Änglaguider via Taryn Crimi, 1 november, 2018

För er som tycker att det är svårare att lita på att dina drömmar verkligen kommer att manifesteras, du är inte ensam. Idag vill vi fokusera din uppmärksamhet på att lita på processen med de mål du önskar manifestera.

Så många av er blir medvetna om den enorma kraften du håller i din roll som skapare av din verklighet. Du finner dig själv undra, ”Varför skulle jag ha manifesterat denna erfarenhet, den här utmaningen, det här problemet, för mig själv? Varför skulle jag välja att uppleva något negativt?” Låt oss vidareutveckla detta för att hjälpa dig att förstå denna process bättre.

Vi erbjuder ofta analogier för att hjälpa dig att bättre förstå våra budskap, så låt oss erbjuda dig analogen av pilbåge och pil. Om du skulle dra en bågsträng bakåt så långt du skulle kunna och låta pilen flyga, skulle framdrivningen framåt vara enorm. Men om du skulle ta samma pilbåge och pil och den här gången tog du inte tillbaka bågsträngen, hur långt skulle pilen sväva? Inte så långt alls, eller hur?

Du ser att de negativa upplevelser som uppenbarar sig i ditt liv är ett resultat av den vibration du har vibrerat ut som är mest dominerande, men det kan gynna dig mycket. De negativa erfarenheterna ger dig en sådan framdrivning i motsatt riktning, eftersom du naturligtvis vill flytta bort från det som smärtar dig och till vad som känns bättre för dig. Var och en av er vill ha det bra utan undantag.

Precis som pilen kunde sväva långt ifrån dig när du har dragit strängen tillbaka så långt du kan, så kan du också använda de erfarenheter som har skadat dig för att skapa något helt annat.
 
Så frågan blir, måste du uppleva negativitet, utmaningar och problem för att växa? Vårt svar är nej, inte nödvändigtvis. Du kan växa i alla situationer, du kan också växa från underbara upplevelser. Du kan känna, se och veta så mycket tydligt vad som är underbart för dig, och det här är en underbar fördel för dig också.

Men ingenting får din uppmärksamhet som det som får dig att känna, ledsnad, ilska, frustration eller smärta. Du behöver inte manifestera negativa erfarenheter för att säkerställa att du kommer att växa.

Ordet ”växa” i det andliga sammanhanget har blivit något som mest liknar smärta av något slag, men vet att du kommer att växa från absolut alla erfarenheter som du har. Du kan inte sluta växa, utvecklas och röra dig framåt. Du är en evig skapande varelse.

Även om du kanske befinner dig i utmanande situationer, kan vissa av dem verka som om de är helt ur din kontroll. Vi vill påminna dig om att du alltid har kontroll över ditt fokus, dina tankar och din vibration.

I dualitet kommer det alltid att vara ljus och mörker, positivt och negativt, bra och dåligt, det är den variationen som gladde dig när du bestämde dig för att komma hit. Varför? Eftersom du visste hur oändligt inspirerad du skulle vara att fortsätta att skapa och förnya det som redan har skapats fysiskt.

Fortsätt att skapa, utforska och utvecklas som de eviga varelserna som du är. Försök att inte banna dig själv för att ha en negativ känsla, en utmanande situation eller ett svårt problem du står inför, snarare vi uppmuntrar dig att flytta ditt fokus och nu leta efter lösningen att presentera det för dig själv med lätthet.

Vi hoppas att vi har tjänat dig på något sätt,

I kärlek och ljus är vi dina änglar

 

Tillstånd ges till kopiering och distribution av detta material, förutsatt att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrat, distribueras fritt och detta upphovsrättsmeddelande och länkar ingår.

Länk för att dela det här inlägget: https://www.angelic-guides.com/2018/10/30/must-you...

Artikel av: Angelic-guides.com
 
Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...