändras till det bättre. Vi vill kort diskutera ämnet om hur man ska lära sig att ignorera eller bortse från de saker som ”går snett” i ens liv, för att man ska kunna bereda plats för de saker man vill skapa.

Ni förstår, vad vi talar om är den starka uppmärksamhet som ofta läggs vid de problem som ni upplever som de största i era liv. Många får lära sig att om man helt enkelt väljer att ignorera ett problem, så kommer det bara att bli större. När allt kommer omkring, om inte ni fixar det, vem gör det då? Därför önskar vi väldigt mycket tala om detta bekymmer, för det plågar till och med dem som är mest upplysta bland er.

De händelser och omständigheter omkring er som ”slår slint”, eller som skenbart imploderar inifrån och ut, finns där till er fördel, inte för att ta kål på er. Vi vet att det är svårt att förstå, när ni befinner er mitt uppe i det, och försöker ert allra bästa att leta er väg ut genom den labyrint som har hållit er fångna. Men just det är vad varje problem faktiskt är, det är en labyrint som bara kan fånga er om ni fortsätter att spela med i spelet, med det menar vi att ge problemet er odelade uppmärksamhet.

Vi får ofta frågan: Nåväl, hur kan problemet lösa sig självt om jag inte har för avsikt att fixa det? På det svarar vi: Det kan sannerligen inte lösas genom att ni ger det er odelade uppmärksamhet. Anledningen är mycket enkel. Det ni fokuserar på kommer alltid att utvidga sig. Ni kan inte uppleva något som inte genljuder med er. Och vad vi menar med det är, att om ni blir helt upptagna av eller fixerade vid ett problem, så genljuder ni bara med de vibrationer som är i harmoni med problemet. Men om ni väljer att omdirigera era tankar och fokusera er uppmärksamhet på något som ni gillar bättre, något som känns mer fridfullt för er, så har ni bokstavligen bytt kanal; ni kommer då bara att genljuda med er nya vibration av harmoni, glädje och salighet.

Vi vill föreslå att ni hittar flera former av distraktioner, speciellt när denna övning är ny för er. Musik är en underbar distraktion och drar ofta in er i en fullständigt annorlunda sinnesstämning, för vissa som motionerar eller vandrar i naturen lugnar detta deras själ, medan andra kan föredra att meditera eller läsa en bra bok eller omge sig med underhållande människor. Vilket ert recept än är för att blanda till en fullständigt ny vibration, spelar ingen roll. Ni förstår, ironiskt sett så är det enda sättet att släcka den så kallade ”elden”, att svälta den, kväva den. Och likadant är det med alla andra av era problem, ni måste svälta dem genom att så fullständigt lägga er uppmärksamhet på deras motsats, så att de inte längre ska kunna överleva.

En av de finaste sakerna i er värld är att ert fokus antingen ger bränsle eller kväver allt som ni lägger er uppmärksamhet vid. Ju mer uppmärksamhet ni lägger på någon situation, om ni så uppfattar att den är från det förflutna, nuet eller framtiden, så spelar det ingen roll. Ändå är en sak säker; om ni fokuserar på den så kommer den mycket snabbt att bli ert nuvarande ögonblick. Ju starkare fokus, desto snabbare sker manifestationen och det är därför vi säger: skaka av er de problem som skenbart uppstår omkring er; eftersom de inte kan bli kvar någon längre tid, ifall ni inte ger dem er uppmärksamhet. Lyft upp era tankar, lyft upp ert fokus, lyft upp ert liv med en tanke åt gången.

Vi hoppas att vi har kunnat stå er till tjänst och att ni har tyckt att detta meddelande på något sätt var till hjälp för er.

I kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

 

Do you have questions for the Angels? Book your session today!

 

Copyright © 2012-2016 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy, share and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. www.Angelic-Guides.com

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...