Änglarna för Tröst och Healing, 12 juni, 2020

Änglarna för Tröst och Healing 2020/06/12

Hälsningar älskade människor, mästare i kroppar. Vi är Änglarna för Tröst och Healing. Vi ser och vi känner den sörja som för närvarande rörs upp på er ytas värld, och inom mänsklighetens hjärtan. Många, många av er bearbetar inte bara tidigare smärtsamma händelser, utan bearbetar också förbannelser svurna över förfädernas släkt och deras smärtsamma minnen. Vi ser att statyn av Christopher Columbus decimerades. Vi ser släktingar från förfäderna som sårades, som nu kommer fram för att bli healade. Vi påminner er kärleksfullt om att ni har haft alla hudfärger, alla trosövertygelser, mästare av upplevelser som ni är. Vi önskar att mänskligheten ska enas som en ras, som människor inom Moder Guds livmoder och födas till de högre själven som ni är avsedda att vara, och alltid har varit. Ni har alltid varit de starka, de av er som läser dessa ord, och ni har haft alla könstillhörigheter, varit av alla raser och trostillhörigheter. Era upplevelser på denna mäktiga blå orb är en skattkista av under. Vi lär oss av smärtan. Vi lär oss av sorgen. Vi expanderar genom våra sår för det är de skrymslen och gömmen, som kan fyllas med ännu mer ljus.

Vi är Änglarna för Tröst och Healing. Vi önskar att ni blir tröstade i dessa tider av förändring, i ljusets och kärlekens revolution, som genomsyrar ert existensområde, med ännu fler möjligheter till expansion. Var inte rädda. Bada i ljuset. Välkomna ljuset till alla de smärtsamma ställena hos er och ert kollektiv. Människan vaknar. Vi ser att mycket tröst och healing behöver komma, födas. Precis som då ett nyfött barn gråter vid det plötsliga skiftet från mörker till ljus, så utåtagerar även många inom ert område och gråter för att tröstas. Många som inte är av ljuset tas bort. Vi är också krigare. Änglar har många funktioner och vi är väl insatta i att skydda de av ljuset, vars mantlar lyser som Kristus. Tveka inte att vara de ni är. Var inte rädd för ert ljus. Hitta er röst, er styrka och er stillsamma healing kommer att vara ett medicinsk balsam för healing och sanning hos andra. Precis som att ett nyfött barn längtar efter att bli omhuldat och älskat, så omhuldar vi också er med de lättaste filtarna och omsluter er med våra vingar. Ni måste möta andra där de befinner sig. Nyfödda barn behöver inte en föreläsning om hur deras nya värld fungerar. De upplever den. De upptäcker den. (Jag ser föräldrar hålla små barn i händerna och de vandrar på ljusa fält. Det är mycket skratt. Överallt i fältet finns det familjer som njuter av varandra, i det silvriga gräset av ljus) Ja, ni ser glimtar av er framtid på Nova Gaia, där barn ska värdesättas, älskas, stöttas, där samhället anpassas för att passa allas behov, och barnens röster är en viktig och integrerad del. Ett samhälle som inte balanseras kommer att falla. Det är vad ni ser. Ert samhälle har varit obalanserad, orättvist och det tillvägagångssättet faller nu. Vi ser familj och kärlek som den nya grunden för Nova Gaia, där inte bara barnen stöttas och älskas, utan också ungdomarna guidas och uppmuntras att utforska, expandera och göra det som glädjer dem. Vi ser många fantastiska och underbara saker för mänskligheten, för många av oss har känt er så länge och vi är mycket medvetna om era styrkor. Ni är de starka, de uthålliga. Er uthållighet överraskar universum, men inte oss. För vi känner er väl, kära krigare. Vi är aspekter av er. Många av er är änglalika, galaktiska, aspekter i kroppar. Bli inte överraskade över dessa visdomsord, för det är sanningar som är i djup resonans.

Vi är Änglarna för Tröst och Healing. Vi vill erbjuda er ytterligare healingmetoder. Vi vill öppna livets andetag ännu mer. Andas djupt. Expandera lungorna, en lämplig metafor för att expandera det inre livet. Fyll er kropp och själ med anden, med glädje. När ni andas in djupt sprayar vi er aura med glittrande healande ljus och hoppas att det kommer att få er att le, för vi har infuserat det med glädje! Vi anser att skratt är den bästa medicinen och det tröstar själen. Skratta, var fria! Det kommer att heala er. Andas djupt. Expandera in till ljuset. Expandera in till er själva.

Vi är Änglarna för Tröst och Healing. När ni måste bära mask, le under den och prata med oss, be oss att kittla er ande vilket får er att känna er lättade i hjärtat under alla omständigheter, för allt handlar om perspektiv. Man kan känna sig nedtryckt av masken eller så kan man använda den som en möjlighet att kunna skina ännu mer, skratta, se de som behöver ett leende, dela det och skoja. Sprid den sortens ljus, vänner, och se er värld förvandlas ännu snabbare. Och ni som är så snabba, vi är väldigt medvetna om hur ivriga ni är att sprinta framåt. Självklart vill ni det. Detta är den obekväma smärtsamma delen där såren avslöjas. Vi ser er som hela och kompletta, mer än kapabla att möta era egna smärtsamma minnen, och fylla dem med ljus. Fyll Gaia i sin tur med mer kärlek och skratt och trösten kommer till er, kommer att hitta er. Ni kommer att finna er tröstade av universums generositet och vår ständiga närvaro, för att stödja och visa er mer kärlek.

Vi är Änglarna för Tröst och Healing. Inget minne är för stort för ljuset att kunna fylla. Kanske är det dags att ni släpper något och fylls med det ljus ni är. Vi sänder blixtar av vitt ljus till era auror från de Kristna hos oss, från våra hjärtan till era. Vi ser en nära global förändring. Om ni visste och verkligen kände hastigheten i denna omvandling av pånyttfödelse, så skulle ni också bli förvånade. Vi försäkrar er att detta händer. Vi tröstar er. Ljusets Krigare av vägen, saker och ting omvandlas snabbt nu. Om ni känner er yra eller urblåsta, be oss hjälpa er – för vi är angelägna om att trösta och heala. Vi kommer att vara er fallskärm när ni känner att ni faller. Vi kommer att vara era airbags om ni känner energetiska kollisioner. Vi omger er med bubblor fyllda med alla sortes godsaker. För ni är glädjen i våra hjärtan. Vi älskar er. Vi är Änglarna för Tröst och Healing.

~ galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...