Änglaguider via Taryn Crimi, 28 december

TarynCrimi

Änglaguider

via Taryn Crimi

28 december, 2015

Idag önskar vi kort diskutera hur era tankar och förväntningar spelar en stor roll i de relationer som ni har med varandra. Fastän det här inte kommer att bli något långt meddelande, känner vi att det kan bli en rätt så viktig påminnelse. Vi säger påminnelse, för vi delar aldrig med oss något till er, som ni inte redan på någon nivå känner till.

Nu när det har blivit sagt; var och en av er har alla olika slags relationer med era vänner, era nära och kära, men det innebär inte att ni älskar allt som rör allting gällande var och en av dem. Vi ser inte olikheter som något negativt, inte alls, i verkligheten ger de er underbara möjligheter att få lära er något.

I varenda varelse finns det saker som ni gillar och saker som ni ogillar, en del av dem genljuder med er egen varelse och andra saker är inte i linje med er själva. Det som vi önskar påminna var och en av er är att koncentrera er på de saker i deras varelse som ni tycker mycket om, de egenskaper som ni beundrar och de gärningar som ni är tacksamma för. Ni förstår, det hänger på var och en av er att fokusera er uppmärksamhet på vad ni önskar expandera. Många av er faller i fällan att bli frustrerade på grund av olika uppfattningar, eller de skillnader i åsikter som ni inte önskar uppleva i varandra och naturligtvis utvidgar sig även dessa egenskaper.

Fastän ni aldrig har haft förmågan att förändra en annan varelse, har ni alltid förmågan att fokusera på de delar i dem som ni gillar och de delar som ni är tacksamma för, samt de åsikter som är i linje med era egna. Precis som med allt annat i er verklighet: det som ni fokuserar på kommer alltid att expandera. Det som ni förväntar er av någon kommer att bli det som ni får ta emot. Förvänta er storverk av varandra. Ni är alla mycket mer i harmoni med varandra och liknar varandra mer än ni inser.

Så, återigen påminner vi er: fokusera på det som ni gillar hos människor som ni kommer i kontakt med och då kommer ni garanterat att få bevittna hur er värld förvandlas. Kom ihåg att ni är skaparna av varenda aspekt i er verklighet. Fokusera på det goda i varandra.

Vi hoppas att denna enkla påminnelse på något sätt har varit till nytta för er.

I kärlek och ljus är vi era Änglaguider.

 

www.Angelic-Guides.com

www.Youtube.com/AngelicGuides

www.Facebook.com/AngelicGuides

 

Copyright © 2012-2015 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. www.Angelic-Guides.com

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...