Änglaguider via Taryn Crimi, 20 juni 2018

Änglaguider via Taryn Crimi, 20 juni 2018

 

Per Staffan 21 juni 2018

Änglaguider via Taryn Crimi: Vad man kan Förvänta sig från Sommar/Vintersolståndets Energier

20 juni 2018

Idag vill vi fokusera er uppmärksamhet på energierna i vinter/sommarsolståndet som nu strömmar starkt emot er, och många av er kommer nu att börja känna sig uppmanade att återigen röra sig mot att manifestera sina drömmar och önskningar. Många av er har känt det som att ni hade fastnat i ett fasthållande mönster som fick er att känna er omotiverade, oinspirerade och för många ganska fysiskt trötta.

Som vi har sagt gång på gång finns det en tid för integration och en tid för acceleration. Ni går nu in i en period av snabb acceleration. Det här är vad vi skulle vilja diskutera vidare vid denna tidpunkt.

För några av er kan tanken på snabb acceleration tyckas skrämmande, men det finns ändå många andra som välkomnar den här perioden, eftersom de kommer att vara glada att återigen känna sig inspirerade, motiverade och till och med tvungna att börja vidta de åtgärder som krävs för att begränsa sina drömmar och önskningar här i det fysiska.

Många av er kommer att upptäcka att mycket stora kapitel stängs vid denna tidpunkt, men med varje legendarisk dörr som stängs, kommer en annan snart att öppnas. Galaktiska cykler, kollektiva cykler såväl som enskilda cykler håller på att komma till ett slut. vilket naturligtvis kommer att välkomna nya cykler, mönster och energi till att starta.

Eftersom ni alla har gått igenom en stark integrations- och frigöringsperiod är ni nu redo att återigen gå vidare. Vi inser att det kan tyckas som om du ständigt möts av liknande hinder som du inte tycks kunna fly ifrån, men vi försäkrar dig, du frigör med mycket större kapacitet än vad du för närvarande inser.

För flera månader sedan uppmuntrade vi dig att välja dina drömmar och mål klokt eftersom det snart kommer en tid där du kommer att se dina tankar och fokus manifesterade i form i en inte alltför avlägsen framtid.

Vi sa: ”Vi påminner dig om att välja klokt vad du vill plantera, eftersom du kommer att se din skörd bli starkare och större än tidigare. Om du vill plantera dina önskemål kommer du att bevittna att dina drömmar kommer till liv. Låt inte dina rädslor ta det bästa av dig eftersom du inte ser hur dina drömmar eventuellt kan manifesteras, vi påminner dig om att saker inte är vad de verkar vara. Det är därför vi säger, plantera dina frön klokt, för om några månader kommer du att skörda dina frön. ”

Tiden har nu kommit. Du kommer att börja se början på manifestationer av allt som du har outtröttligt arbetat på i början av detta år. För er som har arbetat flitigt med att släppa allt som inte längre tjänar er, kommer ni snart att skörda fördelarna med att bära en ”lättare” last.

Även om du sannolikt börjar känna de plötsliga utbrotten i energi, insikter, motivation och beslutsamhet som verkade som om de hade rymt från dig under de senaste månaderna, vill vi påminna om att kraft inte är nödvändig för att manifestera dina drömmar och önskningar.

Visserligen krävs fortfarande ansträngning, men tvång kommer bara att ytterligare fördröja det du vill skapa. När du känner strävan att tvinga fram det resultat som du vill manifestera, kom ihåg att ta ett ögonblick, gå tillbaka och låt det minsta motståndets väg presenteras för dig.

Ni kommer att bevittna gudomlig timing och sömlös synkronisitet i era liv. Vi uppmuntrar er att hålla era tankar och era hjärtan öppna för de gränslösa möjligheter, välsignelser och gåvor som snart kommer att presenteras för er med större lätthet än någonsin tidigare. Detta kan förväntas. Lita på dig själv, i din förmåga att skapa allt som du har drömt om.

Vi uppmuntrar dig att sätta fötterna på vägen för att skapa den värld du har längtat efter att leva i. Ett fullständigt språng i tron är inte nödvändigt. Allt du behöver göra är att börja ta det första steget för att skapa dina drömmar. Och så påminner vi dig, tro, tillåt och acceptera.

Vi hoppas att vi har tjänat dig på något sätt.

I kärlek och ljus är vi dina Änglaguider

Click here för att ladda ner ditt gratis 35-minuters kanaliserade meddelande för att lära dig ”Hur du kan manifestera allt du önskar”

—————————————————————

Du är mer än välkommen att bläddra i Angelic Guides hemsida efter allt material som generöst läggs ut gratis. För mer avancerad praktisk kunskap och/eller personlig vägledning, kolla vår shop/store för mer vägledning …
– Dr Taryn Crimi

Artikel av: Angelic-guides.com

Copyright © 2018 av Taryn Crimi. Alla rättigheter förbehållna. Tillstånd ges till kopiering och distribution av detta material, förutsatt att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrat, distribueras fritt och detta upphovsrättsliga meddelande och länkar ingår

www.Angelic-Guides.com

Källa: Golden Age of Gaia

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...