Änglaguiderna via Taryn Crimi, 27 april, 2018

Änglaguiderna via Taryn Crimi – nyckeln till att ändra på precis vad du vill!

27 april 2018

Idag skulle vi vilja att ni lägger er uppmärksamhet på ämnet ”förändring”. Så många av er ”vill förändring”; förändring av den ekonomiska situationen, förändring i era relationer, förändring av hälsan osv och ändå ser vi så många av er som ständigt återskapar samma upplevelser om och om igen.

Ja, upplägget kanske verkar vara annorlunda, ett år till har passerat och människorna kanske har ändrat sig lite…, men på det hela taget är det inte så stora förändringar för många. Det här skulle vi vilja utveckla lite, så att ni kan förstå varför detta händer så ofta.

När ni förstår hur en fysisk manifestation av något (vad som helst) går till, kommer ni att förstå hur ni kan skapa vadhelst ni önskar. Ni har alla hört att om ni vill ha förändring, så måste ni ändra på era vanor.  Men, här pratar vi inte om att ändra på de åtgärder ni vidtar under dagen. Åh, detta kommer, men det som vi pratar om är att ändra på era tankar, era vanemässiga tankar.

Alltför ofta ser vi att ni är så nära att ta det vibrationella steget som är nödvändigt för att tillåta den förändring ni försöker att manifestera in till er fysiska verklighet, bara för att i nästa stund falla tillbaka in i era vanemässiga tankar, era tvivel och rädslor som gör att ni går miste om förändringen.

Vi skulle vilja likna många av de upplevelser som ni skapar åt er själva vid ”a holding pattern”. Varför är det så? Varför skulle någon av er välja att vara kvar i ej önskvärda upplevelser? Visserligen förstår vi att ni inte gör detta avsiktligt. Det är bara det att många av er är omedvetna om vad som förorsakar det. Så låt oss dela med oss av vårt perspektiv på detta i hopp om att hjälpa er befria er själva från era icke önskvärda upplevelser som ideligen verkar upprepa sig på ett eller annat sätt.

Ni förstår, allt finns redan – varje tanke, varje dröm, varje önskan ni har – absolut allt finns redan. Vi säger inte detta som en metafor, utan vi menar det bokstavligt. Allt finns här redan, precis intill er. Så varför kan ni inte se eller uppleva det? Svaret på det är vibration.

När ni förstår att allt består av energi och följaktligen att allt vibrerar i en speciell hastighet eller frekvens, så förstår ni också att det enda som hindrar er från att förnimma något är er vibrationshastighet i relation till allt det som ni söker.

Lika attraherar lika. Ni kan bara uppleva det som ni är i perfekt resonans med. Här är nyckeln:

Det som håller så många av er fast i samma gamla vanliga skapande, är ert ständiga och orubbliga fokus på de händelser och omständigheter som är rakt framför era ögon. Allt det kan ge er, är att återskapa samma upplevelser om och om igen, vilket många av er mycket väl känner till.

Så, för att manifestera andra slags upplevelser in till er verklighet, måste ni ändra er vibrationshastighet. Stäng av den gamla kanalen och välj en ny kanal/station att ratta in er på.

Vi ser att så många av er vill titta på vad som är på kanal 10, samtidigt som ni håller ert fulla fokus på kanal 5. Ni förstår att andra kanaler finns på er TV, fastän ni inte tittar på dem. Ni förstår också att om ni vill titta på något annat, så måste ni byta kanal. Så är det också i era liv. Ni måste vara villiga att ändra på era invanda tankemönster, därför att det som du tänker på är det som kommer att manifesteras. Punkt.

Allt i er ”verklighet” är ett resultat av de tankar ni har haft, men de avgör inte vad ni kommer att skapa i framtiden. De bara visar vad ni HAR tänkt fram tills nu. Så, genom att flytta ert fokus från de områden som inte fungerar i era liv till de många saker som faktiskt fungerar, kan ni på ett väsentligt sätt ändra inriktning. Ni byter kanal!

Ni måste hålla ert fokus och er uppmärksamhet mer och mer på era drömvisioner. Vad ni än fokuserar mest på, blir till er fysiska verklighet. Vi hoppas att ni tycker att detta meddelande har varit hjälpsamt för er och att vi har tjänat er på något sätt.

I kärlek och ljus.

Vi är era änglaguider

Översättare: Marie Nilsson

Du gillar kanske också...