Änglarna av Ann

Meddelande från Änglarna

1 november, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Andas… Nästa gång ni har chansen, titta på den enorma himlen runtom er och påminn er själva att ni är täckta av kärlek. Ni vandrar omkring på en jord som älskar er. Ni är omgivna av skyar som beskyddar er vackra planet, ger er syre att andas, blåser iväg skräpet och värmer er.

Lyssna…det finns välgörande ljud överallt omkring er. Andas in djupt…se om ni liksom djuren kan skilja mellan olika dofter i naturen nästa gång ni går utomhus. Ta på någonting medvetet och känn riktigt hur dess närvaro interagerar med er. Känn mjukheten hos en kopp te eller kaffe. Andas in doften. Smaka på det sakta och medvetet.

Världen är rik på kärlek, kära ni. Överallt runtomkring er finns det saker att se, ljud, smaker och material som väntar på att ge er njutning. Ni lever i ett sensoriskt paradis på er planet jorden. Och medan vi vet att det finns många otrevliga saker att fokusera på, ibland otänkbart smärtsamma saker till och med, så påminner vi er mjukt om att det finns sådan skönhet, sådan nåd, sådan glädje och njutning att finna i ert hem på jorden.

Ni kanske har mycket allvarliga orosmoment i era liv – en åldrande förälder, ett oroligt barn, svårigheter med räkningarna, svek, etc. men till och med trots dessa utmaningar, så kan ni omfamna ”stulna ögonblick” av glädje. Ni kan säga till er själva, ”Nåväl, här befinner jag mig i en smärtsam eller svår situation i livet, men jag är fortfarande älskad. Skaparen älskar mig så mycket att jag har blivit begåvad med en hel värld fylld av enkla glädjeämnen. Låt mig njuta av dem bäst jag kan.” Om ni har ont i magen, kära ni, så skulle ni mycket hellre dricka myntate än något som upprör den. Om ni har ett problem i livet, tillåt er själva att fylla er själ med de saker som snällt lugnar er.

Omfamna kärleken som erbjuds. Titta efter den. Lägg märke till den och tillåt er själva att njuta av den. Låt solens värme beröra ert ansike och känn dess kyss. Tillåt fåglarnas ljud att sjunga till era hjärtan. Berör gräset eller barken på ett träd, eller till och med när ni dricker ett glas och förundras över beröringens absoluta mirakel.

Oavsett vilka livsutmaningar eller lektioner ni möter, kärleken finns där, i så många olika former, och den väntar på att ni ska ta emot den.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...