Änglaguiderna via Taryn Crimi, 8 september 2017

Änglaguiderna via Taryn Crimi

8 september 2017

Idag vill vi fokusera er uppmärksamhet på skapelsen och den fysiska manifestationen av era önskningar. Vi ser så många av er forma en mycket tydlig önskan i era sinnen bara för att sedan falla i fällan av själv-tvivel och rädsla när ni inser att denna önskan ännu inte är här.

Låt oss vidare förklara en enkel analogi. När ni går på en fin restaurang och tittar på menyn så kommer kyparen fram till ert bord för att fråga vilken rätt ni bestämt er för. Ni tittar upp från menyn och efter att noggrant ha övervägt ert val, väljer ni den rätt ni helst vill ha. Kyparen skriver ned ert val och lämnar bordet.

I den stunden jagar ni aldrig efter kyparen för att ni är osäker på om denne skulle kunna leverera er måltid. Ni upprepar inte ert måltidsönskemål hundratals gånger bara för att vara säker på att kyparen har uppfattat ert önskemål rätt, och ni stiger verkligen inte upp och lämnar bordet och restaurangen och sedan undrar varför ert mål aldrig dök upp. Och ändå ser vi så många av er uppträda på detta sätt när ni lägger er ”beställning” hos Universum.

Ni sitter inte vid ert bord i ett tillstånd av misstro på att er rätt faktiskt kommer, även om ni personligen inte har ingredienserna att laga detta mål, ni kanske inte ens vet hur den tillagas, ändå är ni säkra på att den kommer när den är färdiglagad. Så ni njuter ledigt av atmosfären medan ni väntar, och trivs med sällskapet som kom med er till restaurangen.

Ni inser vi att denna analogi kan verka lite lustig för er då det skulle vara absurt att uppträda på det här sättet, ändå är det vad de flesta av er gör när ni görs medvetna om en önskan ni har. I samma stund som det blir tydligt för er vad ni önskar, så är den vibrationellt här. Allt som då krävs är att ni blir kvar i den vibration som fick er att inse att ni hade denna önskan till att börja med.

När ni låter rädslan att önskningen inte kommer krypa in i ert sinne, eller ni är osäkra på hur den skulle kunna manifestera, eller om ni tvivlar på att ni verkligen är kapabla att skapa den så åker ni ur den vibration som är nödvändig för att ta emot den önskan ni begärt. Det finns inga önskningar som är för stora, det finns inga önskningar som är ouppnåeliga.

Ni förstår, om ni hade förmåga att trolla fram önskningen i ert sinne så är det garanterat att ni inte bara har förmåga att ta emot en fullt manifesterad version av den önskningen, utan att den också existerar vibrationellt. Så därför säger vi, om ni ska kunna få er önskan så måste ni ”stå kvar där”. Ni kan inte stiga upp och lämna ”bordet”, för det är där er önskan blir levererad. Det är ert jobb att hitta ett sätt att bli kvar i den vibrationella resonansen som får er att känna stor förväntan på att ta emot det goda ni begärt; användande allt ni har till ert förfogande för att skicka ut den vibrationen. Hitta de saker i er verklighet som ni är stolta över, sök det goda i livet, se den oändliga skönhet som omger er.

Vi hoppas denna analogi har tjänat er på något sätt.

I kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

 

Source – Channel: Taryn Crimi

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...