Brendas Blogg via Brenda Hoffman, December 28th

Bild t Michaels text

 

Mina Kära,

Är ni redo? Är ni rädda eller upphetsade? För ert liv kommer aldrig att bli detsamma som det var i november 2015.

Ni är nu annorlunda. Ni kan kanske ännu inte känna skillnaden, men ni är inte längre jordvarelser. Naturligtvis vaknar ni varje morgon i er säng. Ni fortsätter att betala räkningar och ta hand om era barn eller föräldrar, men ni är inte längre jordvarelser.

Många av er trodde att ett sådant skifte bara kunde bli av i samband med en stor jordkatastrof, eller att du skulle hitta dig själv i vita kläder svävande upp i himlen. Inte heller trodde du det skulle vara sannolikt, när du som en av många andra beslutade dig för att stiga upp till den 5:e dimensionen.

Beslutet har bara öppnat möjligheter. Det krävdes inte en förstörelse av er jord. Inte heller krävdes det att ni måste lämna jorden, som så ofta beskrivits. Din uppstigning skulle vara på jorden. Och så blev det.

Du är nu annorlunda – långt utöver vad du kan tänka dig.

Tänk dig att du flyttat till ett nytt och mer välmående land. Du kan ännu inte tala språket – men det kommer du mycket snart att kunna. Och när du kan det, kan du skapa vad du vill, när du vill.

Din första uppgift i det nya landet är att skapa en trygg och säker plats för dig att blomstra på. Det är det du skapar nu .

Det skulle vara oerhört svårt att förändra ditt liv till det bättre i ditt nya land om du levde under en bro utan mat eller kläder.

Så, ditt första steg i detta nya land, är att skapa säkerhet.

När du inser att du har möjlighet att skapa den säkerheten – och det inser du snart om du inte redan har gjort det, Du kommer att förstå hur annorlunda din nya varelse är. Och att allt som förutspåtts är en realitet – inte en dröm.

Så det du först skapar i 5D är trygghet och säkerhet. Efter det, när du tror fullt ut, finns det inga gränser.

Så vi önskar dig nu en glad skapande-period – och när du upptäcker ditt nya jag, din nya varelse och den säkerhet du skapat, kan du experimentera med dina nya förmågor.

Många av er firar ett antal helgdagar vid denna tidpunkt. I framtiden kommer du troligen att lägga till tid för dina semesterupplevelser. För detta är din glädje, din frihet – och firandet av inte bara din nya varelse, utan firande också av alla andra som vill utforska tillvaron bortom 3D.

Så är det. Amen.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Du gillar kanske också...